Micros wannabe blogov nikdy nie je dost a aj ked povodny plan bol ozivit moj stary blog, ktory bol vsak mrtvy, ja som ho nechal zufalo zapadnut a kedze sa nechcem nakazit tak zakladam novy
Bottom line
Po dlhom presviedcani sameho seba som sa zase raz rozhodol, ze budem online CG crusher
Donutila ma k tomu v podstate vynutena dlhsia pauza od live pokru (zatial este neviem aka dlha), z ktoreho som aj tak bol poslednych par mesiacov trochu deprimovany. Dalsia vec je, ze vzdy som mal predstavu kombinovat live/online v nejakej rozumnej miere aby som mal trochu stabilnejsi prijem a menej stereotypu. Problem vzdy bol, ze som strasne lenivy a adaptovat sa z live na online nie je uplne jednoduche, naviac pri relativne easy money z live €2/5 sa mi tazko hladala motivacia grindit small stakes online a posuvat sa vyssie v stakes, ktore su neporovnatelne tazsie online vs. live.
Doteraz kazda moja podobna snaha po pociatocnom nadseni skoncila po nejakych 20k rukach s nie moc slavnymi BE/- vysledkami tak som sa rozhodol, ze to zacnem brat vazne az ked odohram aspon 50k ruk a dokazem si, ze pri tom vydrzim sediet a aspon trochu to beatovat . Prekvapil som sam seba a 50k ruk som dal za mesiac a zatial mam z toho celkom dobry pocit.
Moj plan od zaciatku je dostat sa na NL100 asap, berem to ako challenge, s tym, ze dovtedy neplanujem nic z winnings ani rakebacku cashoutovat a k pociatocnym 300€ nic viac nedepositovat.
Doterajsi priebeh:
Spoiler:
Zacal som 10. oktobra na Entraction s 300€ na NL10 a prvych 10-20k bolo skor take zvykanie si a skusanie vsetkeho mozneho. Prvych 10k ruk som to zobral trosku z nespravneho konca a vrhol som sa na tento limit s hrou v style 31/26/7 a predstavou ako ich tam idem znicit ked vsetci regovia hraju tak strasne nitty. Na zaciatku som chytil celkom slusny run, ktory ma v tom podporil asi preto som to vydrzal tak dlho. Dost mi pomohol prvy downswing (cca 15BI) kedy som zacal viac riesit svoju hru a lepsie sa prisposobovat prostrediu. Ked som sa vratil do ciernych cisel a s rb som mal cez 20BI zacal som pridavat nejake NL20 stoly, kde som cakal, ze to bude v podstate to iste. Tam som nejako doklepal mesiac a cashoutol po odohratych 30k rukach (180€ profit s rakebackom, z toho cca 140 z NL10) a presunul som sa na B**fair (Ongame), kde je dolarova herna a tym padom z tych 480€ viac safety BR na NL20$.
Na Ongame som odohral zatial za 8 dni 20k hands, od zaciatku sa im zdalo, ze je to tam viac fishy ako na entraction + min. BI nastaveny na 35bb takze ziadni wannabe pro shorti na stoloch. Zaciatok velmi dobry prvych 5 session plusovych a +12BI/5k hands (je to rigged, urcite mi to spravil Ongame preto aby mi vychadzal mensi rakeback ). Po tychto 5k rukach sa EV line a winnings rozhodli, ze si kazdy pojde svojou cestou, moc sa nedarilo, siel som cca 11BI/11k hands dole, po tomto prisla vcerajsia godrun 7 hodinova session 12,5BI/3,7k hands session, nikdy predtym som taku dlhu session nehral, ale jednoducho som to nemohol vypnut lebo som stale vyhraval a mal som velmi dobre stoly
Graf NL10 (+3k hands NL20) Entraction
Spoiler:
Graf NL20$ Ongame
Spoiler:
rakeback mi momentalne vychadza pri clearovi FDB cca 40%, zatial som narakoval 400$ podla HEM, nebyt toho debilneho essence systemu na Ongame tak by bol rakeback ovela vyssi
Chcel som pridat aj nejake staty, ale zatial to nema moc vyznam, postupne som dost menil hru a posledne dva dni/cca 7k hands som hral nieco ako 23/20/7, k comu som sa dostal postupnym adjustovanim a odstranovanim hluposti z preflop hry hra sa mi ovela lepsie nez pri tych LAGy experimentoch predtym.
