[CG] nl100 river
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] nl100 river
Villain je slovensky reg(239h) BTN steal ma 50%, na tejto vzorke, flop cb 55%, aggf 27/15/50.
Keby je to KJo tak to asi 3betujem, ale suited mi to pride lepsie callnut. Turn stabujem, kedze mam nejaku equity a ocakavam ze on necbetuje, lebo ma nejaku SD equity, ktoru mozno vybarrelujem, pripadne K/J bude proti nej stale good. Jeho call mi hovori, ze ma nejake Qx,draw, weak Ax ??. River uvazujem o x/c, hlavne dovodu jeho agro riveru, ale nakoniec betujem. Je to take meh meh, som skor nakloneny ku callu z dovodu, ze ziskam read (nl100 shotujem) + staci ak tu bluffuje nejak v 30% pripadoch.
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1617116
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $128.62
UTG: $105.31
CO: $149.72
BTN: $103.65
Hero (SB): $100.00
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with J K
2 folds, BTN raises to $3, Hero calls $2.50, 1 fold
Flop: ($7.00) Q 6 A (2 players)
Hero checks, BTN checks
Turn: ($7.00) 5 (2 players)
Hero bets $5, BTN calls $5
River: ($17.00) T (2 players)
Hero bets $12.75, BTN raises to $38, Hero folds
Keby je to KJo tak to asi 3betujem, ale suited mi to pride lepsie callnut. Turn stabujem, kedze mam nejaku equity a ocakavam ze on necbetuje, lebo ma nejaku SD equity, ktoru mozno vybarrelujem, pripadne K/J bude proti nej stale good. Jeho call mi hovori, ze ma nejake Qx,draw, weak Ax ??. River uvazujem o x/c, hlavne dovodu jeho agro riveru, ale nakoniec betujem. Je to take meh meh, som skor nakloneny ku callu z dovodu, ze ziskam read (nl100 shotujem) + staci ak tu bluffuje nejak v 30% pripadoch.
Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1617116
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $128.62
UTG: $105.31
CO: $149.72
BTN: $103.65
Hero (SB): $100.00
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with J K
2 folds, BTN raises to $3, Hero calls $2.50, 1 fold
Flop: ($7.00) Q 6 A (2 players)
Hero checks, BTN checks
Turn: ($7.00) 5 (2 players)
Hero bets $5, BTN calls $5
River: ($17.00) T (2 players)
Hero bets $12.75, BTN raises to $38, Hero folds
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Re: CG nl100 river
Frag_onia? Potom call river
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
proti fragonii je toto vzdy fold....
-
lol outlevel
check
check
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Jeho flop checkback velmi casto byva 6x, Qx a pockets ako 77-JJ + completely missed zalezitosti ako K7o, ktore nechce multibarrelovat a nepaci sa mu one and done pristup.
Napad snazit sa ho vyfoldovat sa mi az tak nepaci (i ked si myslim, ze v tomto spote budu 2barely fungovat velmi dobre proti dobremu handreaderovi, hlavne pokial nema A v jeho checkback range) nakolko mame nut high card a porazame vsetok jeho air.
Ak na riveri foldujes nut straight, tak zrejme mas read, ze nebluffuje a nevaluebetuje thin. Dalej mas read, ze nesemibluffuje turned FD (co teraz zvyknu regovia na midstakes robit celkom casto) a calluje FD na turne bez direct odds a zaroven si o nom nemyslis, ze bluffuje na riveri (=hra fit or fold bez nalezitych odds)
Stale moze mat AA, TT, AT plus naozaj foldujes nut straight vs BD flush s takymi odds? To potom znamena, ze Tvoja river calling range je takmer neexistujuca. Bud vsetko shipujes/foldujes (s vahou k foldom obv) a ak su tam nejaki wizzardi, co si to vedia vsimnut...
Napad snazit sa ho vyfoldovat sa mi az tak nepaci (i ked si myslim, ze v tomto spote budu 2barely fungovat velmi dobre proti dobremu handreaderovi, hlavne pokial nema A v jeho checkback range) nakolko mame nut high card a porazame vsetok jeho air.
