Kto hráte na 888pokri, do 2.1. je v platnosti bonus kód "EGR888", ktorý dáva $10 instant bonus pri minimálnom vklade $50. Kto vloží $50 s týmto kódom má teda na účte okamžite $60 (o $10 viac).
Ak ste na 888pokri dlhšie nehrali, prípadne je to pre vás úplne nová herňa, viac info o nej nájdete v recenzii:
http://www.pokerportal.info/poker-herna/17/8***oker/
Reload bonus
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Pacific Poker (888 Poker)
Na 888pokri majú opäť ďalší instant bonus, takže sa oplatí spraviť vklad. Na stránke info o tomto bonuse nieje a prišiel mi iba mailom, nebolo tam napísané, ako dlho bude fungovať, takže odporúčam vložiť čo najskôr
Instant bonus 20% k vkladu do maxima $50 (maximum dostanete pri vklade $250+) dostanete ak zadáte pri vklade bonus kód FRENZY50
Ja už som to samozrejme aj využil, tieto instant bonusy od 8***oker sú skvelé, lebo sa dajú čistiť naraz s pending bonusmi a vtedy majú fakt skvelú value. Instant bonusy (s ktorými sa dá okamžite hrať) sa uvoľnia na cashout po pretočení 20-násobku ich sumy pri hre. Čo je fakt brutálne rýchlo. Človek betne $1.5 keď kradne blindy a má toľko pretočené, to sa nazrátava hneď. Taký bonus pri hre na 6 stoloch NL20-NL50 má človek vyčistený za cca 3-4 hodiny hry.
Popri tom ešte čistím pending bonus (ekvivalent 20% rakebacku) a je to úplne super. Vždy keď je takáto nejaká ponuka na osmičkách, tak ju využívam naplno a aspoň sa dokopem k hre, aby som ho pretočil Aj keď na dlho to nieje, lebo je pretočený rýchlo
Ak tam náhodou niekto ešte nemáte účet, takéto reloady dávajú celkom často, takže ak máte instant bonusy radi, určite sa tam účet založiť oplatí.
Odkaz na recenziu 8***oker s odkazom na stiahnutie herne: http://www.pokerportal.info/poker-herna/17/8***oker/
Instant bonus 20% k vkladu do maxima $50 (maximum dostanete pri vklade $250+) dostanete ak zadáte pri vklade bonus kód FRENZY50
Ja už som to samozrejme aj využil, tieto instant bonusy od 8***oker sú skvelé, lebo sa dajú čistiť naraz s pending bonusmi a vtedy majú fakt skvelú value. Instant bonusy (s ktorými sa dá okamžite hrať) sa uvoľnia na cashout po pretočení 20-násobku ich sumy pri hre. Čo je fakt brutálne rýchlo. Človek betne $1.5 keď kradne blindy a má toľko pretočené, to sa nazrátava hneď. Taký bonus pri hre na 6 stoloch NL20-NL50 má človek vyčistený za cca 3-4 hodiny hry.
Popri tom ešte čistím pending bonus (ekvivalent 20% rakebacku) a je to úplne super. Vždy keď je takáto nejaká ponuka na osmičkách, tak ju využívam naplno a aspoň sa dokopem k hre, aby som ho pretočil Aj keď na dlho to nieje, lebo je pretočený rýchlo
Ak tam náhodou niekto ešte nemáte účet, takéto reloady dávajú celkom často, takže ak máte instant bonusy radi, určite sa tam účet založiť oplatí.
Odkaz na recenziu 8***oker s odkazom na stiahnutie herne: http://www.pokerportal.info/poker-herna/17/8***oker/
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Pacific Poker (8***oker)
Po poslednom instant bonuse na 888pokri sa mi zdalo, že ho v porovnaní s tými predchádzajúcimi čistím nejako dlho, tak som sa šiel spýtať na online chat koľko mi ešte ostáva pretočiť cez stoly a zistil som, že menili podmienky instant bonusov. Už sa nepretáčajú cez stôl vsádzaním, ako v minulosti, ale treba nazbierať 2.5 bodu na každý dolár instant bonusu.
To znamená na $50 instant bonus treba 50*2.5=125 bodov, čo pri 2 bodoch za $1 rake je $62.5 rake na uvoľnenie $50 pre výber. Takáto rýchlosť čistenia je 80% rakeback (predtým som často bonus uvoľnil skôr než som vôbec spravil rake v jeho hodnote). Stále to ale vyzerá veľmi výhodne.
Výťah priamo z T&C 888pokru:
To znamená na $50 instant bonus treba 50*2.5=125 bodov, čo pri 2 bodoch za $1 rake je $62.5 rake na uvoľnenie $50 pre výber. Takáto rýchlosť čistenia je 80% rakeback (predtým som často bonus uvoľnil skôr než som vôbec spravil rake v jeho hodnote). Stále to ale vyzerá veľmi výhodne.
Výťah priamo z T&C 888pokru:
All immediate (non-pending) bonuses may be withdrawed only after a player has collected 2.5 Bonus Points per every $1 of the received bonus amount. For example, a player must first accumulate 25 Bonus Points before withdrawing a bonus totaling $10. When the foregoing wagering requirement has been completed, the bonus and any winnings generated from the bonus will be available for withdrawal.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.