Stakovanie/predaj %

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Stakovanie/predaj %

Odoslaťod TomMolivan 25 Jan 2012 13:38

Hi, predávam akciu na Slovak Poker Masters (28. - 29.1.), nie je ešte 100% isté, že budem hrať, takže v prípade záujmu ešte peniaze prosím neposielajte. BI je 550€, predávam to s 20% MU, minimálny odber je 3%:

3% = 20€
5% = 33€
10% = 66€

Posielať bude možné na
P****Stars: Scarmakerrrr
Moneybookers: tom.molivan@gmail.com

Predávam up to 50%, už mám predaných 15% na pokergamingu.

Ďakujem.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod foraid 25 Jan 2012 14:24

5% by som zobral
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod michael163 03 Feb 2012 14:40

Zdravim,

Chcel by som predat 50% akcie na MSR v Bratislave BI 550 Eur, kt sa odohraju 10-12.februara 2012
MU nedavam ziadny takze 1%=5,5 Eur
Hrat to budem len ak predam minimalne 50%.

Vacsina ludi ma pozna z fora,v skratke co sa mojich live MTT uspechov tyka tak zatial su poskromnejsie, vacsinou bud velmi dobre umiestnenia z low BI turnajov do 50Eur, ktore som hraval davnejsie, alebo mincashe z vacsich eventov ktore prilezitostne hravam ak ich vykvaldim resp do 250E cashnem sam prip predam %. Co sa online MTTs tyka je to lepsie mam par 1k+ hitov a nejake dalsie mensie uspechy, vykvaldeny 1500E package v septembri ked som bol hrat PPT-Espinho kde som vsak neuhral nic, no a dalsich malych x hitov za mincashe, nic podstatne.

Ak ma niekto predbezny zaujem dajte mi pls vediet bud tu, SS , na facebooku, na skype...

Dakujem
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod VNPK 03 Feb 2012 18:06

Zdravim vsechny velevazene cleny fora.
Vim, ze to nepatri primo do sekce stakovani/prodej %, ale ..

Potreboval bych udelat moneytransfer mezi hraci na siti Ipoker - jmenovite skin TITAN a WH.
Na Titanu je to cca 600 dolaru a na WH asi 80 a ja bych potreboval ty penize na muj moneybookers acc 8-).

Proc to delam tak slozite a nevyberu penize sam?
Duvodem je to, ze jsem vlozil penize na ucty pres Mastercard - e-kartu a vic jak mesic jsem preposilan po vsech certech na jejich supportech a neustale po me chteji ofocenou e-kartu. Jaksi jim nejde vysvetlit, ze fyzicky ta karta neexistuje.
Po asi 3 neuspesnych vyberech, jsme vytiltoval a dokonce nekoho serval na supportu a fakt to nemam ve svem veku za potrebi 8-)
Diky za ochotu a spolupraci.
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod palo1973 03 Feb 2012 18:13

vloz si tam 10 e z moneybookru a mozes vyberat na moneybooker
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod VNPK 03 Feb 2012 19:04

palo1973 napísal:vloz si tam 10 e z moneybookru a mozes vyberat na moneybooker

To jsem zkousel jako prvni vec, bohuzel pro prvni money transfer byla pouzita Mastercard ecard a oni podle supportu maji pravo overovat kompletne vsechny karty a metody vkladu:(.

Poslal jsem vsechny ty verifikacni veci, ale oni porad pozaduji overeni, ze mam tu ecard - chteji ji fyzicky videt a nejsem schopnej jim vysvetlit, ze je to jen dopis z banky, na kterym jsou cisla uctu atd.
Vrchol vseho byl, kdyz me potom ta slecna ze supportu poprosila, tak at jim teda ofotim ten papirek a ze urcite chteji i druhou stranu, kde je podpis -- tilt nastal okamzite :D

Samozrejme penize posilam jako prvni, reference na me muze podat Apik, bydlim 5 km od nej 8-)
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod APminer 03 Feb 2012 20:10

nekecá, jsem to měřil na mapě a je to 5km .... :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Stanley VII 03 Feb 2012 20:29

VNPK napísal:
palo1973 napísal:vloz si tam 10 e z moneybookru a mozes vyberat na moneybooker

To jsem zkousel jako prvni vec, bohuzel pro prvni money transfer byla pouzita Mastercard ecard a oni podle supportu maji pravo overovat kompletne vsechny karty a metody vkladu:(.

Poslal jsem vsechny ty verifikacni veci, ale oni porad pozaduji overeni, ze mam tu ecard - chteji ji fyzicky videt a nejsem schopnej jim vysvetlit, ze je to jen dopis z banky, na kterym jsou cisla uctu atd.
Vrchol vseho byl, kdyz me potom ta slecna ze supportu poprosila, tak at jim teda ofotim ten papirek a ze urcite chteji i druhou stranu, kde je podpis -- tilt nastal okamzite :D

Samozrejme penize posilam jako prvni, reference na me muze podat Apik, bydlim 5 km od nej 8-)

Daj im čo chcú....pošli ofotený papierik a na druhú stranu sa podpíš a ofoť im aj to :D Ten transfer by situáciu neriešil, lebo ak to ty niekomu pošleš, tak oni to nedovolia potom vybrať jemu, alebo ti dokonca nepovolia ani ten transfer, čo je oveľa pravdepodobnejšie. Ak sa pokúšaš dlho o výber a nechcú ti ho dovoliť, tak určite nedovolia transfer tých peňazí na iný účet a výber odtiaľ.

Budeš im musieť jednoducho skúsiť vysvetliť ešte raz, že tá karta fyzicky neexistuje, že sú to len čísla na papieri. Ten papier im pošli, kľudne k nemu prilož svoj občiansky, keď ho budeš fotiť a ešte im ho aj podpíš, keď už sú divní. Ale inak ako dohodou s nimi to zrejme vybrať nepôjde. Na druhú stranu ak si to naozaj normálne vkladal ako si napísal, tak to poriešiť musia, to zase neverím, že ti to nepošlú. Ak by si mal stále dlho problémy, tak skúsim kontaktovať affiliate manažéra herne, ktorý síce s týmto nemá nič, ale môže sa na to aspoň opýtať na inom oddelení v čom je problém a nech sa uvedomia.

Hlavne treba byť za každých okolností slušný, na druhej strane je často len "neschopnejší alebo schopnejší" zamestnanec, ktorý je rád, že má svoj flek, má svoj postup napísaný, že ak toto, tak toto, teda v tvojom prípade ak karta, má ju vidieť, že je nejaká ekarta on ani netuší a už vôbec preto nemá postup v tom svojom šlabikári a bojí sa, aby neurobil chybu. Tak radšej buzeruje teba aby niekto nezbuzeroval jeho že urobil chybu.

Preto treba na nich jemne, slušne, brať ich tiež ako ľudí a väčšinou sa všetko dá. Aj keď je to tiltujúce...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 03 Feb 2012 20:34

jj stanley K+

tak ako Tom Nicholson dneska v prejave povedal - Laska vsetko vyriesi. :gl:
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod tucniak 03 Feb 2012 20:53

hej hej ked ta je** odzadu a bez hudby, ber to s laskou a bude lepsie :D

onee sak predaj tie ucty apikovi, 2 dochodky snad obetuje a gambling predsa miluje :angel:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!