nie nekupil, ten turnaj bol robeny cez taky specialny leaderboard, nie kazdy mal pristup do neho, tykalo sa to decembra.....
no a k prvemu miestu bol ten grand package....
GSOP live v Dominik. republike
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: GSOP live v Dominik. republike
Zaujima ma ci uz mas kupenu letenku? A ak ano tak kde a za kolko?
Co som tak na rychlo pozeral, tak najlacnejsi spiatocny let som nasiel okolo 950€/os. aj to s dvoma prestupmi.
To mi pride tych ich 1000$ na cestu a vreckove trosku malo a to este nehovorim, keby si si chcel zobrat niekoho zo sebou.
To len tak pre info ma zaujima, ci radsej nehrat kvaldu na WPT Vieden a zobrat 900$ do vacku, aj ked chapem, ze Dominikanska Rep. bude asi trosku ine kafe
Co som tak na rychlo pozeral, tak najlacnejsi spiatocny let som nasiel okolo 950€/os. aj to s dvoma prestupmi.
To mi pride tych ich 1000$ na cestu a vreckove trosku malo a to este nehovorim, keby si si chcel zobrat niekoho zo sebou.
To len tak pre info ma zaujima, ci radsej nehrat kvaldu na WPT Vieden a zobrat 900$ do vacku, aj ked chapem, ze Dominikanska Rep. bude asi trosku ine kafe
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
Spomen certa
"Upon request from both partners and players is the package value changed from $6,000 to $6,300. That means qualified players get $300 more in spending money for flight ticket. First qualifier with the new package value is on Thursday."
Trosku lepsie, akurat na jedneho..
"Upon request from both partners and players is the package value changed from $6,000 to $6,300. That means qualified players get $300 more in spending money for flight ticket. First qualifier with the new package value is on Thursday."
Trosku lepsie, akurat na jedneho..
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
no ano pisal som tomu managerovi ze dako malo penazi je to ked je letenka taka draha tak mi prihodili osobne viac ako tych 300 dol , no hej letenka sama o sebe tam nie je sranda preto som zvolil taky kompromis, pojdem tam skorej troska , odidem neskorsie troska a booknem si inde par noci , chcel som mat co najlepšie a najlacnejšie lety, oba lety mam do 12 hod a len s jednym prestupom v dusseldorfe takze pohoda
- kristian19
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.