Kenziho blog
Počet príspevkov: 30 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kenziho blog
zdravím! poker hrávam už asi 3 roky. dostal som sa k nemu úplne náhodou ked som si raz do mobilu stiahol hru a tam som si hrával a postupne pochopil pravdlám a všetkému.Neskôr sme začali hrávať s kamarátmi po niakych podnikoch 2 eurové turnaje a vtedy ma začalo baviť.Potom sme hrávali častejšie a celkom sa mi darilo skoro nikdy som nebol v mínuse.Najviac som hrával so zeltznom ktorý ma na to viac menej namotal.Potom som začal hrávať s kamarátom a jeho otcom a mojim otcom a tam to boli easymoney.Ale už ani to nehrávame často.Chcel by som sa tomu začať venovať a zlepšovať.Momentálne velmo nehrávam kedže nemám čas popri škole a tréningoch tak chcem prečítať niaku tu pokrovú literáturu a cez prázdniny zimné by som to chcel rozbehnúť trošku.Možno sa mi budete smiat ale ešte nemám 18, 12.12 budem mať 17, tak sa vás chcem spýtať ako si mám vložiť do herne peniaze rozmýšlal som cez paysafe card čo vy na to? a potom ako vybrať hernu? teraz mám niake drobné na P****Stars ale neviem či tam mám ostať.A ešte aby som nezabudol blog som si založil preto lebo sa chcem zlepšovať, zatial ešte nepoznám tie pokrové výroky alebo ako to mám nazvať. Ďakujem za odpovede .
- enzi_sk
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Kenziho blog
Zdravim ta, čo sa týka toho prevodu tak by si mohol skúsiť pokerstrategy stránku kde dostaneš štartovný kapitál 50 dolarov, vek nech ťa nezaujíma, stači si to dať všetko na jednu osobu, najlepšie rodinný príslušník a pohoda.
- 77BobO77
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
prečo enzi keď kenzi?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
ahoj, raz som to skusil ale kedze som nemal ziadny BM tak som tie money prehral a akurat vcera som si robil test aj som ho spravil ale potrebujem poslat fotku s OP a aj s osobou ktorej patri ten OP a moja mom s tym nesuhlasi
- enzi_sk
TomMolivan: pretože na pp.sc som bol prihlaseny uz dlhsie a dal som si meno enzi_sk ale teraz ma volaju kenzi ale normalne meno mam Enriko
- enzi_sk
aha, no klasické problemy ktoré stretli aj mojich kamarátov. Písal si tu že ťa nejaký kamarat čo hrá na internete namotal naň, tak skús si spraviť učet na moneybookers a tade si vymeníte peniaze, on tebe elektronický, ty jemu v hotovosti. Tak som to robieval ja
- 77BobO77
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
sak si pisal ze si hraval s tatkom tak zahraj na city jemu:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no tatko má rád poker on hráva na tipos.sk tam hra pot limit 0.5/1 € ale hra len tak for fun on je v podstate fishka aj ked mal uz niaky 300e profit za vecer ale to bolo iba stastie no a on neni rad ze sa tymto tak zaoberam boji sa ze zacnem gamblit a nechce mi dat kreditku aby som si mohol vlozit money a vravim mu ze sa tym treba zaoberat studovat to ale velmo tomu neveri takze tak
- enzi_sk
chalani neporadite mi niake dobre knihy? zatial mam The Poker Blueprint by Tri Nguyen and Aaron Davis a Ryan Fee's 6-max NL Strategy Guide
- enzi_sk
No vitaj! Najdes tu na fore este aj Easy Game Vol. I prelozene do slovenciny, co moze aj trosku ulahcit pracu, len sa treba trosku pohrabat vo fore, raz to taky zlaty clen fora nezistne prelozil Som rad, ze si si spravil blog, po case budes iste lutovat, ze si si ho nezalozil uz skor Vek neries, kym nebudes mat 18, tak s tym budu iste kadejake problemy a opletacky (trust me, hovorim z vlastnych skusenosti) ale raz zistis, ze to, ze si zacal hrat takto skoro ti dava neskutocnu vyhodu a v 18-tich mozes grindit midstakes (ak teda nebudes taka leniva lemra, ako ja...). Takze GL, motivaciu mas, sam v tom nie si od zaciatku, vzdy sa najdu ludia co radi pomozu ci uz tu, alebo sused v lavici alebo dobra dusa zo 4.A
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 30 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.