Poker Stars
Re: Poker Stars
Chlapci klud Uz vyriesene diki za ochotu ... a kto chce aby uz sputsili F****Tilt ruky hore
- zralooq
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
zralooq napísal:Chlapci klud Uz vyriesene diki za ochotu ... a kto chce aby uz sputsili F****Tilt ruky hore
No offence, ale tebe s tymi 8 eurami na ucte to moze byt hadam aj jedno, ci?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ved vsetci vieme ze 8 eur je v dnesnej dobe nic...len som mal na ucte poslednych 8 eur a chcel som si zahrat uz som to vyriesil aj s trust pay ..pisal som tam na support, vraveli, ze mam vytvoreny pasivny ucet...tak som im musel poslat ofotenu obcianku aby spravili ten ucet aktivny a mohli fungovat transakcie aj z trust pay na moj bankovy ucet mozno chytim nejaky hotrun a spravim z nich 800 ale teraz bez srandy na fulltilte sa mi podarilol spravit z 2doalrov 2000 potom za dva dni prehral asi 1200dolacov v 50 PLO HU .... hah ale ved zivot ide dalej uz nech len spustia ten F****Tilt a som pripraveny prehrat vestko
- zralooq
Daval som vklad na P****Stars a nezadal som tam kod na tu stupenku na depositors freeroll, da sa nejak dopracovat k tej vstupenke este alebo musim znovu vlozit peniaze?
- kapuca
znova musis vlozit
-
šulap - Príspevky: 20
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
P****Stars JE PODVOD! A nech mi nikdo nehovori, ze to tak neni, to neni mozne deostal som AA prehral som na to som dostal KK prehral som. Jak ten system miesa karty ked styria hraci pri stole dostanu AA QQ JK AQ? Tie freeroly za fpp nejde vyhrat sa umiestnit niekde v prvych prieckach, tam ked dam all-in s uplne brutalnymi kartami na flope uz dopredu viem, ze spluhrac co da tiez bude mat lepsie karty a vyhra to, to sa mi stane prakticky vzdy, taka nahoda neexistuje to nech mi nikto nehovori. Bud to hraje nejaky automat alebo ty hraci niektory vidia do kariet.
- kapuca
vo vsetkom sa da suhlasit...
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
povedala loose passive fish co je -26bb/100
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
ty si prehral s AA a dokonca aj s KK to je neuveritelne to je snad sen, neskutocne co sa tu deje
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.