Ak na riveri foldujes nut straight, tak zrejme mas read, ze nebluffuje a nevaluebetuje thin. Dalej mas read, ze nesemibluffuje turned FD (co teraz zvyknu regovia na midstakes robit celkom casto) a calluje FD na turne bez direct odds a zaroven si o nom nemyslis, ze bluffuje na riveri (=hra fit or fold bez nalezitych odds)
Stale moze mat AA, TT, AT plus naozaj foldujes nut straight vs BD flush s takymi odds? To potom znamena, ze Tvoja river calling range je takmer neexistujuca. Bud vsetko shipujes/foldujes (s vahou k foldom obv) a ak su tam nejaki wizzardi, co si to vedia vsimnut...
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
naa pobavil som sa
Aggf 50 na river, asi casto bluffuje by som povedal
Aggf 50 na river, asi casto bluffuje by som povedal
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Budem sa snažiť čo najstručnejšie, nech nepíšem zase román ako vždy.
239 hands nie je žiadna vzorka. To, že ti ukazuje aggf 50, neznamená, že to tak v skutočnosti je a je to veľmi skreslené na tak malo rukách. Takže na to zbytočne brať nejaký významný ohľad. Preflop call je meh, buď to 3-betni alebo foldni, ak sa ti hrá zle OOP, takto akurát vyhadzuješ peniaze von oknom a to už ani nehovorím o tom, ak je trošku kompetentnejší reg na BB, tak tam bude stealovať jedna radosť.
As played, fold river. Nepotrebuješ snáď vedieť presne, ktoré dve karty mal v spadeoch pre informáciu predpokladám.
PS: ak sa chceš riadiť podľa statov po 200 rukách, tak keď má BTN steal 50%, tak nechápem prečo si ne-3 -betol preflop.
GL man
239 hands nie je žiadna vzorka. To, že ti ukazuje aggf 50, neznamená, že to tak v skutočnosti je a je to veľmi skreslené na tak malo rukách. Takže na to zbytočne brať nejaký významný ohľad. Preflop call je meh, buď to 3-betni alebo foldni, ak sa ti hrá zle OOP, takto akurát vyhadzuješ peniaze von oknom a to už ani nehovorím o tom, ak je trošku kompetentnejší reg na BB, tak tam bude stealovať jedna radosť.
As played, fold river. Nepotrebuješ snáď vedieť presne, ktoré dve karty mal v spadeoch pre informáciu predpokladám.
PS: ak sa chceš riadiť podľa statov po 200 rukách, tak keď má BTN steal 50%, tak nechápem prečo si ne-3 -betol preflop.
GL man
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Ved mne je to jasne, ze tie staty niesu "extra smerodatne" ale nieco som uviedol. A tiez som tu ruku uzavrel, ze som to mal 3betovat pre a zbytocne sa nedostanem do blbej situacie hlavne OOP.
Vtedy mi to prislo, ze proti 3betu sa mu bude hrat idealne, bud 4bet/fold. Kdezto pri calle tam mam nejake value z horsich TP ktore bude betovat, pripadne je to slusna handa aj na x/r s draw etc. Hlavne to bola aj chyba z nizsich stakes, kde sa nehra tak agresivne. Do buducna som mudrejsi.
Vtedy mi to prislo, ze proti 3betu sa mu bude hrat idealne, bud 4bet/fold. Kdezto pri calle tam mam nejake value z horsich TP ktore bude betovat, pripadne je to slusna handa aj na x/r s draw etc. Hlavne to bola aj chyba z nizsich stakes, kde sa nehra tak agresivne. Do buducna som mudrejsi.
-
3flash3 napísal:239 hands nie je žiadna vzorka. To, že ti ukazuje aggf 50, neznamená, že to tak v skutočnosti je a je to veľmi skreslené na tak malo rukách. Takže na to zbytočne brať nejaký významný ohľad.
