Rodák z Popradu, ktorý si na nedávno skončenom turnaji EPT v San Reme dokráčal po fantastické piate miesto, Ján Bendík nám poskytol exkluzívny rozhovor. Ide o vôbec najväčší úspech slovenského hráča v turnajoch EPT, za ktorý na Slovensko spolu s ním putovalo €170,000. V rozhovore sme sa bavili teda hlavne o tomto čerstvom úspechu, no prezradil nám toho oveľa viac...Dobrý deň p. Bendík. Začnime najprv tým, čo sa strhlo po našom prvom rozhovore uverejnenom na našej stránke. Máte vôbec ešte chuť sa k tomu vyjadrovať alebo už všetko padlo v diskusii?Ján Bendík: Neviem, či má ešte zmysel sa k tomu vôbec vyjadrovať. Boli hráči s istým pozorovacím talentom a skúsenosťami, ktorý tomu čo som hovoril o vytváraní hier, uverili. Na druhej strane boli však tí čo si nechceli dať povedať a im to vysvetľovať, bolo akoby som hrach na stenu hádzal. Nech si teda každý myslí, čo mu viac vyhovuje. Ja tu 100 rokov nebudem, tak by sa niečomu mohli tí mladí priučiť ;). Teraz už však prejdime k vášmu nedávnemu úspechu na EPT. Aké sú vaše pocity v súčasnosti s odstupom času? Ján Bendík: Momentálne sú už viac realistické. Hneď po turnaji to však bol skôr nepríjemný pocit, keďže 5. miesto bolo mojím minimálnym cieľom. Akurát na toto miesto som dosiahol, takže trošku som bol namrzený, že to nebolo aspoň 3. miesto. Tretie by som bral, lebo na prvé treba...
Zobraziť celý článok