LIVE REPORT: Majstrovstvá SR 2012 v Bratislave
Re: LIVE REPORT: Majstrovstvá SR 2012 v Bratislave
chcelo by to fotky poslednych 3 stolov, nedalo by sa?
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
Štefan Uzola a nie Uzol!
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Zoling napísal:Štefan Uzola a nie Uzol!
pardon
- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
to do koho sa vysypal Zelený ? aké sú približné chipcounty hráčov
- Obex
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/4 krát
podla tych opisanych hier co tu cely den citam aj od reportera aj od hracov je cely tento event jedna kolotocova fraska bez stipky aj ten najmensej urovne. som rad ze uz nereportujem lebo by som sa tam asi doblval ja byt "odporcom" pokru tak tento report pouzijem ako priamy dokaz ze neexistuje aby bol poker game of skill...
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Obex napísal:to do koho sa vysypal Zelený ? aké sú približné chipcounty hráčov
do Erika Hoffmana. . .nevedela som si ani za nic spomenut ked som to písala. . .sorry
- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
popoBA napísal:podla tych opisanych hier co tu cely den citam aj od reportera aj od hracov je cely tento event jedna kolotocova fraska bez stipky aj ten najmensej urovne. som rad ze uz nereportujem lebo by som sa tam asi doblval ja byt "odporcom" pokru tak tento report pouzijem ako priamy dokaz ze neexistuje aby bol poker game of skill...
no to víš, pokerportal má ešte poriadne ďaleko k pokerman , alebo pokerzive......
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
popoBA napísal:podla tych opisanych hier co tu cely den citam aj od reportera aj od hracov je cely tento event jedna kolotocova fraska bez stipky aj ten najmensej urovne. som rad ze uz nereportujem lebo by som sa tam asi doblval ja byt "odporcom" pokru tak tento report pouzijem ako priamy dokaz ze neexistuje aby bol poker game of skill...
Mne k tomu doblvaniu vcera pri stole vela nechybalo. Hralo sa tam vsetko so vsetkym, ale vyplyvalo to imo z obrovskych startovacich stackov 30k a urovne levelov. Niet sa comu divit ze to bol wild west ked sa 1 level 25-25 zacinal 1200BB deep.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
swain ja teraz nehovorim o urovni reportu, ten je dnes celkom ok, hovorim o tom ze buduci rok mozu byt kludne MSR s BI 30evro. pride viac hracov,kvalita hry ostane absolutne rovnaka, vitaz bude aj tak ten co sa mu budu najlepsie tocit flipy v ten den a plno ludi aspon usetri nervy ze vyhodilo do luftu 500evro aby sa kukali 12hodin denne na limpcall anytwo idiotov co nemaju co na robote alebo s peniazmi a tak sa idu hrat na pokerpros.
- Za tento príspevok od popoBA poďakovali - 4:
- HaPpY LuMpY, lacored, Miham, Zoling
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Ked niekto bude tvrdit, že len onlajn je rigged a live sa to nestava, tak po prečítaní tohoto článku navrhujem instaBAn lebo tolko suckoutov sa nestava ani na "jokerstars"
len ako príkladV ďaľšej hande dorovnal AI Mondoka cca 50,000. Po SD to vyzeralo pre Mondoka veľmi dobre. Boris T-9s a Mondok T-T. No nemilosrdný board posiela Mondoka od stola T-2-7-J-8.
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.