kellerman007 napísal:Btw aj kominak uhadol 2 spravne ale bol az 2. takze je mi luto...
aj mne je to luto
kellerman007 napísal:Btw aj kominak uhadol 2 spravne ale bol az 2. takze je mi luto...
nasukk checks, Hero bets $32, nasukk calls $32
flop cbetujem (pre value) ako by som spravil s mojou celou range. Chcem vyvolat float s overcards alebo blaf raise ktory dorovnam
fleg napísal:Mohol by si prosim, vysvetlit troska tvoje rozmyslanie nad betsizingom? ja sa vacsinou pohybujem od 1/2 potu az k potu,sem tam overbet(rozumej skoro vobec).
Betujes 1/3 potu lebo vies ze si lepsi a chces call?( preco potom nie troska vacsi sizing?), ale davas mu zaroven celkom dobre odds nieco hitnut. Je pravda ze tam niesu neake draws a vsetky Ahigh veci co floatuje s prehladom beatujes.
Ak myslis na flope tak betujem len polovicu prakticky z tych istych dovodov. risk/reward. Je to takisto suchsi board. Ak by bol flop QJ8 s fd tak betujem viac pretoze to triafa velmi silno jeho 3betdefending range(vela pair plus gutshots atd, s ktorymi dorovna vzdy minimalne 2 streets) a snazim sa to vysizovat aby som isiel bet bet allin. cize dajme tomu 30, overbet turn, shove river. Mali sme aj historiu s overbet turn, shove river takze by to bolo urcite plus ev.fleg napísal:Alebo ta QQ ruka, vsetky Jx a PP ta vycalluju a tich je tam celkom dost + vsetky neake overcards, preco nie vacsi sizing znova?
Je to preto ze sa nechces moc commitovat do potu, alebo gameflow, nechavas si dost prostriedkov za ciarov pre neaku kreativnejsiu hru na turne/rivery ? Vsimol som si ze tam kde si valuebetoval( s dovodom ze je to dobra karta na pokracovanie bluffu) si zvysil sizing.
foraid napísal:velmi pekne handy, sice nehram HU a tak moja otazka bude mozno zniet hlupo, ale mozem sa spytat preco overbujes v poslednej ruke na riveri ? kebyze tam mas skutocne flush tiez to tam posles cele alebo by si dal mensi valuebet ?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.