haman - rakeback pro again
Re: EMOP Lisabon package 2K EUR runner up (181entries)
pekne.. asi by ma jeblo lebo z tolkych ludi sa tam dostat do HU a potom nemat nic je na slaktrafenie.. ja som mal minuly mesiac podobnu situaciu o emop praha v tomto ironmanovi- ale nastastie som vytocil prvu tocku v HU..
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Pokrovi bohovia asi fajcili marisku, paralelne s tym EMOPom som hral tento 5000cap freeroll, ale nevenoval tomu pozornost, az od momentu, ked som z EMOP vyletel, po 2 hodinach som znasobil svoj B**n roll 117x (33$ a 22$ tickety neratam, co boli k 1.miestu)
Nemohlo to skoncit naopak? tam prvy, tu druhy...
do dennicka zapisujem, ze vcera na Step2 live kvalde MS 2012 v Hrone som prehral 55 do Q2 o podstatnu cast stacku, z 12BB som padol na 3BB. Este si vyrobil znova cca 10BB stack alebo potom vypadol ako short 23ti zo 73entries pri 12 ITM ticketoch. po breaku som mal 1,5x avg stack, ale hned som 1/2 z neho odblufoval a nakoniec nemal gule bluf dokoncit. Super priznal, ze by river allin easy foldol, mal len TPTK vs mozna postupka a farba. Na to, ze som to hral cez Step1 ticket, ktory som vyhral za 10eur, tak som to mal hrat agresivnejsie.
Nemohlo to skoncit naopak? tam prvy, tu druhy...
do dennicka zapisujem, ze vcera na Step2 live kvalde MS 2012 v Hrone som prehral 55 do Q2 o podstatnu cast stacku, z 12BB som padol na 3BB. Este si vyrobil znova cca 10BB stack alebo potom vypadol ako short 23ti zo 73entries pri 12 ITM ticketoch. po breaku som mal 1,5x avg stack, ale hned som 1/2 z neho odblufoval a nakoniec nemal gule bluf dokoncit. Super priznal, ze by river allin easy foldol, mal len TPTK vs mozna postupka a farba. Na to, ze som to hral cez Step1 ticket, ktory som vyhral za 10eur, tak som to mal hrat agresivnejsie.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Obcas sa fakt pozastavujem nad tym co pises, sorry.
Gratulujem k hitom.
PS : Ako sa dostane 55 do hry s Q2?
Gratulujem k hitom.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
sam vies, ze obcas maju ludia svoje oblubene ruky a su schopni platit po raise resp. reraise aj vacsi trash ako Q2 len preto, lebo dakedy v '92 na cashovke na tu kartu vyhrali pot, ktory sa rovnal ich mesacnemu platu....
- Za tento príspevok od trgy poďakovali :
- TomMolivan
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
trgy napísal:sam vies, ze obcas maju ludia svoje oblubene ruky a su schopni platit po raise resp. reraise aj vacsi trash ako Q2 len preto, lebo dakedy v '92 na cashovke na tu kartu vyhrali pot, ktory sa rovnal ich mesacnemu platu....
Môj avatar túto teóriu len potvrdzuje.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
ramzey napísal:Obcas sa fakt pozastavujem nad tym co pises, sorry.
To je v pohode Ramzey, viacej ludi sa tu pozastavuje nad mojimi prispevkami. Mozno by si mohol byt menej zahadny a napisat konkretnejsie, co ti zdvihlo obocie.
ramzey napísal:Gratulujem k hitom.
citim ironiu.
predo mna presadili hraca, co mal podobny stack ako ja, casto otvaral, cca 1 z 3 ruk, casto dostaval 3bet alebo donk na flope, len minimum potov vyhral, tak sa zastrajal, ze uz to radsej odpali. Z buttonu otvoril 3,5x za polovicu jeho stacku a rovno hovoril, ze toto uz nefoldne. Zdal sa mi znacne tilted, tak som mu tam tie moje 55 zo SB poslal a on insta call. Flop hned Qx2 turn a river nic. Bola to velka zahada?
- haman
no a neda sa to proti tilted monkey chrapunovi easy zahodit pf a pockat na lepsi spot ako stratit polku stacku v nezmyselnom flipe (ak vobec flipe teda)
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Haha
Sposob akym veci podavas ma dakedy dostane do udivu
Ziadna ironia, lol ved som ti fandil ked si to hral
K tej hande, je to imo OK mas 12BB a flipujes proti random hande a mas 60% co je ok na vysku tvojho stacku a faze turnaja.
