1. Ako zistim, že kolko WHbobov som nazbieral za tento mesiac, lebo v my acuont mam len celkovo nazbierane
2. Kde sa daju potom zamienať za peniaze, alebo ako funguje ten rakeback tam
3. robi to aj vám, že otvorim registráciu ukazuje mi napríklad, že je registovaných 5/10 hráčov a ked dám registrovať tak mi vyhodí: sorry, full aj ked prepnem napriklad na cash a potom naspäť tak mi to neaktualizuje
zatial toľko
WH body, body za peniaze
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: Wi****m hill Poker
mirolc napísal:1. Ako zistim, že kolko WHbobov som nazbieral za tento mesiac, lebo v my acuont mam len celkovo nazbierane
Bavil som sa o tom s online chat supportom a dá sa to jedine u nich tak, že sa na to na online chate opýtaš, iná možnosť ako si to skontrolovať sám nieje, ale bolo to dosť rýchle v mojom prípade.
mirolc napísal:2. Kde sa daju potom zamienať za peniaze, alebo ako funguje ten rakeback tam
Nakupuješ si za body cash. Čím viac bodov meníš naraz, tým lepší máš kurz. Mení sa to na stránke WH a musíš byť nalogovaný. Nájdeš to v časti stránky Poker->Vip Scheme->Points to cash converter
mirolc napísal:3. robi to aj vám, že otvorim registráciu ukazuje mi napríklad, že je registovaných 5/10 hráčov a ked dám registrovať tak mi vyhodí: sorry, full aj ked prepnem napriklad na cash a potom naspäť tak mi to neaktualizuje
zatial toľko
S týmto nemám priamu skúsenosť na WH, ale v iných herniach áno a tak nejak som s tým zmierený, vyberiem si iný turnaj.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.