MZK Open €10,000 GTD - TOTAlNE FIASKO/PODVOD!

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

MZK Open €10,000 GTD - TOTAlNE FIASKO/PODVOD!

Odoslaťod hegides 25 Feb 2012 02:56

.hral to niekto dnes (vcera)? ja som postupil z TN, tak ci tam stretnem niekoho znameho.. :)

( http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... -10000-gtd )
Naposledy upravil hegides dňa 26 Feb 2012 11:25, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Re: Majstrovstvá západoslovenského kraja Open €10,000 GTD

Odoslaťod puncel 25 Feb 2012 02:59

ja som hral ale nepostupil som:-D pretoze niekto ma porazil s KQ vs AK :P a ja na oplatku jeho 59 vs KK :o ale nie peto :gl:
puncel

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 14 krát/12 krát

Odoslaťod dom 25 Feb 2012 17:02

hegides napísal:.hral to niekto dnes (vcera)? ja som postupil z TN, tak ci tam stretnem niekoho znameho.. :)

( http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... -10000-gtd )

dojdi za mnou, reportujem to. rad spoznam osobne clenov fora 8-)
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod hegides 26 Feb 2012 00:08

.takze takto:

Bohuzial celkom pekny napad, skoncil totalnym fiaskom.. :bad: Vcera sa hral vo viacerych mestach na Slovensku Day 1 tohto turnaja organizovany bratislavskym Queens poker clubom (http://www.queenspoker.sk/index.php). Kvoli zaujimavej garancii - 10k€ som sa ho rozhodol zucastnit v Trencine. Ucast v TN bola dost tragicka - 11 ludi, ale napriek tomu sme sa to rozhodli odohrat, a kedze som postupil (ostali sme dvaja) dnes sme sa vybrali na Day 2 do Bratislavy.

Neviem nakolko vam je znamy tento "poker club" ale celkom nam dalo zabrat vobec ho najst, ale to by nebol az taky problem.. Prisli sme cca 5 minut po oficialnom starte (16:00) a v klube celkom prazdno - zopar skupiniek ludi s nie moc nadsenymi tvarami. Ideme k baru, "nie toto leto opalene" barmanky sa nas pytaju ze co chceme, tak vravim ze by tu mal byt pokrovy turnaj, na to k nam prichadza uplny nuts clovek - cca 120kg, typicky bulo s chybajucimi zubmi a pyta sa nas ze odkial sme a nech mu dame papiere (udaje o ucasti atd). Pozrie a vravi, ze veci sa maju tak ako sa maju, ze on s tym nic nema (zevraj je len diler lol), a majitel ma vypnuty telefon cize sa nebude hrat, ze je malo ludi atd. Dalsie frazy typu "chlapci chodte domov a rozdelte si peniaze co ste priniesli", "chlapci, aspon mate vylet" a "vsak to mate tak po tristo eur, kto vam da dnes 7500 korun".. fakt co dodat..?! totalna smelina, cigani hrajuci automaty a pochybne existencie.. cisty hnus :bad: a potom ze poker ma byt nejaky mind sport.. tazko ked sa donho budu miesat takyto ludia, a vymozitelnost hociho bude nulova.. :(

Nepisem to sem preto, aby som sa domahal garancie, alebo hociho ineho.. tito ludia su mi fakt ukradnuti, a nechcem s nimi mat absolutne nic spolocne.. Pisem to sem preto, lebo mi je luto ze takito ludia existuju, ze spinia meno tak krasnej veci ako je poker, dalej kvoli ludom ktori si vcera isli zahrat pekny turnaj, a investovali svoje peniaze kvoli niecomu co evidentne ako sme sa na mieste dozvedeli bolo uz den vopred jasne ze sa nedodrzi, kvoli postupenym ludom, ktori sa na druhy den este trtkali do BA aby im az na mieste povedali ze "chodte domov a nechajte si co ste doniesli, nic sa hrat nebude", kvoli Vam pokrovym hracom aby ste vedeli nakolko seriozni su tito ludia - celkom nuts je banner na ich stranke "VYPLACAME CELU GARANTOVANU SUMU", a mozno aj kvoli samotnemu pokerportalu, ktory ma svoj banner na ich stranke ako ich medialny partner..

