yegon napísal:hej ja suhlasim s tym ze ten donkbet tam nedava zmysel, problem je ze handy ktore davaju zmysel na bluff (maju equity) su handy ktore by som necakal ze ma v range - veci ako 45/47/57 su jedine draws co tam su, dalsia kategoria ruk, ktora ma outy proti tomu co ich callne su A-high/3x/6x a potom uz len handy ktore proti tomu s cim callnes nemaju equity cize by to boli pure no out bluffy a to mi pride ako hrube zrno cakat ze tu bude proste donkovat J9o just for the fun of it
Pure bluff tam z toho ako ho poznam nebude donkovat. Mas pravdu ze ma relativne uzku donkovaciu range ale myslim si ze ma este uzsiu value bet donkovaciu range(respektive nulovu). Mozno by som tam pridal este nejake backdoor combos, ci uz backdoor flush draws, alebo nejake JT,JQ, 78s atd. ktore povacsinou porazam. 33, 66, KK su vsetko preflop all iny. Turn prinasa fd a connectuje sa s velkym mnozstvom tychto moznych kombinacii. Ak by som mu tuto range nahadzal do pokerstovu tak by som bol favorit si myslim. Neviem, nechce sa mi s tym moc hrat.
yegon napísal:je pravda ze je argument proti bluffovaniu s Ax/3x/6x lebo maju "SD value" ale je to skutocne pravda ze Ahigh ma SD value ktoru chceme realizovat vo 4bet pote???
zo skusenosti s nim viem ze 3x, 6x tam donkovat nebude skoro nikdy. Ax clubs ma poraza, ale zda sa mi nepravdepodobne ze by to donkoval. Za tych 40k hands s nim som sa s tym moc nestretol.(navyse blokujem 2 cluby)
yegon napísal:btw calloval by si turn aj s Q high bez FD?
nie necallol by som to bez fd , ak dorovnam, som slabsi a hitnem tak to ma vysoku future EV hodnotu, z jeho tiltu ktory tym callom zmaximalizujem