Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod matiapag 16 Jan 2012 17:37

Predosle casti ozaj neboli dobre, ale tato sa mi pacila :) A mne sa velmi paci aj nova seria TATHM, Ashton je velmi fajn podla mna, ale tak mozno som cudny :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod popoBA 16 Jan 2012 17:41

si
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod DevilMayCry 16 Jan 2012 17:45

Na batmana sa samozrejme tiez tesim hlavne kvoli tomovi hardym aka bane (mohol by byt rovnako dobrym protivnikom ako joker i ked mi najprv prisiel smiesny - kto neveri nech si pozrie uz spominaneho warriora) a hobbit detto.
Ale ridley scott sa po 30 rokoch vracia k sci-fi zanru ktory z neho spravil kultoveho rezisera a legendu, preto pre mna naj.
Hobbit, prometheus a dark knight budu pravdepodobne to naj co nas caka v zanri "blockbuster" buduci rok.

A co sa tyka serialu homeland tak o tom som pocul dnes prvykrat ked som pozeral vysledky golden globes a vyzera to dost dobre....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Kominak 16 Jan 2012 18:02

tak Warior je pre mna film roka, ten ma proste najviac minuly rok bavil a tiez mam rad Hardyho, je to frajer. A to nie su jedine blockbustery, ktore nas tento rok cakaju. Bude to proste rok skvelych filmov. Dalsie filmy az tak nerezonuju, ale ako tituly su zaujmave: Expendables 2 s Chuckom Norrisom, Django Unchained (DiCaprio + Tarantino), nova bondovka Skyfall, Avengers, Battleship, Muzi v ciernom 3, Amazing Spider-man, Bourne Legacy (bez Matta Damona), atd, atd...
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod popoBA 16 Jan 2012 18:14

bourne bez damona???to si robis prdel snad.inak tu je pekny obrazok skoro so vsetkym:

Spoiler:
Obrázok

urcite si pozrem avengers aj ked cpt america na mna posobil ze to tocili podla scenara od zdenka trošku, no Thor bol celkom ok. potom este resident evil moze byt šmak. najviac smiesny a asi aj najzbytocnejsi film ever bude podla mna "novy" spiderman. nic sa tam nemeni,bude to vlastne uplne to iste ako spiderman z 2002 akurat tam bude iny herec.mienka americkych autorov a o mentalnej urovni americkeho divaka asi bude bohuzial zalozena na pravde...
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod DevilMayCry 16 Jan 2012 18:46

som zvedavy aj na remake total recall i ked si neviem predstavit ako colin farrell nahradi arnolda :crazy:
a zaujimavo vyzeraju aj world war z a cogans trade, oba s bradom pittom
dalej burtonove dark shadows, Frankenweenie a skor festivalove veci shame a take shelter....

a toto sice nebude naj film toka ale v ramci zanru horror by to mohol byt film roka

Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
popoBA
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod popoBA 17 Jan 2012 08:01

DevilMayCry napísal:A co sa tyka serialu homeland tak o tom som pocul dnes prvykrat ked som pozeral vysledky golden globes a vyzera to dost dobre....

dobre ti radim,SER NA TO!

Spoiler:
dnes som mal vstavat o 11 a ist nieco vybavit.je 7:59 a som prave na 8 casti.nenavidim kazdeho kto to tu spomenul!
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod _Martin_5292 17 Jan 2012 12:31

_Martin_5292

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 21 krát/0 krát

Odoslaťod Miham 17 Jan 2012 13:15

Ja by som z tohtorocnych serialov okrem vynikajuceho Homelandu odporucil aj American Horror Story :)
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod ROYAL SHlT 17 Jan 2012 14:14

Moje oblúbené seriály

Krimi/akčné atd
- Breaking bad
- The wire
- Sherlock Holmes (BBC)
- The Shield
- Boardwalk Empire
- American Horror Story
- Dexter

Sitcomy
- Blackadder
- Black books
- The community
- Himym
- TBBT
Obrázok používateľa
ROYAL SHlT

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 9 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!