I4Poker
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Dnes som si zahral
vlozil som si vecer na i4 padika, ze kuknem ako to ten cstrike22 urobil z tych 0 na 200E za den.
Tak som si sadol pri stol 0.5/1 NL a po hodine odchadzam s 200E na konte. :-D
Celkom pekny vecer...
Tak som si sadol pri stol 0.5/1 NL a po hodine odchadzam s 200E na konte. :-D
Celkom pekny vecer...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Hehe
Ved ja som bol trpezlivy, ale keby si videl toho bluffera co tam bol, tak by si sa smiechu nezdrzal :)) Raisoval kazde (fakt uplne kazde) kolo o minimalne 4 eura a co je najlepsie dorovnaval aj reraise a dokonca ked mal na ruke A (na stole nebolo) tak aj reraisoval.
Bol to fakt paradny hrac, asi nejaky bonus man :-D:-D:-D
Nakoniec vsetky jeho eura skoncili u mna a uz nedokupil, tak som isiel aj ja spat :-D
Bol to fakt paradny hrac, asi nejaky bonus man :-D:-D:-D
Nakoniec vsetky jeho eura skoncili u mna a uz nedokupil, tak som isiel aj ja spat :-D
- vlade
Ich je vsade dost
Len ich treba hladat. Odkedy hravam cash game (asi 2. tyzden), zistil som ze tychto "bonus hracov" je dost vela, len ich treba hladat.
Napr. ked su pri stole iba rozumni hraci, tak idem radsej prec, na to este nemam skill :-D a hladam si lepsi stol.
Inak po tych 2 tyzdnoch mi zatial najlepsie vychadzaju stoly 0.5/1 (vacsie som este neskusal), lebo na tych mensich je vela dobrych hracov :)
Napr. ked su pri stole iba rozumni hraci, tak idem radsej prec, na to este nemam skill :-D a hladam si lepsi stol.
Inak po tych 2 tyzdnoch mi zatial najlepsie vychadzaju stoly 0.5/1 (vacsie som este neskusal), lebo na tych mensich je vela dobrych hracov :)
- vlade
vlade
presne jak pises cim vatsi stol tym je tam viac blufferov a pod, pretoze uz tam su dost velke banky a vela hracov sa stym nevie zmierit, ze proste tu hru prehraju a tak si myslia, ze ta prosze vyblufuju.. obecne by som povedal, ze na 0,10/0,20 0,25/0,50 nie su ani lepsi hraci ale tyto hraco hraju podla nejakeych pravidiel BR managmentu hraju moc tight a pod... btw pri tom mojom 0-200 ti chyba jedna nula :-)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.