Toto sa mi stalo dneska
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Toto sa mi stalo dneska
idem si na live turnaj, a kamos z PB ze ci ho nevezmem, tak reku ze hej. Potom z neho vyslo ze vobec nepozna pravidla, tak reku sak vysvetlim, nakoniec sa rozhodol ze hrat nebude, lebo sa bal ze nebude vediet dealovat a ze sa mu budu ostatny smiat. bolo nas cosi cez 90, buyin 20 liber NL, po troch hodinach nas zostalo 20 (2 stoly) a ze prestavka), tak sa islo na cigu a zacal som mu to vsetko vysvetlovat, az sme sa zakecali, po 20minutach kukam na stole nikoho, tak kecame dalej, az mi to doslo. ostatny hraci uz davno hrali na inych stoloch a prestavka bola 5 minut. pred prestavkou som bol 5ty v chipoch a pozeram vsetci sa na mne ujebavali, oni normalne nehrali iba stale zhadzovali a nechavali si moje blindy, a z 9600 mi zostalo 4000, a velka slepa 1600. z 20 hracov zazrakom zostalo 13. tak si hovorim ze som pekny kok...t. a ked som dostal 44 tak som to tam placol, skoncil som 11sty, samozrejme vyplacali iba final table - 10 ludi, tusim 100 libier alebo tak nejak. Tak som si prekecal dost dolezitu cast slubneho turnaja :-(
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.