U***et Open
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
U***et Open
Teraz som dohral freeroll s názvom U***et Open Freeroll, prvé dve miesta brali vstupenku na nejaký 15e rebuy turnaj, splietalo sa v popise aj čosi s decembrovou Varšavou, skončil som prvý a zajtra by sa mal hrať ten druhý turnaj, druhá kvalifikačka... Kde nájdem ten turnaj, ktorý som vyhral, lebo čumím čumím a nevidím...
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: U***et Open
16.9. od 21.00 - ID 3097243. Ale hledat nic nemusis, turnaj ti vyskoci sam ve 21.00
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
jj našiel som to, je to stále v Specialoch, preto som to nemohol nájsť, lebo po turnaji som mal označenie akože výhra Satelit a hladal som to v satelitoch jak magor
tak či tak dík
tak či tak dík
- Zajo
- Založený: Dec 2008
Ja som dneska vyhral kvaldu za 55+5e
a vyhral som vstupenku za 255+20 na U***et open online 1 kde je garant 25.000 a kona sa 25.02
U***et open sunday final kde sa dá dostat do francuzka na turnaj kona sa 26.02
Nemal by niekto záujem o tu vstupenku?by som predal,alebo mi nevie nikto poradit,ci sa to nedá zamenit na turnajové dolary
diky
a vyhral som vstupenku za 255+20 na U***et open online 1 kde je garant 25.000 a kona sa 25.02
U***et open sunday final kde sa dá dostat do francuzka na turnaj kona sa 26.02
Nemal by niekto záujem o tu vstupenku?by som predal,alebo mi nevie nikto poradit,ci sa to nedá zamenit na turnajové dolary
diky
- eloe127
- Založený: Feb 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.