+1 to vysoke cislo bude skor nejaka random odchylka na malej vzorke, tiez by som to moc nebral do uvahy
Preflop call je meh, buď to 3-betni alebo foldni, ak sa ti hrá zle OOP, takto akurát vyhadzuješ peniaze von oknom a to už ani nehovorím o tom, ak je trošku kompetentnejší reg na BB, tak tam bude stealovať jedna radosť.
mne sa zda ten call pre uplne ok, to ze je oop nie zase taka katastrofa proti super weak BTN range a hrat z blindov len 3bet/fold preto, ze niekto vela stealuje, no neviem
suited broadways su myslim dost dobre hratelne aj oop proti button range, samozrejme villain na BB je faktor, ktory treba zohladnit a ak tam sedi niekto 3b/squeeze happy tak to je horsia situacia
mne pride rozumnejsie 3betovat polarizovane proti hracom, ktori vela folduju na 3bety (pripadne ak nemam este info o tom ako reaguju na 3bety) a handy ako KJs mat v 3b range proti tym, ktori vela caluju 3bety a chcem proti nim 3betovat depolarizovane ... tzn. ked chcem takuto handu 3betovat tak viem preco ju 3betujem a dovod, ze vela stealuje sa mi nezda dostatocny
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Samozrejme, ja nehovorím, že to ma defaultne vždy 3betovať. Skôr mám skúsenosti s hráčmi, že sa im nehrá moc dobre postflop OOP, nevedia keby valuebatovať, kedy check raisnúť, kedy donknúť, kedy foldnuť a sú v handách väčšinou stratení, a ak sa už aj dostanú na river, tak zase len hádajú či majú callnuť alebo nie aj s top párom, lebo nemajú žiadnu predstavu o súperovej range.
Preto sa mi zdá jednoduchší 3bet or fold, ako v takých situáciách neustále bleedovať cash. Všetci dobre vieme, že OOP sa veľmi ťažko vyhrávajú peniaze a max profitu ide z partií, keď sme IP. Mimo toho v 3-bet potoch sa hrá väčšinou vždy jednoduchšie, keď 90% hráčov v nich hrá fit or fold na flope.
Ešte jedna vec. Info o tom ako reaguje na 3-bety nezíska tým, že bude foldovať alebo callovať preflop. Samozrejme po čase bude mať nejaké staty na neho ako sa chová k ostatným hráčom a reaguje na ich 3-bety, ale to neznamená, že tak bude reagovať aj na neho. Ku každému hráčovi sa pristupuje individuálne, takže aj keby mal fold to 3-bet 40%, to neznamená, že také isté percento rúk bude zahadzovať aj herovi. Jemu môže kľudne foldovať aj 80%, keď sa mu bude zdať, že je tight a 3-betuje im silnú range alebo naopak.
Ach, zase som sa rozpísal ako vždy,sry. Každopádne, nedá sa povedať, čo je pre hera viac EV+, keďže každý hrá poker iným štýlom a je len na ten osobe aby časom zistil, ktorý mu vyhovuje a vedel z neho čo najviac vyťažiť.
Preto sa mi zdá jednoduchší 3bet or fold, ako v takých situáciách neustále bleedovať cash. Všetci dobre vieme, že OOP sa veľmi ťažko vyhrávajú peniaze a max profitu ide z partií, keď sme IP. Mimo toho v 3-bet potoch sa hrá väčšinou vždy jednoduchšie, keď 90% hráčov v nich hrá fit or fold na flope.
Ešte jedna vec. Info o tom ako reaguje na 3-bety nezíska tým, že bude foldovať alebo callovať preflop. Samozrejme po čase bude mať nejaké staty na neho ako sa chová k ostatným hráčom a reaguje na ich 3-bety, ale to neznamená, že tak bude reagovať aj na neho. Ku každému hráčovi sa pristupuje individuálne, takže aj keby mal fold to 3-bet 40%, to neznamená, že také isté percento rúk bude zahadzovať aj herovi. Jemu môže kľudne foldovať aj 80%, keď sa mu bude zdať, že je tight a 3-betuje im silnú range alebo naopak.
Ach, zase som sa rozpísal ako vždy,sry. Každopádne, nedá sa povedať, čo je pre hera viac EV+, keďže každý hrá poker iným štýlom a je len na ten osobe aby časom zistil, ktorý mu vyhovuje a vedel z neho čo najviac vyťažiť.
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.