Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod juve1905 24 Jan 2012 17:35

kapuca napísal:Jo P****Stars je PODVOD tam uz nebudem nikdy hrat, kto ma peniaze na rozdavanie nech tam hraje ja som tam za styri mesiace prehral cca 800 Eur, a to sa zas nejak casto k pokru nedostanem. Ked som hraval Fultitl hernu tak tam som sa bezne dostal na freeroloch k hlavnemu stolu, na POKERSrač to je prakticky nemozne.

a aky typ hry si hral? daj nejake handy
juve1905

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 8 krát/15 krát

Odoslaťod foraid 24 Jan 2012 17:57

predpokladam ze hral freerolly, a tych 800€ si asi vyratal kolko by vyhral, keby P****Stars nebol podvod :D
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod kapuca 24 Jan 2012 18:10

Hral som cash games a za nahrate FPP-cka som potom hraval tie turnaje 20FPP 10FPP, tie turnaje su uplne maximalne podvody tam ti za tie FPP-cka nedaju vyhrat ani keby si sa na hlavu postavil, nezmyselne handy, rozdavanie, ktore je v realne nemozne aby si hentak dostaval karty, Proste P****Stars 100 percent PODVOD, ako nemam to vsetko zdokumentovane, ak chcete mozem urobit par videi aby ste vedeli o com rozpravam, tie podvody sa tam deju stale, takze sa nebojim, ze by som nemal co zaznamenat. Do POKERSraču vlozit peniaze moze len uplny idiot, to si s nimi radsej vytrem rit, sa nabaluju na hluposti ludi
kapuca

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod popoBA 24 Jan 2012 18:21

a kto tie 20 a 10FPP turnaje teda vyhrava? nikto? :D a tie videa budu v pohode pola mna,sem s nimi
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod 1886er 24 Jan 2012 18:33

vyhrávajú to roboti P****Stars, ale odomňa to neviete
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod kapuca 24 Jan 2012 18:36

Urcite niekomu daju vyhrat aj v tej P****Stars PODVODNEJ HERNI, zas keby tam nikto nic nevyhral, tak by im to dlho nevydrzalo, Ale vacsina penazi z tych freerolov ide naspat k nim to som si na sto percent isty, ako to uz robia to vedia len oni, vsetko co ide cez pocitac sa da odrbat, staci ked vidim to rozdavanie kariet doslo mi napriklad 3 8 polozil som to a hned dalsia ruka 3 8 uplne totozne karty a to sa mi nestalo len raz, a mohol by som menovat do aleluja... v reale nemozne veci, ten system je tak nastaveny aby to im vyhovovalo... mne to pripada jak tie vyherne automaty, ked tam neni dost nahadzane penazi tak nevyhras a chodia ti same blbosti.
kapuca

Odoslaťod juve1905 24 Jan 2012 18:40

kapuca neviem ci si to ty ale :
http://pokerprolabs.com/kapuca/P****Stars

naj vyhra 23,59
juve1905

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 8 krát/15 krát

Odoslaťod kapuca 24 Jan 2012 18:55

neviem ci som to ja na P****Stars mam nick Kapuca, ale od tial som najviac vybral nejakych 100 Eur, tak ta naj vyhra nejak nesedi. Neviem k comu je ta statistika, hral som uz viacero herni.
juve1905 napísal:kapuca neviem ci si to ty ale :
http://pokerprolabs.com/kapuca/P****Stars

naj vyhra 23,59
kapuca

Odoslaťod YOSSARIAN1980 24 Jan 2012 19:20

kapuca napísal:Urcite niekomu daju vyhrat aj v tej P****Stars PODVODNEJ HERNI, zas keby tam nikto nic nevyhral, tak by im to dlho nevydrzalo, Ale vacsina penazi z tych freerolov ide naspat k nim to som si na sto percent isty, ako to uz robia to vedia len oni, vsetko co ide cez pocitac sa da odrbat, staci ked vidim to rozdavanie kariet doslo mi napriklad 3 8 polozil som to a hned dalsia ruka 3 8 uplne totozne karty a to sa mi nestalo len raz, a mohol by som menovat do aleluja... v reale nemozne veci, ten system je tak nastaveny aby to im vyhovovalo... mne to pripada jak tie vyherne automaty, ked tam neni dost nahadzane penazi tak nevyhras a chodia ti same blbosti.

http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 8/variance
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod kapuca 24 Jan 2012 19:41

YOSSARIAN1980 napísal:
kapuca napísal:Urcite niekomu daju vyhrat aj v tej P****Stars PODVODNEJ HERNI, zas keby tam nikto nic nevyhral, tak by im to dlho nevydrzalo, Ale vacsina penazi z tych freerolov ide naspat k nim to som si na sto percent isty, ako to uz robia to vedia len oni, vsetko co ide cez pocitac sa da odrbat, staci ked vidim to rozdavanie kariet doslo mi napriklad 3 8 polozil som to a hned dalsia ruka 3 8 uplne totozne karty a to sa mi nestalo len raz, a mohol by som menovat do aleluja... v reale nemozne veci, ten system je tak nastaveny aby to im vyhovovalo... mne to pripada jak tie vyherne automaty, ked tam neni dost nahadzane penazi tak nevyhras a chodia ti same blbosti.

http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 8/variance

To urcite pisal nejaky spolumajitel P****Stars ten clanok alebo ich velky fanusik, aby ospravedllnil ten velky podvod co tam skusaju na ludoch na tej ich sieti. Take rozdavanie kariet a take nahody ake sa deju v online herni P****Stars v reale neexistuju, mozes mat akekolvek zle obdobie. Ale samozrejme do vtedy pokial im to niekto nedokaze, je vsetko v poriadku. Ako mam odskusanych viacero herni, este napriklad doxxbet je podobna sracka,...Idemm si terar o 20:05 zahrat ten ich 20FPP turnaj, som zvedavy jak ma zasa zapalia, potom dam nejaky repot, ale dopredu hovorim ked tam dam all-in s dobrymi kartami tak bude mat nekdo lepsie.
kapuca

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!