WH body, body za peniaze

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

WH body, body za peniaze

Odoslaťod mirolc 17 Jan 2012 18:41

1. Ako zistim, že kolko WHbobov som nazbieral za tento mesiac, lebo v my acuont mam len celkovo nazbierane
2. Kde sa daju potom zamienať za peniaze, alebo ako funguje ten rakeback tam
3. robi to aj vám, že otvorim registráciu ukazuje mi napríklad, že je registovaných 5/10 hráčov a ked dám registrovať tak mi vyhodí: sorry, full :shock: aj ked prepnem napriklad na cash a potom naspäť tak mi to neaktualizuje
zatial toľko 8-) :gl:
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Re: Wi****m hill Poker

Odoslaťod Stanley VII 17 Jan 2012 19:07

mirolc napísal:1. Ako zistim, že kolko WHbobov som nazbieral za tento mesiac, lebo v my acuont mam len celkovo nazbierane

Bavil som sa o tom s online chat supportom a dá sa to jedine u nich tak, že sa na to na online chate opýtaš, iná možnosť ako si to skontrolovať sám nieje, ale bolo to dosť rýchle v mojom prípade.

mirolc napísal:2. Kde sa daju potom zamienať za peniaze, alebo ako funguje ten rakeback tam

Nakupuješ si za body cash. Čím viac bodov meníš naraz, tým lepší máš kurz. Mení sa to na stránke WH a musíš byť nalogovaný. Nájdeš to v časti stránky Poker->Vip Scheme->Points to cash converter

mirolc napísal:3. robi to aj vám, že otvorim registráciu ukazuje mi napríklad, že je registovaných 5/10 hráčov a ked dám registrovať tak mi vyhodí: sorry, full :shock: aj ked prepnem napriklad na cash a potom naspäť tak mi to neaktualizuje
zatial toľko 8-) :gl:

S týmto nemám priamu skúsenosť na WH, ale v iných herniach áno a tak nejak som s tým zmierený, vyberiem si iný turnaj.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!