Skorej som cakal, ze to bude daka completnuta hra kde si si myslel, ze ta zas vsetci bluffuju
Edit : Co sa tyka toho, ze informoval vopred, ze nezahodi a podobne, tak treba obcas davat aj pozor, lebo ludia davaju rozne telly o sile svojej handy, nebol by som prekvapeny keby s frustracie sa takto prezentoval
Sposob akym veci podavas ma dakedy dostane do udivu
Ziadna ironia, lol ved som ti fandil ked si to hral
K tej hande, je to imo OK mas 12BB a flipujes proti random hande a mas 60% co je ok na vysku tvojho stacku a faze turnaja.
Skorej som cakal, ze to bude daka completnuta hra kde si si myslel, ze ta zas vsetci bluffuju
Edit : Co sa tyka toho, ze informoval vopred, ze nezahodi a podobne, tak treba obcas davat aj pozor, lebo ludia davaju rozne telly o sile svojej handy, nebol by som prekvapeny keby s frustracie sa takto prezentoval
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
popoBA napísal:no a neda sa to proti tilted monkey chrapunovi easy zahodit pf a pockat na lepsi spot ako stratit polku stacku v nezmyselnom flipe (ak vobec flipe teda)
islo o 2/3 stacku a ako hovori ramzey myslel som si, ze to bude flip alebo LEPSIE. Double up som urcite potreboval v tej faze.
- haman
Vcera som zase hral ten EMOP Lisabon kvaldu na doxxe. Kde len 1. berie 2000eur balik a 2.nic. Pre zmenu 168 hracov, mam avg, potom nevyjde 1 bluf a 2.krat neistu ruku zahodim na turne a zrazu mam pol stacku fuc a som short. som 23 z 26, cakam na double up, posielam Ax BvB BB ma snapuje s 79o ?!?! za cely stack double up. hned na to EP pushuje 11BB ja mam JJ a 13BB repush a znova double up a uz okupujem vrchne priecky. na FT idem 2 z 9 ale pocas toho ako sa shorti opustali som nikdy nemal premium a tak sa nachipovali ini hraci. Som 4 z 4 10BB short.
Zahadzujem KJo BB vs button 2x. Mal podobny stack ako ja, som vahal to poslat. Neskor som si vsimol, ze mi to robi s kazdym buttonom, bohuzial som uz nemal ruku ktoru by som repushol a uz som ani nemal FE, lebo sa nacipoval a pokryval ma 2x.
Rovnako zahadzujem ATo BB vs utg 2,1x , daval som mu kredit a rovnako som neskor zistil, ze mi to robil skoro kazde UTG, ked som bol na BB, cize light.
Nakoniec nevytacam A6o push 99BB z buttonu chiplead ma snapol s K6o a trafil 2 pary. mal 4x vacsi stack cca ako ja. ale aj tak si mohol ten call odpustit... Cize 4 z 168. hmm. A znova popri tom som hral aj nieco ine a trafil naplast a to konkretne som hral live kvaldu na dnesny PokerStrategy 11k GTD v CCC 115EUR ticket. Dal som si dvojity rebuy a addon cize 32EUR, co bolo na hrane.
Zas po dlhej dobe hram silnejsi turnaj, tesim sa.
Zahadzujem KJo BB vs button 2x. Mal podobny stack ako ja, som vahal to poslat. Neskor som si vsimol, ze mi to robi s kazdym buttonom, bohuzial som uz nemal ruku ktoru by som repushol a uz som ani nemal FE, lebo sa nacipoval a pokryval ma 2x.
Rovnako zahadzujem ATo BB vs utg 2,1x , daval som mu kredit a rovnako som neskor zistil, ze mi to robil skoro kazde UTG, ked som bol na BB, cize light.
Nakoniec nevytacam A6o push 99BB z buttonu chiplead ma snapol s K6o a trafil 2 pary. mal 4x vacsi stack cca ako ja. ale aj tak si mohol ten call odpustit... Cize 4 z 168. hmm. A znova popri tom som hral aj nieco ine a trafil naplast a to konkretne som hral live kvaldu na dnesny PokerStrategy 11k GTD v CCC 115EUR ticket. Dal som si dvojity rebuy a addon cize 32EUR, co bolo na hrane.
Zas po dlhej dobe hram silnejsi turnaj, tesim sa.
- haman
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.