´Osobnosti PokerPortalu´ - rozhovor s ´pLAYERsvk´ (2. časť)
Počet príspevkov: 29 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: ´Osobnosti PokerPortalu´ - rozhovor s ´pLAYERsvk´ (2. časť)
Zda sa mi ze vela ludi nechape naozaj o com tieto rozhovory su..kedze je to moj projekt a ja som viacmenej jediny,kto rozhoduje o tom s kym bude rozhovor,rad by som k tomu nieco napisal:
- ako som pisal pred prvym rozhovorom, cielom tychto rozhovorov je priblizit hracom/zacinajucim hracom, ze uspech v pokri to nie su len milionove vyhry sialenych hracov ako isildur ci dwan,ale ze pokrom dosahuju pekne vysledky aj hraci na slovensku
- Co su pekne vysledky je asi pre kazdeho nieco uplne ine a tam je asi velky problem..pre niekoho je to 20k, pre niekoho 100k..pre moju maminu som super skiller aj ja co som na pokri vyhral nieco malo ce 4k
- no ale ide o to, ze ja oslovujem hracov, nie podla toho,aki su super skilleri a leaderi v rebricku zarobkovosti alebo ci splnuju poziadavky moralnoetickeho kodexu,ale podla toho ci mi pridu pre rozhovor zaujimavy..
- ked si vsimnete na mainstranke najcitanejsie clanky, zistite ci sa mi to podarilo
- mojou myslienkou je tie rozhovory variovat..niekto je high stakes skiller ako buschle ci triko, niekto je ikona fora ako napr keso, niekto je sng skiller ako 7castle, neiktori turnajovy ludia co maju co k porku rozumne povedat ako palo1973 ci yegon..a pod.
Playersvk mi svojimi vysledkami, snahou o SN, a v nepsolednom rade aj kontroverznostou perfektne zapadol do serie..
- ak pre niekoho nie je skiller ani osobnost, v poriadku..pre mna nie je osobnost ani bendik ale ako pokroveho haraca ho pre jeho vysledky uznavam
- proste tuto seriu robim s urcitou ideou, takze sa pripravte na to, ze nie vzdy tu budu rohzhovory s ludmi ako je yegon,lebo takych moc nie je..
Planujem napriklad vyspovedat nejakeho livekara, vsimol som si napr dnes komediu, ze by k tej problematike mal co povedat, flasha,lebo je skiller co ma prehlad v HS ako nikto, zolinga co sa prefreeroloval az na ME WSOP, emjay co sice hra len NL50/100 no pre ludi moze byt zaujimavy rozhovor s niekym,kto je v pozicie ze uvazuje nad karierou pokerpro a je nadejnym hracom..(Samozrejme ak ti ludia budu s rozhovorom suhasit)
No a uz sa mi nechce to dalej rozpisovat, kto chce pochopi o co mi ide, kto nechce nepochopi ani keby som napisal 2 strany..
A flamujte co hrdlo raci,ja som len rad
S pozdravom vas poldi
edit: pisal som to z bb v elektricke, tak sry za chyby
- ako som pisal pred prvym rozhovorom, cielom tychto rozhovorov je priblizit hracom/zacinajucim hracom, ze uspech v pokri to nie su len milionove vyhry sialenych hracov ako isildur ci dwan,ale ze pokrom dosahuju pekne vysledky aj hraci na slovensku
- Co su pekne vysledky je asi pre kazdeho nieco uplne ine a tam je asi velky problem..pre niekoho je to 20k, pre niekoho 100k..pre moju maminu som super skiller aj ja co som na pokri vyhral nieco malo ce 4k
- no ale ide o to, ze ja oslovujem hracov, nie podla toho,aki su super skilleri a leaderi v rebricku zarobkovosti alebo ci splnuju poziadavky moralnoetickeho kodexu,ale podla toho ci mi pridu pre rozhovor zaujimavy..
- ked si vsimnete na mainstranke najcitanejsie clanky, zistite ci sa mi to podarilo
- mojou myslienkou je tie rozhovory variovat..niekto je high stakes skiller ako buschle ci triko, niekto je ikona fora ako napr keso, niekto je sng skiller ako 7castle, neiktori turnajovy ludia co maju co k porku rozumne povedat ako palo1973 ci yegon..a pod.
Playersvk mi svojimi vysledkami, snahou o SN, a v nepsolednom rade aj kontroverznostou perfektne zapadol do serie..
- ak pre niekoho nie je skiller ani osobnost, v poriadku..pre mna nie je osobnost ani bendik ale ako pokroveho haraca ho pre jeho vysledky uznavam
- proste tuto seriu robim s urcitou ideou, takze sa pripravte na to, ze nie vzdy tu budu rohzhovory s ludmi ako je yegon,lebo takych moc nie je..
Planujem napriklad vyspovedat nejakeho livekara, vsimol som si napr dnes komediu, ze by k tej problematike mal co povedat, flasha,lebo je skiller co ma prehlad v HS ako nikto, zolinga co sa prefreeroloval az na ME WSOP, emjay co sice hra len NL50/100 no pre ludi moze byt zaujimavy rozhovor s niekym,kto je v pozicie ze uvazuje nad karierou pokerpro a je nadejnym hracom..(Samozrejme ak ti ludia budu s rozhovorom suhasit)
No a uz sa mi nechce to dalej rozpisovat, kto chce pochopi o co mi ide, kto nechce nepochopi ani keby som napisal 2 strany..
A flamujte co hrdlo raci,ja som len rad
S pozdravom vas poldi
edit: pisal som to z bb v elektricke, tak sry za chyby
- Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali - 4:
- _Martin_5292, maikyabc, Mlachi, Stanley VII
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
chcem povedat len tolko, ze tieto rozhovory sa mi vsetky zatial velmi pacili, dufam ze budes pokracovat poldi v nich aj dalej
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
poldinhoo napísal:-niekto je high stakes skiller ako buschle ci triko, niekto je ikona fora ako napr keso, niekto je sng skiller ako 7castle, neiktori turnajovy ludia co maju co k porku rozumne povedat ako palo1973 ci yegon..a pod.
prepac?kategoriu troll ikona si preco opomenul.citim sa dotknuty
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
so mnou mozes robit rozhovor uz len do farmarskej revue, ale asi ani to si nezasluzim za svoje vysledky
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Mne tam enem chyba fotka...Aby sme vedeli koho sme stretli na ulici
- Krym
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Krym napísal:Mne tam enem chyba fotka...Aby sme vedeli koho sme stretli na ulici
Neplaš, ešte ho zbijú!
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
tiez sa mi paci pasaz s rodicmi moja mamka a tatko maju tiez ucet na PS akurat o tom nevedia
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
TomMolivan napísal:Krym napísal:Mne tam enem chyba fotka...Aby sme vedeli koho sme stretli na ulici
Neplaš, ešte ho zbijú!
Lol why ? Tym ze posobi arogantne este nikomu neublizuje. Praveze je to napomocny a dobry hrac a osobne jeho nazory respektujem, teda vacsinu...
Najprv sa vychvali ze ma 100% rakeback, co je imo v pohode, a na to zahlasi ze to je nepodstatne Myslim ze za minuli rok tvorilo asi 15% jeho rocneho zisku prave rakeback takze asi prehnana reakcia z jeho strany.
- Krym
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
precitaj si ten rozhovor este raz...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.