EPT Loutraki: O €1,344,000 už bez Bendíka

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: EPT Loutraki: O €1,344,000 už bez Bendíka

Odoslaťod Matej Zavacky 19 Nov 2011 20:56

WNT napísal:
Matej Zavacky napísal:tadeusov call bol diskutabilny, mozno trochu viac dobry ako zly, urcite, ked uz tak squeeze pf by bol lepsi, ale to je jedno. Ja tu tvrdim, ze davat tight hracovi po utg raise a naslednom raise donkbetu (ked ste vo 4way pote a ten hrac ma este dvoch hracov za sebou) range QJ, JT, KJ..., je mega podcenenie a nezvladnutie situacie

4way? ved ked Jud posiela plnu tak je v hre uz len janko a on...neviem kto hra skoro denne mttcka na starse sa nad takouto handou nepozastavi 90% regov posle na 3bet plnu pokial su pod avg a maju na plope FD ale tak mozme diskutovat o tom ze toto je live turnaj kde je hra predsa len opatrnejsia....neviem ci sa ale hrac ako Jud dokaze zbavit online hry za live stolom zjavne nie...

wnt este raz si precitaj pozorne prispevky a pozicie hracov... a sam si skus odpovedat, ci by jano 3betoval s J10 a pod., po donkbete od tadeusa, ked ma este dvoch hracov za sebou? cize vo 4way pote
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod WNT 19 Nov 2011 21:26

Matej Zavacky napísal:
WNT napísal:
Matej Zavacky napísal:tadeusov call bol diskutabilny, mozno trochu viac dobry ako zly, urcite, ked uz tak squeeze pf by bol lepsi, ale to je jedno. Ja tu tvrdim, ze davat tight hracovi po utg raise a naslednom raise donkbetu (ked ste vo 4way pote a ten hrac ma este dvoch hracov za sebou) range QJ, JT, KJ..., je mega podcenenie a nezvladnutie situacie

4way? ved ked Jud posiela plnu tak je v hre uz len janko a on...neviem kto hra skoro denne mttcka na starse sa nad takouto handou nepozastavi 90% regov posle na 3bet plnu pokial su pod avg a maju na plope FD ale tak mozme diskutovat o tom ze toto je live turnaj kde je hra predsa len opatrnejsia....neviem ci sa ale hrac ako Jud dokaze zbavit online hry za live stolom zjavne nie...

wnt este raz si precitaj pozorne prispevky a pozicie hracov... a sam si skus odpovedat, ci by jano 3betoval s J10 a pod., po donkbete od tadeusa, ked ma este dvoch hracov za sebou? cize vo 4way pote

omg a to ma akoze callovat ked tam ma este dvoch hracov?to akoze na zaklade toho mal usudit Jud ze 3betuje a este pritom tam ma dvoch hracov ze je QQ+?tak ked sa na to pozerate takto tak Jud vedel ze je QQ+ a pushol to tam na tych 25% aj som sa celkom dobre pobavil :gl: co je toto za stranku...
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod ramzey 19 Nov 2011 21:57

janobendik napísal:
ramzey napísal:Ja neviem naco sa snim vobec o tom bavite, ked on ma ocividne iba svoj pohlad na vec :D

... Aby sa na rozdiel od teba posunuli herne vyššie a nemuseli hrat freeroly 5 rokov ako ty.
A vôbec , veľmi sa divim Royovi ako majiteľovi stránky , že takým DEBILOM ako si ty a tebe podobni, prinášajucim na stránku len zlobu a vysmech, ktorých príspevky majú hodnotu hovno cela,00. Neda ban aspoň na mesiac aby sa uvedomili a zostupili z oblakov!
Nepáči sa ti- necitaj!

