citacka knih
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: citacka knih
horsey ja mam kindlu, zatial uplna spokojnost. Je to lacnejsie ako vacsina ostatnych citaciek, e-ink je kvalitny, ziadny ghosting to nerobi, knih je k dispozicii kolko chces (aj ked ja citam len anglicke, takze neviem ako je na tom amazon s ceskymi a slovenskymi). To, ze to nevie citat epub je pravda len tak z polovice, pretoze v calibre na compe si to skonvertujes jednym klikom.
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
to Calibre vyzera nice
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ja mam kindle dx, tiez maximalna spokojnost...knih je v SK/CZ ebook obchodoch pomenej,ale neustale sa to zlepsuje...v ENG je toho pozehnane...taktiez najdes dost ilegalnych knih napr. na ebookforum.cz... s formatmi ziadny problem,posles emailom na amazon a oni ti to skonvertuju(a obratom poslu spat na mejl) snad cokolvek do pozadovaneho formatu pre citacku... taktiez ak najdem nejake dlhsie clanky na webstrankach,hodim to do txt(copy+paste), hodim to do citacky a studujem...jedine kedy by som uprednostil normal knihu, su take knihy,v ktorych potrebujes casto listovat a preskakovat zo stranky na stranku(napr. pocitacova literatura)....
- tr1p
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
hlavne by som sa snazil kupit citacku bez reklam
- Zeph147
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zeph147 napísal:hlavne by som sa snazil kupit citacku bez reklam
reklamy nie su vobec problem, zobrazuju sa len ako screensaver a nie ked citas text
ja by som sa prave naopak orientoval na co najnizsiu cenu (reklamy) ale HLAVNE na co najnizsiu hmotnost - takze ziadne touchscreenove hovadiny ale uplne okresane verzie bez zbytocnosti, ciste len na citanie - drzat v ruke 400g citacku je utrpenie, 200g je imo maximum a cim menej tym lepsie
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.