Kenziho blog
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Kenziho blog
Ahoj, ja ked som nemal 18 tak som si zadal pravdive udaje az na vek a potvrdil som to az ked som mal 18 ale nedufaj ze dovtedy budes moct cashoutovat a aj po 18 by si mohol mat s tim opletacky a nemusel by si svoje peniaze vobec uvidiet ale to je imo unlikely, mne to preslo bez problemov. Myslim ze najviac mi pomohli spominane videa od vernera a citizienwinda, taktiez nikachu bol premna nuts aj ked hra ovela vysie stakes. Z knih ti najviac odporucam easy game vol 1,2, elements of poker a poker mindset. A ak vies trochu po anglicky tak si urcite prestuduj tieto topici, to asi najviac pomohlo mojej hre http://forumserver.twoplustwo.com/69/mi ... sts-98125/. Gl
- alive
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
diky moc, a teraz sa snazim viac menej citat niake veci ale mam toho strasne vela teraz skola doucka treningy ale hodil som si na stars len tak for fun 5$ a prvy den som padol na 2$ a teraz mam 5.4$ a som z toho trosku sklamany ze sa tu drbem takto o 40c aj ked viem ze bez bankrollu nemozem cakat veci ale aj tak ma to sere
- enzi_sk
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
5 dolarov? to asi player transfer, nie? bo minimalne je tusim 10 depozit - totiz na stars sa fakt oplati vyuzivat poriadne ich first deposit bonus, hlavne ak teda zacinas a budes hrat mikrolimity, napriklad NL5, tak za kazdych 170VPP dostanes 10 dolarov z bonusu, oni davaju na mikrolimitoch viac VPP za dolar rake (na NL2 za 1 dolar 10, na NL5 8.5, na NL10 7 vs normalnych 5.5) - cize to clearujes rychlostou 50 percentneho rakebacku na NL5 (59pct na NL2, 41pct na NL10) + este dostavas stelar rewards a mozes zamienat FPP body za cash. A na mikrolimitoch najdes vela slabych hracov, i ked sa najde teda aj dost 12tablujucich celkom schopnych hracov, dobre treba tableselectovat tam
sice mozes spravit az tri depozity v priebehu troch mesiacov, takze ani prvy maly depozit nemusi byt "burning money", my bad
sice mozes spravit az tri depozity v priebehu troch mesiacov, takze ani prvy maly depozit nemusi byt "burning money", my bad
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
na starsoch som to robil cez zeltzna on mi vzdy posle money kolko chcem a ja mu ich dam na druhy den takze tak a napr. ja ani rakeback nemam a ucet mam na otca spraveny ale neni este potvrdeny akoze tel cislo a tie udaje chapes tak som rozmyslal ze spravim ako si ty spravil ze spravim na moje meno a az potom aktivujem... neviem... a rakeback sa uz neda vybavit ked uz som already log in?
- enzi_sk
rakeback na starsoch nie je, miesto toho mas VIP program, kde dostavas odmeny ako stelar rewards a mozes menit FPP body (minimalne 2500FPP za 25 dolarov). Ono ked si Bronze tak to vela percenta naspat nepredstavuje...
to co som spominal "rakeback", to sa tykalo toho, ked budes depozitovat tam, potom si clearujes ten ich bonus do vysky depozitov (prvych troch ak su v rozpati 3 mesiacov), max 600 dolarov. A cistenie toho samotneho bonusu tam na mikrolimitoch predstavuje slusne percenta, ale "real" rakeback na Stars nie je...
ja si ukradnem taku tabulku (tie percenta tam platia pre NL25 a vyssie, do NL10 je to o cosi viac)
to co som spominal "rakeback", to sa tykalo toho, ked budes depozitovat tam, potom si clearujes ten ich bonus do vysky depozitov (prvych troch ak su v rozpati 3 mesiacov), max 600 dolarov. A cistenie toho samotneho bonusu tam na mikrolimitoch predstavuje slusne percenta, ale "real" rakeback na Stars nie je...
ja si ukradnem taku tabulku (tie percenta tam platia pre NL25 a vyssie, do NL10 je to o cosi viac)
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
uz dlho som nic nepostoval, hraval som posledne 2-3 dni NL 0,01/0,02 asi tak ze pol hodku denne a mam profit cca 10$ ale to neni podstatne. neskor sem chcem pridavat aj niake grafy ale najskor musim spojazdnit holdem manager a este taka vec ze ked hravam tak niekedy mam pocit ze som hru zahral ako taka fishka alebo ci moj raise bol dobry alebo ci nebol len tak, ze teraz sa mi tam hodi takyto bet/raise proste niekedy mam pocit ze som fishka:D stavalo sa vam to na zaciatku?
- enzi_sk
Stavalo a niekedy sa stava aj teraz Skus sem niekedy hodit nejaku ruku
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
na to je niaky program alebo stranka cez co sa to robi? a ake handy by som sem mal postovat lebo aj som uz nad tym rozmyslal ked som mal niaku divnu ruku a som si povedal ak to prehram tak to postnem a zatial som vzdy vyhral ten hand ty hras ake limity?
- enzi_sk
Existuje stranka, kde sa da ruka z historie zkonvertovat tak, aby to bolo tu v citatelnom formate. Je to TATO stranka. Dolava das svoju ruku a zprava kopirujes ruku na forum. Ja hram NL10/20/30.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
enzi_sk napísal:lebo aj som uz nad tym rozmyslal ked som mal niaku divnu ruku a som si povedal ak to prehram tak to postnem
To nie je dobry pristup Ty sa nezlepsujes tym, ked tu ruku vyhras a rovnako vysledok tej ruky nie je indikatorom toho, ci si to zahral dobre. Akonahle mas nejake pochybnosti/otazky, tak by si tu ruku sem mal postnut + je peknou tradiciou, ze vysledok ruky ani nezverejnis, pretoze to jednak moze ovplyvnit postoj a nasledne rady ostatnych clenov fora a ako som uz povedal, vysledok ruky je v procese vzdelavania dost irelevantny. Pre teba je ovela dolezitejsie to, ci si tu ruku zahral spravne a nie to, ci si po 3 zlych moves v jednej ruke uluckoval na riveri nejaky 2outer
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.