Budem sa snazit postovat nejake handy, podla toho aky to bude mat feedback tu zvazim ci postovat sem do blogu alebo radsej do pokrovych partii
Naposledy upravil sudden dňa 21 Mar 2014 19:42, celkovo upravené 9 krát.
preco si davas pauzu od live?ja si myslim,ze sa to kombinovat rozumne da,ja budem hravat dalej vsetky zaujimave live mtt 100 e+ ,k tomu jednu session 2-5 v badene a jednu 1-2 v jednom mensom klube(zlata bana ) a online cas rozdelim medzi mtts na stars a inde a sngs
preco si davas pauzu od live?ja si myslim,ze sa to kombinovat rozumne da
ja si tiez myslim a mam to v plane do buducna
dovod je, ze mam stucknutu podstatnu cast rollu v urcitej zalezitosti (ktoru tu nechcem rozoberat) a ktora by sa mala vyriesit v najblizsich par dnoch a rozhodol som sa, ze nebudem hrat live vobec kym sa to nevyriesi, v podstate ani hrat nemozem lebo nechcem riskovat, ze by som ostal na nejaky cas uplne bez penazi, preto som pisal, ze to je vlastne vynutena pauza
je to vec, s ktorou som vobec nepocital a naviac to prislo po mojom zatial najvacsom downswingu, takze timing nebol zrovna idealny
takze sa zatial snazim nejako zmysluplne vyuzit ten cas a vytazit z toho nieco pozitivne, v idealnom pripade si dokazat, ze by som dokazal vybudovat roll odznova ak by to bolo niekedy nevyhnutne
Rozmyšlam ako sa ti na tom entraction dalo vlastne hrat...Herna uplne otrasná (lobby cele zle, timebank nikde), a 90% hráčov tam hraje na rakeback+rakerace cize fishe som tam na stoloch nemal niky ziadne (žeby zlý table select ?) V podstate máme rovnakú situaciu Radšej live lebo je to čistý gold mine ale na tom online sa naučíš XY nasobne viac čiže treba nájisť nejakú tú cestičku medzi tým...takže GL
tiez som nebol z entraction softu moc nadseny, dizajnovo dost otrasna herna, timebanky chybali a ako bonus mi v priemere tak 1-2x za session zamrzla herna a ked som sa ju snazil nejako restartovat tak zamrzol cely ntb a musel som restartovat, nejako si ntb vobec nerozumel s tou hernou
tableselectoval som stale takze nejake lepsie stoly sa vzdy nasli, ale nitov a shortov tam bolo dost
na ongame zase nie su waiting listy (co mi vobec nevadi) a nie je tam auto rebuy, to je trochu otravne, ale zvykol som si na to
thx, vyzera to dobre, idem checknut ten thread co tam pisu o tom, mozno to vyskusam ja som pozeral pred par dnami nejaky ongbetter, ten stoji asi 50 dolarov a tiez to vyzeralo celkom dobre, ale zatial sa mi nezdalo ze by mi tie funkcie az tak strasne chybali, az na ten autorebuy
MP: $23.03 ... 89/6 megaryba (66 hands), niekolko orbitov predtym calloval 50bb 4bet 3way za 70% stacku s 93s CO: $29.25 BTN: $150.77 ... 54/28/4 Afq30, wtsd21 (400+ hands) na to ake ma na prvy pohlad crazy staty hral dost straightfwd postflop, v handach kde preflop len calloval hral postflop vacsinou pasivne, nemal som s nim v podstate ziadnu history, tie staty su z datamined HHs SB: $56.25 BB: $30.00 Hero (UTG): $58.41
Pre Flop: ($0.45) Hero is UTG with A A Hero raises to $1.05, MP calls $1.05, 1 fold, BTN calls $1.05, 2 folds
1. so sizingom nie som uplne spokojny, minimalne na flope som mohol dat o dost viac, 3.2-3.6 by malo asi uplne rovnaky efekt, tym padom by som daval viac aj na turne 2. a hlavne sa mi nepaci ten moj check na river, myslim, ze tu som mal ist bet/fold a uvedomil som si to hned po odklidnuti, myslim, ze 30-45% psb by to bolo dobre a Qx by mi minimalne megaryba nezahodila, right ?