V tejto časti by som rád predstavil zopár známych hráčok, ktoré vo svojom regióne robia pre poker a rozvoj tejto hry neoceniteľnú službu. Ana Marquez, Isabelle Mercier, alebo Celina Lin sú pre poker tie najlepšie vyslankyne. Krásne dámy pokrovej scény robia pre poker viac, akoby možno chceli. Vo svete neexistuje pokrový nadšenec, ktorý by sa osobne nechcel stretnúť s Liv Boeree, Melaniou Weisner, Vanessou Rousso, či dokonca so všetkými naraz. Tieto krásky nie len dobre vyzerajú, ale pokrom si už dokázali zarobiť aj pekné peniaze. Nemôže byť lepšia reklama na poker, ako tento element. Je to určite zaujímavé aj z iného pohľadu. Mnoho začínajúcich športovcov má nad posteľami plagáty svojich vzorov. Verím, že veľa začínajúcich pokrových hráčov má na počítačoch ako „plochu pozadia“ práve jednu z pokrových krások. (Ja som mal a stále mám Vanessu Rousso) Je to určite tá najlepšia motivácia, ako sa pokrovo zlepšovať. Čo je určite na tom to najpozitívnejšie, je fakt, že najlepšie hráčky svetovej pokrovej scény začínajú navštevovať aj pokrové podujatia v našom regióne. Poker je v tomto oproti iným „športom“ veľký fenomén. Asi ťažko by na MS vo futbale mohol hrať tým Argentíny proti amatérskemu výberu eskimáckej osady. V pokry, je ale táto konfrontácia možná a často končí splneným snom „Eskimáka“.
„Kto by chcel...
Zobraziť celý článok