Je to smutne, smiesne a nechutne, ale stavaju sa aj horsie veci.. Stacilo den vopred do klubov zavolat, ked uz na 100% vedeli ze to skonci fiaskom, ze sa turnaj neuskutocni a bud by sa hral v kazdom klube vlastny turnaj alebo by sa islo domov.. easy, kazdy si za.icuje, ale aspon sa nemusi trkat do BA, aby tam s nim jednali jak s 15 rocnym chlapcom, ktory ma byt rad ze prisiel zbytocne ale ma 7500 korun a pekny vylet lol..

Nic no, chcel som len vyjadrit svoje znechutenie, a spravit aspon nieco, kedze vzhladom na to ako sa veci maju ani nic viac urobit nemozem.. hadat sa tam s nimi, alebo im nadavat nema moc zmysel, tak aspon nejaky pokus informovat aku-taku verejnost, aby sa radsej vyvarovala hraniu v tomto klube, teda ak sa tam este vobec bude niekedy nieco hrat, okrem automatov obv (dufam ze nie)..

..queens GTFO of this..

Za tento príspevok od hegides poďakovali - 7:
___Mortylen___, lacored, palo1973, puncel, skJacob, sudden, volloda
Obrázok používateľa
hegides

Re: MZK Open €10,000 GTD - TOTANE FIASKO/PODVOD!

Odoslaťod Lubkomir 26 Feb 2012 00:28

hernu poznam ......v zivote som tam nehral ......bolo mi divne aka je garancia....... :wall: :wall: :wall: a nechapem co chceli dosiahnut.....turnaj som hral v tn a aj ked som nepostupil sa citim oklamany..... fucking queens :wall:
Lubkomir

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 16 krát/4 krát

Odoslaťod sudden 26 Feb 2012 02:38

ked som videl, ze potrebuju 200 entries tak moj tajny tip bol, ze to dopadne presne takto :D

tento klub ma bohatu a nie moc slavnu historiu (byvala 23ka, niekolkokrat prestahovana so zmenenym nazvom) takze sa dalo cakat, ze ak sa nieco doje** a pride malo ludi tak proste ziadny garant nebude a turnaj po prvom dni radsej zrusia lebo to nebude mat kto doplatit

jedine cim ma este dokazali prekvapit je, ze vas nechali previezt sa do BA, to uz je fakt moc :fool:
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod puncel 26 Feb 2012 03:14

sick
puncel

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 14 krát/12 krát

Re: MZK Open €10,000 GTD - TOTAlNE FIASKO/PODVOD!

Odoslaťod dom 26 Feb 2012 12:44

dle meho, by toto nemalo ostat bez nasledkov a malo by sa to riesit ( nie iba flamom )
Naposledy upravil dom dňa 26 Feb 2012 20:00, celkovo upravené 1 krát.
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod ramzey 26 Feb 2012 13:09

Trestne oznamenie by pomohlo :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod hegides 26 Feb 2012 17:23

dom napísal:dle meho, by toto nemalo ostat bez nasledkov a malo by sa to riesit ( nie iba flamom )

.neviem, ci sa to da este nejak inak riesit - myslim ze skor nie, teda aspon ja na to nemam ani chut, ani prostriedky. Dufam len, ze tymto uz definitivne skoncili, co sa tyka pokru. Teda u mna urcite.. :)

ramzey napísal:Trestne oznamenie by pomohlo :D

.predpokladam ze to bol len joke, ale v cisto teoretickej rovine som nad tym premyslal, ze ci je to nejak pravne napadnutelne, ale tipujem ze nie, kedze okrem plagatu a struktury levelov, som nevidel ziadne podmienky okolo toho..
Obrázok používateľa
hegides

Ďalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!