Prinášame Vám ďalší zo série rozhovorov z EPT Prague 2011. Vyspovedali sme v ňom pokrovú sexbombu Liv Boeree. Rozhovor sa konal tesne pred začiatkom druhého dňa, do ktorého nastupovala Liv zo slušnej pozície a tak sa niet čo čudovať, že bola o niečo stručnejšia ako zvyčajne, no napriek tomu nám Liv zodpovedala všetky naše štandardné, aj "úchylné" otázky s nemiznúcim úsmevom na tvári a z celého rozhovoru som mal veľmi dobrý pocit. 1. Ahoj Liv, počul som, že nemáš veľmi rada tradičné a bežné otázky, tak sme sa rozhodli že Ti odhliadnuc od pár štandardných položíme aj niekoľko neobvyklých otázok - dúfam, že Ti to nebude vadiť. Takže začnime - počul som, že si fanúšikom tvrdej hudby - aké skupiny máš najradšej?
Liv: Mám veľmi rada napríklad Children of Bodom, Panthera, Machine Head, Dimmu Borgir a veľa ďalších skupín tohto žánru. 2. Máš okrem tvrdej hudby rada tvrdých chlapov?
Liv: Áno aj nie, ale skôr áno. Mám rada veľa ľudí z metalových kruhov. Sú to veľmi milí ľudia, takže asi skôr áno. 3. Aký je Tvoj najobľúbenejší drink? (samozrejme alkoholický)
Liv: Zvykla som piť hlavne Jack Daniel´s s kolou, ale teraz tomu už nejako prestávam prichádzať na chuť. Momentálne mi chutí šampanské, vodka a hm, to bude asi všetko (smiech 3x). 4. Máš rada okrem pokru aj nejaké iné športy? Prípadne venuješ sa nejakým...
Zobraziť celý článok