nefunguje shift, ctrl a td.
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
nefunguje shift, ctrl a td.
ospravedlnujem sa, ze sa to pytam tu, ale uz ma to fakt serie a poriadnu lopatisticku odpoved som nedokazal ani vygooglit. pouzivam win7 a asi 2 dni mi neviem preco nefunguju dvojiceklaves, napr. shift+pismeno nenapise velke, ctrl+c nekopiruje a pod. neviete v com to je. je mi jasne, ze som nieco blbo omylom nastavil, ale co. dakujem. povodne po inszalacii asi 3 tyzdne to bolo ok
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: nefunguje shift, ctrl a td.
Nemám Windows 7 a zatiaľ som ho nikdy nepoužíval, ale možno ti pomôže tento návod:
http://www.sevenforums.com/tutorials/59 ... sable.html
Skúsil by som radšej tú možnosť 2, kde to človek nastavuje sám, keďže nerád do počítača ťahám veci z neznámych stránok.
http://www.sevenforums.com/tutorials/59 ... sable.html
Skúsil by som radšej tú možnosť 2, kde to človek nastavuje sám, keďže nerád do počítača ťahám veci z neznámych stránok.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
To co poslal stanley je skor o WIN tlacitku + nejakej kombinacii, zart ma myslim iny problem, trocha divny problem, nevidel som to este ani som o tom nepocul, skusim aj ja nieco popozerat.
Hmm, no nenasiel som nic take extra, iba rady typu ze ak mas bezdrotovu klavesnicu skus vymenit baterky a ze ak je klasicka tak treba vyskusat inu klavesnicu.
Hmm, no nenasiel som nic take extra, iba rady typu ze ak mas bezdrotovu klavesnicu skus vymenit baterky a ze ak je klasicka tak treba vyskusat inu klavesnicu.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:To co poslal stanley je skor o WIN tlacitku + nejakej kombinacii, zart ma myslim iny problem, trocha divny problem, nevidel som to este ani som o tom nepocul, skusim aj ja nieco popozerat.
dakujem za ochotu chlapci, zatial nic, skusil som aj bod obnovy dozadu a nepomohlo to, tak uvidim
- 1zart1
skusal si to zapnut a vypnut?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:skusal si to zapnut a vypnut?
co myslis. ak restartovat tak samozrejme...ak nie tak skus popisat ako
- 1zart1
prepac to bol len taky forik
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:skusal si to zapnut a vypnut?
never gets old
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
1zart1 napísal:....
dedku, blizi se konec sveta (pry 21.12.2012) tak nas ta technika nasira - mne to blbne na notasu stejne (pujde cely vymenit) a navic se mi jednoduse ze dne na den ztratily Word a Excel (Starter 2010), ktere byly instalovane vyrobcem .....
.... asi to bude nasi vladou, pripravuji mne na "nepotrebnost" notasu - od nedele plati novy loterijni zakon a oni urcite znaji, ze nic jine nez pokerwebs nesleduju ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.