Bubble live
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Bubble live
montesino,135 e,50k gtd,day 2,cca 60 hracov left,50 ITM,posledny berie menej ako bol moj BI
Na stol,ktory je celkom hratelny prichadzam z asi 15 bb,dokopy nic nehram,no par stealmi a restealmi sa dostanem spat na average,cize 140k.
Novy hrac pushuje pri bb 6k za presne 60 k z MP+1,na CO sediaci hrac,online mid stake reg repushuje 120k a ja nachadzam na SB solidnu handu.
Aka je tu calling range a preco.
Na stol,ktory je celkom hratelny prichadzam z asi 15 bb,dokopy nic nehram,no par stealmi a restealmi sa dostanem spat na average,cize 140k.
Novy hrac pushuje pri bb 6k za presne 60 k z MP+1,na CO sediaci hrac,online mid stake reg repushuje 120k a ja nachadzam na SB solidnu handu.
Aka je tu calling range a preco.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Bubble live
CO to moze repushovat s niecim ako AQo/99+ takze AKo/QQ by som siel ako std na bubble
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ja by som tu regovi daval AJo+ 88+ , s tym ze reg tu casto floatuje QQ+, KK urcite. U mna je to call s 1010+, AQo+ - 99 je velmi na hrane ale neviem ci by som foldol
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
v podstate suhlasim s Matejom, jeho range AJo+ 88+ a hero calling range TT+, AKo+
-TT flipujeme proti jeho range co nie je vobec zle pri tych dead money od shorta
-99 vychadza podobne ako AQs, AQo by som foldoval, 99, AQs na hrane, ale kedze sme na bubble tak asi skor fold
k tomu QQ+, myslim, ze tu bude repushovat aj QQ+, pri tych stack sizes je ten call 10tich bb to iste ako ked to repushne
nie je v tom zohladnene ICM co by sa asi zohladnit nejako malo kedze je to bubble (v ICM poctoch sa moc nevyznam a tebe nejake chipy ostanu ak to prehras + je velka sanca, ze vypadne short, ktory to pushoval)
-TT flipujeme proti jeho range co nie je vobec zle pri tych dead money od shorta
-99 vychadza podobne ako AQs, AQo by som foldoval, 99, AQs na hrane, ale kedze sme na bubble tak asi skor fold
k tomu QQ+, myslim, ze tu bude repushovat aj QQ+, pri tych stack sizes je ten call 10tich bb to iste ako ked to repushne
nie je v tom zohladnene ICM co by sa asi zohladnit nejako malo kedze je to bubble (v ICM poctoch sa moc nevyznam a tebe nejake chipy ostanu ak to prehras + je velka sanca, ze vypadne short, ktory to pushoval)
-
sudden - Príspevky: 1001
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
no v podstate ste sa zhodli,aj ja som tak uvazoval,TT by som este daval asi,flip v kombinacii s dead money+to ze hram for FT a nie mincash,k tomu mozem vyradit jedineho dobreho hraca na stole,mal som JJ,snapol som to stal proti TT a AQo a ako zvycajne v poslednej dobe,je flop OK,a pofakuje ma az turn
btw,matej,on tu nebude callovat nic s jeho stackom,pokryval ho SB a aj BB,keby tam mal esa ci kone a callne tak je to dost face up
btw,matej,on tu nebude callovat nic s jeho stackom,pokryval ho SB a aj BB,keby tam mal esa ci kone a callne tak je to dost face up
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
kolko tych bubble este musis prehrat?
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.