prestať s pokrom????
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
prestať s pokrom????
dnes som hral 3 freeroly vo všetkých som vypadol hned v prvom kole. Čo je na tom najhoršie že na takéto karty: AA all in prehral som proti postupke, QQ all in prehral som proti 10 10, AK all in prehral som proti 99. asi by som mal stým prestať :-(
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
relkam
to mas pravdu ,ale nie s pokrom ale s freerollmi
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
poker
to o com ty pises nie je poker, skutocny poker sa zacina hrat az ked ide o skutocne peniaze a nie nejake 1-10 Euro pre 1000 hracov skus hrat turnaje od buin 10 Euro vyssie to uz sa zacina na poker podobat, odporucam i4poker 20.00 7000 guaranteed, mozno zo zaciatku nic nevyhras ale zacnes hrat poker a urcite sa nieco naucis a casom pridu aj peniaze
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Uplne suhlasim
aj s Gusom aj s jocom...
Ide o to, ze ked hras freeroll, nemozes sice nic stratit, ale vyhrat nieco je naozaj drina. Ono sa totiz tazko nieco predpoklada, ked da 5 hracov na stole allin kazde kolo...
A tiez 99 a 10 10 preflop niesu az take silne karty podla mna (rozhodne nie na freerolle).
Ide o to, ze ked hras freeroll, nemozes sice nic stratit, ale vyhrat nieco je naozaj drina. Ono sa totiz tazko nieco predpoklada, ked da 5 hracov na stole allin kazde kolo...
A tiez 99 a 10 10 preflop niesu az take silne karty podla mna (rozhodne nie na freerolle).
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
All in
Jenže co se stane když dáš preflop all in v prvním kole v tom turnaji se vstupným 10$. Vyhraješ 30 chipsů, protože ti to všichni složí a budeš si stěžovat, že když ti přijdou pořádné karty tak nemáš šanci se napakovat. Tudíž je potřeba rozlišovat jak hrát v různých typech turnajů. Sám jsi příkladem toho jak mnoho lidí hraje ve freerollech, hlavně v úvodních kolech, tedy hop nebo trop a tomu je potřeba se přizpůsobit.
- czpoker
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
prestať-neprestať
čauko,ja mám podobnú dilemu s tipovaním,keď už rozmýšľam skončiť tak pár dní po sebe príde séria OK,ale k tým freerolom-keď vypadnem v prvých kolách tak ma to ani tak nemrzí ako keď už v ďalších fázach,ja pred flopom aj na vysoký pár nejdem all-in,ale 3-5x BB(ale dorovnám v prípade že niekto ide),väčšinou hrávam tie turnaje za VIP alebo s nízkym buy-in,z cash game hrám najviac Limit,zatiaľ len tie nízke stávky(celkom sa mi darí),na vyššie zatiaľ nemám odvahu,ale to bude asi tým že to hrávam len niečo cez mesiac.Na freeroloch mi najvic vadí to prehadzovani od stola ku stolu.
- dusandd
- Založený: Mar 2007
relkam
pokud chces hrat cely zivot jen freeroll turnaje tak radsej skonci hned. Je to absolutna strata casu a hodia sa len dozaciatku aby si si osahal poker. Presne jak tu niekto pisal nizsie real poker zacina na turnajoch az niekde od buy in 7-10 eur.
- cstrike22
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.