Puncelov Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Puncelov Blog

Odoslaťod puncel 02 Jan 2012 16:03

no sak uvidime dnes to este skusim, ale tak tam to treba hrat ako najvacsi kk.... lebo inac to nejde..das allin s AA dostanes 4 calli:-D a mas ani nie 40%:-D
puncel

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 14 krát/12 krát

Odoslaťod puncel 22 Jan 2012 13:59

http://unipoker.cz/region/slovensko/
ciel splneny:) teraz uz len uspiet na finale :x

gl vidime sa o tyzden v brne

Za tento príspevok od puncel poďakovali :
aNdr3Jo
puncel

Odoslaťod puncel 02 Feb 2012 21:59

Misia : BRNO
odchod piatok 15,00 Žilina
Členovia: Andrej , Richard

Ako vlastne dopadlo stretnutie pod borovičkou? Tak ako sa predpokladalo, no žiadny z českých hráčov nenašiel odvahu sa pripojiť. Asi nevedia o čo prišli, tak vám to priblížim v prvej časti a ako vlastne dopadlo Grand Finále v 2 časti.
1 časť misie aklimatizácia
Príchod do Brna približne o 19 príchod, Brno ubytovali sme sa a hneď sa vyráža, Rišo a Andrej smerujú na 6max, ja volím inú variantu, aklimatizáciu. Vola Michal (deathpro32) + 2 jeho kamaráti, kupujem fľašu, a dávajú inštrukcie cez telefón, kde sa to mam dostať. Prichádzam na byt, veselá skupinka chalanov študujúcich v Brne. Otvára sa fľaška.....
O 3 hodiny
Riadne podgurážaní vyrážame do mesta : na zastávke nejaké slečny, Michal si ide pýtať zapaľovač a s otázkou kam idú. ,, Na poker,, Miško na to reaguje:,, my ideme zajtra, my sme 2 najlepší hráči na Slovensku . Tma tma tma tma tma v krčme sa umýva dlážka po Miškovi, Tma Brnenský orloj tma tma tma tma tma policajti idú oko nás sťahujú okienko, co se tady deje? Tady se deje trestný čin, v tom vystúpia 4 policajti a nabehnú na nás. Až budete neco ohlasovat, dávajte si pozor co. tma tma tma tma tma tma diskoteka tma tma tma tma bitka(nie my) tma tma tma tma hamburger tma 4 hodiny rano chalani ma odprevádzajú na zástavku, odkiaľ mi ide spoj, ten naozaj ide o pár min. nastupujem teraz kde mam vystúpiť? Pozerám po okolí, či to tu nespoznám, a nespoznávam tak ešte počkám, čo mi to chalani hovorili pivovarská? pivácka? ako sa volala tá ulica? Ako sa volajú koleje ? tak ešte čakám.
Nakoniec idem radšej za vodičom sa spýtať:
Ja: ,, prosím vás, ja idem na pivovarskú zastávku kedy bude ?
Vodič:,, Taká ani v Brne není.“
Ja:,, tak potom koleje sa volajú Pivovarská, idem na koleje, ale neviem kde sú.“
Vodič ,, no tuna máš všade koleje.“
Tak vystupujem , volám chalanom nech mi povedia kde bývame. Ale nikto nedvíha telefón. 4 hodiny ráno no boha, čo teraz? Hodinu blúdim po Brne a hľadám záchytný bod. Stretávam rastafariána, pýtam sa ho na koleje Pivovarské ten sa začne smiať, že to počuje prvý krát. Dáva mi niekoľko typov na iné, ale každý je na iný smer. Po hodine nachádzam koleje a všetko vyzerá ok. ,,Ráno,, sa prebúdzam z bolesťami hlavy idem za chalanmi do izby dohodnúť plán.
2 časť misie grand finále
Ako som si stanovil cieľ pred súťažou , tak sa aj stalo, UNIpoker finále prichádza. Postupujem z prvého miesta a môj stack činí 29 300. Všetko krásne nachystané. Prichádzajú postupne známy ľudia. Vítame sa s kamarátmi, ktorých opäť rád vidím. Nie len tie ich nicky. Alkohol odmietam, aspoň jeden krát na finále chcem hrať pri zmysloch. Hralo sa ako vždy 10 cien, prišlo približne 50 hráčov
Na stôl č.5 ma usádzajú spoločne so známymi tvárami. Začína sa hra. Prichádza Petr fuertes v 3 leveli a hneď raisuje, Dostáva zaplatené do rivru od Riška a hneď AA, uvažujem nad poznámkami, ktoré mám ku chalanom na herni Card Casina , či v holdem managerovi. Dostávam sa do hry proti fuertesovi, kde som vedel že som lepši, až do rivru, kde príde A . Tak nadväzujem debatu sním. Prichádzam na to, že má 2 páry. Zahadzujem a snažím sa zistiť, čo s tým A mal, nechce a nechce prezradiť, tak sme sa dohodli že mi to povie až po turnaji, keď skončime(to som netušil , že to bude tak dlho). Do druhého breaku nič extra sa nedialo, akurát moje črevné problémy ktoré ma prenasledovali ako odplata za nočný žúr, hlava mi ide prasknúť. Foldnuté KK, lebo Riško hra 94 a pumpy 9 10 a nezahodia a nezahodia, tak musím ja (A97 9 J) . Postupne hráči vypadávajú, na stôl prichádza a dopĺňa sa o nových hráčov ako sir Qwe. Náhoda nám dopriala a za jedným stolom sa stretli nazvem to Top hráči regiónov Unipokru Lechi@cz, ja a mararoma na ktorého štýl mám dosť poznámok, no dávam si pozor. Príjemnom prostredí sa pokračuje aj za prítomnosti Peťa 4miki4, a ostatných chalanov. V 18 ľuďoch rozpúšťame náš stôl, opäť si sadám k fuertesovi a 4miki4 , o chvíľku som zase presadený a dostávam sa na stôl kde sme 5 slováci, postupne vypadávajú český hráči a potom čo Paolo vyhadzuje i Pumpáča,(predtým kamaráta Jurka, ktorý ho priviezol), sa zdá že Pavol pôjde vlakom. Ja robím svoje allin calli ako vzdy. Nekompromisne calli allinov od shortov s 86 a 10 7call, lucky , ako vždy 40% nepusti. Kto nehrá, nevyhrá, ako bolo povedané. Bublina praská , Miško ma doubluje, na stole ostávame 4 slováci. Ide sa na FT, Ako chipsleader. Tam to prestáva chodiť, prehrávam flip AQ vs 66 , a som na Avar. - to je celkom málo , okolo 12 BB. Vypadávajú Slovenský bojovníci, nekompromisne AA vs AQ, JJ vs TT .Budem nasledovať? Tak je to tu, proti Sir Qwe AQ vs 44, prichádza hneď A udržím. Prichádza boj o HU, Hral sa mi veľmi zle, nechodilo to, nedalo sa callovať padám na 10BB, dostávam JQh dostávam plnú a tak to dorovnávam. Uvedomujem si, že ceny 2 a 3 sú skoro rovnaké tak radšej zariskujem. Proti Petrovi AT, na flop J, a ja doublujem. Točilo sa z 10BB, následne prehrávam AT vs 44, a konečná henda A8 vs K9. Obsadzujem 3 miesto, pekné 3 miesto. Cítim sa ako Martin Staszko, pretože Unipoker znamená prestíž a večnú pamiatku, ako sa to podarilo predchodcom zo Slovenska (Anička a Luboš), no po pár min. si uvedomujem, že 3 miesto je pekné. Peťo otvára kamaráta Jima a pokračujem v tom čo som ráno skončil. Čo ma teší, zoznamujem sa z novými tvárami , ako je Tylis, ElMidiLion, Dedekk, Scuds777, AALeriAA a Tatka.. Na cashke ešte odovzdám pár koruniek, a ide sa spať, no tento krát už viem cestu. . Nedeľné ráno vyzerá rovnako ako to sobotné a nasleduje návrat domov.

