Online Texas Holdem
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Online Texas Holdem
Zdravim,
Asi to bude trocha hlupa otazka. No chcel by som sa spytat par veci. Ide o to, hravam online poker uz asi rok aj nieco, chcel by som prejst na cash games. Citam clanky ako je Poker skola tu na poker portal, vsetky tie mozne rady ktore su tu ale mam ten pocit ze vacsina z nich nie je orientovana pre online poker ale pre live poker. Teda moja otazka znie ako na online poker, pri online poker sa nemozete divat superovi do tvare sledovat ho ani nic podobne tak ako pri takejto situacii zistit ake karty ma super. Ako hrat kedy si mozem dovolit dorovnavat alebo raisnut.
Prepacte mi otazku tohto stylu urcite sa vam budem teraz zdat ako looser ale povedal som si ze za spytanie nic nedam.
Asi to bude trocha hlupa otazka. No chcel by som sa spytat par veci. Ide o to, hravam online poker uz asi rok aj nieco, chcel by som prejst na cash games. Citam clanky ako je Poker skola tu na poker portal, vsetky tie mozne rady ktore su tu ale mam ten pocit ze vacsina z nich nie je orientovana pre online poker ale pre live poker. Teda moja otazka znie ako na online poker, pri online poker sa nemozete divat superovi do tvare sledovat ho ani nic podobne tak ako pri takejto situacii zistit ake karty ma super. Ako hrat kedy si mozem dovolit dorovnavat alebo raisnut.
Prepacte mi otazku tohto stylu urcite sa vam budem teraz zdat ako looser ale povedal som si ze za spytanie nic nedam.
- TheTearO
- Založený: Feb 2012
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Online Texas Holdem
sú tu dobré články pre začiatočníkov - skola pre zaciatocnikov
tie su urcene pre online poker
http://www.pokerportal.info/poker-skola/z ... iatocnikov
tu je prvy..napravo mas potom zalozku viac z kategorie..to mas dost citania:) a je to naozaj uplne od piky..
tie su urcene pre online poker
http://www.pokerportal.info/poker-skola/z ... iatocnikov
tu je prvy..napravo mas potom zalozku viac z kategorie..to mas dost citania:) a je to naozaj uplne od piky..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
vdaka za radu
- TheTearO
- Založený: Feb 2012
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Zdravym vsetkych hram online fifty50 sng na PS.Su to super turba(3min/level).Vedel by my niekto prosim povedat ci ma luck adjusted winnings krivka v tournaments winnings grafe v HM2 nejaku vypovednu hodnotu?Myslim tym ci sa podla nej da realne orientovat ,alebo aspon orientacne.Napr poslednych 100turnajov:luck adjusted -0,5BI realne -25BI
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
YOSSARIAN1980 napísal:Zdravym vsetkych hram online fifty50 sng na PS.Su to super turba(3min/level).Vedel by my niekto prosim povedat ci ma luck adjusted winnings krivka v tournaments winnings grafe v HM2 nejaku vypovednu hodnotu?Myslim tym ci sa podla nej da realne orientovat ,alebo aspon orientacne.Napr poslednych 100turnajov:luck adjusted -0,5BI realne -25BI
Pre Fiftys50 tá EV krivka nefunguje úplne dobre, pretože nie je možné nastaviť ideálny výplatný model. HM to má nastavené ako 60 : 10 : 10 : 10 : 10, čo je síce cca okay, ale takmer nikdy nezodpovedá realite.
Vraj to má za následok práve to, že takmer všetkým ukazuje, že sú pod EV viac, než naozaj sú.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
zda sa mi, ze som niekde cital, ze vo fifty50 to nepocita dobre kvoli rozdeleniu prizepoolu takze by som sa EV line vobec nezatazoval na tvojom mieste, inak vseobecne EV line vo vsetkych formatoch sluzi hlavne na vyplakavanie na forach ked sa nedari, nie je to nejaky extremne dolezity ukazovatel
na pokergamingu su nejake thready o fifty50, hravam to tam viacej ludi
tu je jeden thread o EV line v STTs vseobecne:
dufam, ze nevadi ak to sem linknem priamo, dal som to do spoileru nech je to nenapadne
na pokergamingu su nejake thready o fifty50, hravam to tam viacej ludi
tu je jeden thread o EV line v STTs vseobecne:
Spoiler:
dufam, ze nevadi ak to sem linknem priamo, dal som to do spoileru nech je to nenapadne
-
sudden - Príspevky: 1001
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:zda sa mi, ze som niekde cital, ze vo fifty50 to nepocita dobre kvoli rozdeleniu prizepoolu takze by som sa EV line vobec nezatazoval na tvojom mieste, inak vseobecne EV line vo vsetkych formatoch sluzi hlavne na vyplakavanie ...
díky moc,do zajtra verim red line lebo potrebujem odohrat nejakych 370 sng na goldstar a potom zacnem volaco zo sebou robit(dufam ze to nebustnem)
- YOSSARIAN1980
"HM to má nastavené ako 60 : 10 : 10 : 10 : 10, čo je síce cca okay, ale takmer nikdy nezodpovedá realite"
Pri vypocte ev luck to vobec nevadí.:Red line EV = EV difference total(pri AI vzhladom na ICM) + Green line EV(realny profit z turnaja)
Pri vypocte ev luck to vobec nevadí.:Red line EV = EV difference total(pri AI vzhladom na ICM) + Green line EV(realny profit z turnaja)
- YOSSARIAN1980
YOSSARIAN1980 napísal:Pri vypocte ev luck to vobec nevadí.
ja si myslim, ze to urcite vadi
-
sudden - Príspevky: 1001
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:YOSSARIAN1980 napísal:Pri vypocte ev luck to vobec nevadí.
ja si myslim, ze to urcite vadi
To je v pohode.Jednoducho mas relativne malo informacii o tejto veci.A v pripade ze mas nejake vedomosti tak si myslis ze vsetci ostatny co ich nemaju su idioti.Klasika:my víme kde bývá Jóžo.ty nevíš? Ha-Ha-Ha-Ha On neví! Ha Ha Ha
Ucme sa ,pokial nas ucia→Ucme pokial vieme→neskor budu mozno ucit oni nas∞(princip poker fora).Novy hostia ?,podajme si ich.(princip v slovenskej krcme,restauracii)Result:Ked nevie kde býva Jožo tak mu to vysvetlim(bude to trvat dlho a on sa este vráti a budes mu to vysvetlovat znova)FOA
Naposledy upravil YOSSARIAN1980 dňa 02 Mar 2012 02:08, celkovo upravené 1 krát.
- Za tento príspevok od YOSSARIAN1980 poďakovali :
- ramzey
- YOSSARIAN1980
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.