Rozhovor s Lucom Paganom - jedným z najvplyvnejších Talianov

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Lucom Paganom - jedným z najvplyvnejších Talianov

Odoslaťod admin 16 Dec 2011 21:53

Diskusia k článku: Rozhovor s Lucom Paganom - jedným z najvplyvnejších Talianov v pokri

V priebehu EPT Praha sme pre Vás urobili exkluzívny rozhovor s jedným z najlepších talianskych pokrových hráčov, 12-ročným profesionálom herne Poker Stars a taktiež vplyvnou osobnosťou talianskeho pokrového priemyslu Lucom Paganom. Od prvého momentu na mňa pôsobil Luca veľmi priateľsky a bol veľmi zhovorčivý. Luca sa s nami podelil o jeho pokrový život, vyjadril sa ku kauze zákazu online pokru v Taliansku v roku 2007, spýtali sme sa ho taktiež na viac detailov o jeho Poker Stars Pro zmluve a zdôveril sa nám aj so zopár vecami z jeho súkromia... Ahoj Luca, je niekto, kto Ti výraznejšie pomohol v Tvojej pokrovej kariére, niekto kto ju dostal na túto vynikajúcu úroveň, na ktorej sa v súčasnosti nachádza?
Luca Pagano: V prvom rade musím poďakovať svojmu otcovi a a taktiež celej mojej rodine. Síce ma nenaučili, ako sa hrá poker, pretože som bol v našej rodine prvý, kto sa poker z našej rodiny naučil hrať, ale skutočne ma podporovali v priebehu celej mojej kariéry. Je obzvlášť veľmi dobré vedieť, že za Vami stojí Vaša rodina. Vtedy dokážete dosiahnuť to najlepšie, čoho ste schopní a všetko to, čo som vo svojom živote zatiaľ dosiahol, je hlavne vďaka nim.
Dopočul som sa, že si vášnivým programátorom a obchodníkom na burze. Venuješ sa ešte tomuto biznisu odkedy si sa stal profesionálnym pokrovým hráčom?
Luca Pagano: Nie. Nanešťastie mi nezostáva žiadny...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!