http://www.facebook.com/tomas.puna?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=301004939948325&set=a.300996826615803.66553.189405337774953&type=3&theater
Pokračovanie na budúce.

S kolegami so SVK sme dali do kopy pár Naj:
Dvojník GF:
JOHNY333 ma dvojníka !!!!!! neverím, že to bol on
Mal som dostať pred klubom na p...., namiesto toho ma obíma 

Motto GF :
Unipoker Freeroll Nehráš – nevyhráš , nekúpiš – nepredáš

Smoliar GF:
Paolo a jeho JJ vs TT (výborný stack, výborná hra počas celého GF)
Hráč dňa na CG:
Lerry naslepo betoval Flop, TURN AJ RIVER AZ DO ALLINU do dvoch hráčov ,čistou náhodou prehral v pote asi cca. 2000-2500 kc
Cooperfield na GF:
Rišo: on dneska nehral
Smola dna:
4 slováci na FT ani jeden to nevyhral
Šťastie dňa GF :
Puncel a 4 policajti....toto mohlo skončiť naozaj hocijako
Najdlhší čas na GF:
Už sme tam!?, Už sme tam!?, UZ SME TAM!? (cesta v aute smerom do Brna)
Rada GF:
Päťka NEPREHRAVA
Ne-hráč na GF :
Jedu Vánoce, Vánoce – Vyhral jsem 11000 Kc - Ne vlastne jen 1100 a jdu na indiánskou dýmku
Televize Sem!!!! Cink- cink ( doplňte ešte, niečo so SPLITOM)
ČOBOL, vy máte vánoce pátek 13.
trapasy dňa GF:
Deathpro32 pogrcaný, naje** a Puncel ako hľadal Pivovarskú

Tá zastávka nebola pivovarská ale Pionierská a koleje boli Manesove. Som rád, že som sa mohol zúčastniť finále a opäť stretnúť veľa skvelých ľudí. A čo dokonca , opäť spoznal nových. Nemusíme sa vidieť len za PC, a dúfam , že nabudúce sa pod borovičkou stretneme viacerý. Ďakujem za skvelú hru, a dúfam že sa čoskoro vidíme.

Za tento príspevok od puncel poďakovali - 3:
aNdr3Jo, pegas1975x, Warrior23
puncel

Odoslaťod Warrior23 02 Feb 2012 22:19

Dobre report, Vy sa bavite :lol2:
Warrior23

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod puncel 02 Feb 2012 22:39

o tom poker aj moze byt:) resp. Unipoker:)
puncel

Odoslaťod pegas1975x 02 Feb 2012 22:52

pekny report :lol2:

normalne si ta zacnem vazit puncel :poklona:
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod APminer 03 Feb 2012 16:00

hehe, mel jsi mi zavolat ;)

jak to, ze si nedosel na 6-max? ... na panaka se mnou = -1 :x

ale jinak GRATZ a :gl: v Práglu
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Samot10 03 Feb 2012 19:58

jemine, ja tiez byvam na manesovych :) skoda ze som vtedy nebol v brne...
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!