Zlodeji medzi nami
Re: Zlodeji medzi nami
muzu poskytnout zdejsim adminum do soukrome zpravy IP adresy Lolofona na Pokergamingu, pokud to bude treba
- phasE89
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Lol nikdy som na ziadnom pokergamingu regnuty nebol
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
phasE89 napísal:muzu poskytnout zdejsim adminum do soukrome zpravy IP adresy Lolofona na Pokergamingu, pokud to bude treba
this! myslim, ze to je easy sposob ako si to mozete overit
lolofon napísal:Lol nikdy som na ziadnom pokergamingu regnuty nebol
no to je pointa, ktora sa tu riesi, nie je to vymyslene len tak z nicoho ...... na pokergamingu je scammer s rovnakym nickom, ktory hraval podobne stakes tak pani logicky predpokladali, ze to bude ta ista osoba
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
no pani ani tak nepredpokladali, ja som im poslal link na lolofonov blog ked sa pytali ci o nom niekto nevie lebo ze s nimi prestal komunikovat - isiel som ciste podla nicku, nenapadlo ma ze to moze byt niekto iny hlavne ked to bol tiez slovak
ak sa ukaze ze to je iny lolofon tak sa samozrejme ospravedlnujem, nechcel som niekomu uskodit
ak sa ukaze ze to je iny lolofon tak sa samozrejme ospravedlnujem, nechcel som niekomu uskodit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon si "nenápadne" odstavuje budúcu konkurenciu
Edit: Shit, prečo sa smejem, veď to znamená, že som na rade!
Edit: Shit, prečo sa smejem, veď to znamená, že som na rade!
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
phasE89 napísal:muzu poskytnout zdejsim adminum do soukrome zpravy IP adresy Lolofona na Pokergamingu, pokud to bude treba
Overíme to podľa IP, aby sa náhodou nerozprávalo o dvoch rôznych ľuďoch s rovnakým nickom. Hneď ako mi phasE89 pošle IP, tak dám vedieť, či sa IP zhoduje, alebo nie.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ako už napísal phasE89 do lolofonovho blogu, IP adresy užívateľa s nickom lolofon na PG sú všetky iné ako má lolofon na PokerPortali, nesedia ani maily a aj podľa iných indícií to vyzerá na ľudí s iným menom.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Rad by som tu pridal uzivatela s nickom Boxer38, zaciatkom septembra sme mali mat vymenu, poslal som mu peniaze ale z jeho strany sa nestalo nic. Po tyzdni mi vysvetlil situaciu na skype so slubom ze na vyplatu najneskor do 17.9 dlh vyrovna. Vcera sa este vyhovaral, ze vyplata mu ma dojst az vcera a vecer to mal zrovnat, odvtedy sa uz ani neozval....
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Zareagujem i ja,precital som si tuto diskusiu...
bolo tu par vyjadreni,ze ustna dohoda neplati..ja som aj na zaklade ustnej dohody a jedneho svedka vyhral sudny proces,kde mi ma nemenovany zaplatit dlh+sudny poplatok+dvojnasobok uroku,ktory bol vtedy podla NBS.. Co je v mojom pripade 8%..take zurocenie nemam nikde v banke.. Dam to na exekuciu,tak snad do 7 rokov z toho dostanem svoje peniaze..preto 7,lebo vymozitelnost je 10 rokov a uz 3 sa to tahalo.
a k inemu panovi,pisal mi sms,ze potrebuje poziciat,ze mu zomrela babka,napisal,ze to vrati v dvoch splatkach s 50 eurami navyse,suhlasil i so spisanim dohody na papier...vratil sice istinu,ale tych 50 eur som sa nedockal,presiel uz viac ako rok. JEDNA SA O PANA z Michaloviec. M.S
bolo tu par vyjadreni,ze ustna dohoda neplati..ja som aj na zaklade ustnej dohody a jedneho svedka vyhral sudny proces,kde mi ma nemenovany zaplatit dlh+sudny poplatok+dvojnasobok uroku,ktory bol vtedy podla NBS.. Co je v mojom pripade 8%..take zurocenie nemam nikde v banke.. Dam to na exekuciu,tak snad do 7 rokov z toho dostanem svoje peniaze..preto 7,lebo vymozitelnost je 10 rokov a uz 3 sa to tahalo.
a k inemu panovi,pisal mi sms,ze potrebuje poziciat,ze mu zomrela babka,napisal,ze to vrati v dvoch splatkach s 50 eurami navyse,suhlasil i so spisanim dohody na papier...vratil sice istinu,ale tych 50 eur som sa nedockal,presiel uz viac ako rok. JEDNA SA O PANA z Michaloviec. M.S
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.