Po dlhšej odmlke sme späť s jednou z najobľúbenejších sérii na našej stránke. Od nového roka budú pokračovať rozhovory s najúspešnejšími a najzaujímavejšími hráčmi, ktorý sa objavujú na stránkach a fóre PokerPortalu. Dnes vám prinášame rozhovor so skvelým SNG hráčom, ktorý na fóre vystupuje pod prezývkou ´pLAYERsvk´ Ahoj pLAYERsvk, mohol by si sa predstaviť, pre tých, čo ťa nepoznajú? pLAYERsvk: Volám sa Peťo, som z Košíc. Mám 22 rokov a momentálne som študentom na Univerzite Komenského, fakulta Manažmentu v BA / profesionálnym hráčom online pokru. Aké boli tvoje začiatky? Ako si sa dostal k pokru a koľko sa mu už venuješ? pLAYERsvk: Moja úplne prvá skúsenosť s pokrom bola v lete roku 2009, keď som grindil nl2 cashgame po vzore hráča Chiren80. Zarobil som okolo 100$, a kedže mi to na hodinu dávalo asi 2$, tak som sa na to po mesiaci vykašľal. O rok nato, v lete 2011, mi kamarát ukázal SNG Knockouty a tie hrám dodnes. Čiže celkovo hrám profesionálne poker 1,5 roka. Ako si za ten čas pokročil?pLAYERsvk: Začínal som na 4,1$ SNG knockoutoch a zarábal priemerne 800$ mesačne (100hodin). Momentálne hrám 15$ turbo knockouty s profitom priemerne 3500$ /mesiac(100hodin). Ako by si celkovo zhodnotil svoj pokrový rok 2011?pLAYERsvk: Pokrový rok utiekol ako voda. Odohral som 15000 turnajov, naštudoval tisíce strán pokrovej teórie. Úspešne zvládol prechod z...
Zobraziť celý článok