Traffic PLO 6max $2 a $5

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

Traffic PLO 6max $2 a $5

Odoslaťod ableton 08 Jan 2012 20:26

Kto mate tam ucet vedeli by ste mi prosim mrknut na traffic PLO 6max $2 a $5. Dakujem.
ableton

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Re: Wi****m hill Poker

Odoslaťod Stanley VII 09 Jan 2012 15:26

Ahoj!

Stolov s 0,01-0,02 PLO tam o tomto čase bežalo 10, 0,02-0,04 tam bežalo 9 stolov. 5 centový big blind na Wiliam hill PLO stoloch nieje, potom už je skok na 0.10

Inak v súčasnej dobe sa hrá na Wi****m hill Poker každý utorok privátny freeroll len pre hráčov PokerPortalu o $100, ktorý hráva len okolo 15 hráčov, čo by ti pri tvojich hraných blindoch mohlo celkom pekne pomôcť vybudovať väčší roll. Viac informácií o tomto freerolle na Wi****m hill nájdeš v tomto článku:

http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... -v-januari
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: Wi****m hill Poker

Odoslaťod popoBA 09 Jan 2012 18:18

na PLO je ipoker siet dobra volba, bezia tam kazdy vecer aj dva PLO bankroll buildery s prizepoolom 25dol co sice neni vela ale hra to tak v priemere 100 ludi a z toho polka je vzdy sitout.ked spravis na zaciatku nejaky double tak mas FT skoro isty.v neskorej faze sa mi uz 2x stalo ze som mal pri stole 9sitoutnutych hracov takze sen. na jednej ipoker herni uz 2mesiac bezi aj omaha point race ktoru hravam a pravidelne berem cash.je rodelena na 4 3dnove races.ked chces posli mi ss a napisem ti viac kedze pp.sk tuto hernu nema v ponuke
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!