Ak mas dojem, ze sa mi tvoje prispevky nepacia, tak si na omyle, mne sa velmi pacia a vzdy ich s urciteho dovodu precitam :)
Kazdopadne debil si tu jedine tak ty, castejsie sa tak aj chovas.
Raz si zahram daky freeroll a vyhram ti peniazky na novu bundicku.
Za co mi chces dat ban, za to, ze ich varujem, ze budes dookola omielat len to svoje a postupne to upravovat a vsetkych dookola urazat?
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod janobendik 19 Nov 2011 23:04

WNT. Alebo si dost podcenil hru regularov,alebo ak naozaj takto bežne hrajú , tak musím povedať , že som mal oveľa lepšiu mienku o hre regularov! :shock:
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod WNT 20 Nov 2011 22:29

janobendik napísal:WNT. Alebo si dost podcenil hru regularov,alebo ak naozaj takto bežne hrajú , tak musím povedať , že som mal oveľa lepšiu mienku o hre regularov! :shock:

Janko ja som nic nepodcenil jediny kto tu podcenuje si ty a pises aky slaby hrac je Jud...ale ok je to tvoj nazor len nezacni prilis lietat v oblakoch...a pristupovat k hre s prehnanym sebavedomim a namyslanim si ze si niekto...v pokri to k nicomu dobremu nevedie.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Jurman 21 Nov 2011 09:44

Z mojho hľadiska ta play od Juda nebola až tak zlá . Síce by som asi volil fold PF , keďže moc flopov ma nepotesi a budem hrať OOP . Do PokerStovu som zadal range , s ktorou by si na tom flope mohol otvárať z UTG . Je to 8.6% hand { 88+, ATs+, KJs+, AJo+, KQo }
. Je tam aj pár špekulatívnych hand , čo by sa do tight UTG range asi netmestili ale podľa table dynamics (neviem aka bola) ti Jud mohol v kľude dať podobnú range . BTN tam má širokú range , Romanello už je tam trocha viac narrow , ale mohol mať handu , ktorá sa dá hrať dobre postflop ako sú suited connectory alebo išiel set-minovať s 22-88 . Ten jeho donk bet na flope sa dosť používa s FD alebo s week handou , čo by sa na ďalších streets hrala dosť zle , ale tu by ten bet bol väčší , takže sa držme konceptu , že chcel dosťať ďalšiu kartu za cenu , ktorú on stanovil a vedel , že dostane aspom 1 call . On namiesto toho dostane raise . Keby to bol live regular s málo on-line skúsenosťami , tak to asi foldne . Ale na internete je bežné , že pôvodný agresor si chce iniciatívu ponechať a robí to s väčšinou svojej range . Jud po tom raise mohol podľa mna z tvojej range vyhodiť AsKs , AsJs , KsJs a JxJx. Rozhodol sa teda pre 3bet shove . On na tom boarde môže reprezentovať daleko viac vecí ako ty . Proti tvojej rangy na tom boarde má 42% win equity a pri najmenšom tam má 30% FE , takze jeho celkova equity v tom spote je 52% coz je +ev situacia . (30% FE a proti calling rangi ma 34% win equity).

Hádam som tam napísal všetko , keby nie tak sa opravím :)
Naposledy upravil Jurman dňa 21 Nov 2011 18:11, celkovo upravené 4 krát.
Jurman

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod spooky 21 Nov 2011 10:12

1. odmeneny missplay (kde preflop povinny call)
2. % si bol favorit preflop i postflop bohuzial, sa stal bod 1.
3. ktovie ako ta vidi super v takomto spote .. su hraci ktori by po jeho alline zahodili aj AA

je vela ruk s ktorymi mohol mat v tom momente 50:50 na tvoju ruku: FD a trafene cokolvek z boardu, dva pary, set kde uz ma dokonca velmi velku vyhodu

skoda nevadi gl v dalsich EPT
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod sudden 21 Nov 2011 15:50

Jurman napísal:Proti tvojej rangy na tom boarde má 42% win equity a pri najmenšom tam má 30% FE , takze jeho celkova equity v tom spote je 52% coz je +ev situacia . (30% FE a proti calling rangi ma 34% win equity).

snad nechces po tom raise na flope nechavat utg celu jeho open range ? ak tam nechas len handy, s ktorymi realne bude pokracovat tak ta win equity bude uplne ina a FE je tam len teoreticka a urcite nie 30%
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Jurman 21 Nov 2011 16:05

sudden napísal:
Jurman napísal:...

snad nechces po tom raise na flope nechavat utg celu jeho open range ? ak tam nechas len handy, s ktorymi realne bude pokracovat tak ta win equity bude uplne ina a FE je tam len teoreticka a urcite nie 30%

Ja som sa tam opieral práve o to , že by tam 3betoval vačšinu toho , čo otváral preflop v kontexte ''ponechania iniciativy''.
Jurman

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 21 Nov 2011 17:11

na flope 3betoval jud a nie bendik.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!