Privátne freerolly o $100 každý utorok
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Privátne freerolly o $100 každý utorok
Turnaj začne o 22 minút a je nás tam len 7. Nenájdu sa ešte traja ľudia, čo chcú peniaze zadarmo, aby nás bolo dosť?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Škoda, som sa tešil nato, už som si aj pripravil učebné materiály a ono nás bolo málo..Teraz sa mám vykašlať aj na tú školu?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Je to škoda, turnaj je to dotovaný celkom pekne, treba zohnať nejakých kamošov, nech si ho budúci týždeň už určite zahráme. Hlavne kvôli Zeltznovi, nechceme predsa, aby neurobil skúšky, nie?
Ale vážne, registrácia je možná od 15.12., najbližšie sa hrá 20.12., tak sa musíme všetci pekne poregistrovať dopredu, nech sa podobný problém neopakuje.
Pre tých, čo zatiaľ nehrali - máte nápad na nejaké iné turnaje, aké by ste si chceli zahrať, keď vás tento neoslovil? Čím to je, že je tam $100 zadarmo a nenájde sa 10 ľudí, čo by si o ne chceli zahrať. Ak máte niekto námet na nejaké turnaje, ktoré by podľa vás mali úspech, tak sem s nápadmi...
Ale vážne, registrácia je možná od 15.12., najbližšie sa hrá 20.12., tak sa musíme všetci pekne poregistrovať dopredu, nech sa podobný problém neopakuje.
Pre tých, čo zatiaľ nehrali - máte nápad na nejaké iné turnaje, aké by ste si chceli zahrať, keď vás tento neoslovil? Čím to je, že je tam $100 zadarmo a nenájde sa 10 ľudí, čo by si o ne chceli zahrať. Ak máte niekto námet na nejaké turnaje, ktoré by podľa vás mali úspech, tak sem s nápadmi...
-
Dnes o ôsmej by sa malo hrať znova, zatiaľ je nás registrovaných 5, tak sa nezabudnite registrovať aj ostatní, čo chcete hrať...
-
Aj dnes začína o 20:00 na Wi****m hill freeroll o $100, zatiaľ je nás registrovaných 9. Pridajte sa, ak si chcete zahrať o nejaké $ zadarmo - na spustenie turnaja chýba posledný, desiaty hráč (ak nás bude viac, tak je to samozrejme len dobre).
O registrácie poprosím hlavne slabších hráčov, aby som konečne niečo uhral aj ja, keďže zatiaľ obchádzam stále naprázdno
O registrácie poprosím hlavne slabších hráčov, aby som konečne niečo uhral aj ja, keďže zatiaľ obchádzam stále naprázdno
-
Ja sa vždy regnem tak okolo piatej,takže určite nás bude 10 Minule som uluckoval 3. miesto dokonca
-
Stanley VII napísal:Aj dnes začína o 20:00 na Wi****m hill freeroll o $100, zatiaľ je nás registrovaných 9. Pridajte sa, ak si chcete zahrať o nejaké $ zadarmo - na spustenie turnaja chýba posledný, desiaty hráč (ak nás bude viac, tak je to samozrejme len dobre).
neboj ty nič druhé miesto ti nechám... prvé je opäť moje
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
To ty si ma vtedy suckol 3handed v tom pote o chiplead BvB?
-
bude sa hrat aj na buduci rok aby som sa zbytočne neregistroval kvoli jednemu turnaju
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
mirolc napísal:bude sa hrat aj na buduci rok aby som sa zbytočne neregistroval kvoli jednemu turnaju
Ano, uz sme dali nastavit turnaje na januar.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.