MZK Open €10,000 GTD - TOTAlNE FIASKO/PODVOD!

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: MZK Open €10,000 GTD - TOTAlNE FIASKO/PODVOD!

Odoslaťod puncel 27 Feb 2012 14:54

uzivatel hrampoker je niekto z osob, ktorych sa to tyka, preto sa schovava za novy nick..

Bol som si po dlhej dobe zahrat live ale uz asi zase tak skoro nepojdem. nevedia robit ten poker a nevedia..
:o
puncel

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 14 krát/12 krát

Odoslaťod puncel 27 Feb 2012 14:57

dali to robit takym klubom, kde hraci nechodia resp. chodi 10-20 ludi a potom cakaju neviem co ze im tam pride 40 ludi, urcite. Nevedia sa starat o ten klub , lakat tych hracov, nic..mna na to prilakala ta garancia to len preto ze som si sam nasiel info, Ziadna reklama, propagacia poriadna. a potom to aj tak dopadlo
puncel

Re: MZK Open €10,000 GTD - TOTALNE FIASKO/PODVOD!

Odoslaťod puncel 27 Feb 2012 14:58

duklaak napísal:stranka queenspoker zazracne nefunguje :(

vitame ta na pokerportali pan duklaak
puncel

Odoslaťod 016roy 27 Feb 2012 16:05

K celej zalezitosti sa za pokerportal vyjadrim ja: Ospravedlnujem sa za pokerportal, ze sme informaciu o pripravovanom turnaji zverejnili. Cely vznik tychto turnajov bol napad nemenovaneho klubu (nechcem ich diskreditovat, lebo tam vsetko klape ako ma), potom sa do toho zaplietol Pista, nejak sa to prenieslo na Queens a Queens sa stal hlavnym klubom, v ostatnych boli len kvaldy. Podmienky ake boli medzi klubmi som sa len dopocul, ale verte, ze keby mam klub, tak do toho nejdem (ak su podmienky pravdive). Prvy turnaj vraj nedopadol oslnivo, ale hral sa a vyhry sa vyplacali. Aj ked uz vtedy som pocul nadavky, ze to bolo cudne, malo ludi, atd. Myslel som, ze sa kluby poucili, dohodli si ine podmienky a ze sa to cele nejakym sposobom odohra a vsetko bude regularne. Stretol som pri mojej navsteve jedneho dobrehe Bratislavskeho klubu (zas nemenujem kvoli diskreditacii) majitela Queensu, ktory ma poprosil, aby sme informaciu o druhom turnaji zverejnili. Kedze sme informacna stranka, tak turnaj s garanciou 10,000 eur do ktoreho je zapojenych X klubov (vacsinou fakt dobrych lokalnych klubov, ktore sa snazia pre hracov aj nieco robit), som povazoval za adekvatny na to, aby sme informaciu zverejnili. Mimochodom, za zverejnenie clanku ako za PR spravu (reklamno-informacny clanok) sme zaplatene nedostali (z info o turnaji c. 1 ano) a ani nie sme marketingovym partnerom klubu. Z nejakej doby davno minulej maju nase logo na stranke. My sme tam napriek vsetkemu poslali redaktora, ktory prisiel, povedali mu ze sa nehra a odisiel. Redaktorovi samozrejme musime za cas, naklady na cestu, atd. zaplatit (ale to nie su velke peniaze), cize sme mierne poskodeny aj my. Ale hlavne ide o reputaciu, nie o par drobnych, takze informacie o dalsom turnaji v spominanom klube uz informovat nebudeme, teda do doby, pokial nenapravia svoju reputaciu. Nemienime ludi informovat o turnaji v klube, aby zbytocne hrali, zabili pomaly cely vikend (cestovanie, spanie po prebdetej noci), neboli s rodinami, priatelkami, ktory sa vobec nehra. Je nam to luto, ospravedlnujeme sa, ze to takto dopadlo, nemohli sme to predpokladat na zaklade toho ze v tom bolo vela klubov...

K vymozitelnosti: Na nevyplatenie vyhier z turnaja ktory sa rozohral sa vztahuje financna zabezpeka za stol (okrem inych veci), ktora je 1,000 eur/stol. Cize take veci su teoreticky vymozitelne. Prakticky nevymozete nic, je to na dlhu cestu a ked to poviem v prirovnaniach, tak by ste isli mozno na peknom BMW s plnou vybavou argumentov, ale oproti vam stoji silny kamion...

PokerPortal uz teda o turnajoch v tomto klube informovat nebude. Vsetci sme sa poucili....

Na pobavenie a zaver jeden email, ktory sme dostali od jedneho z klubov, v ktorom bol Day 1 (zas klub nemenujem): "Ahoj. Potrebujem laskavost. A to, vypisať na pokerportal s velkymi pismenami ze osoba c.1 (domyslite si) a osoba c. 2 (domyslite si) su najvacsi imbecily sloveskeho pokroveho zivota! A aby s nimy uz nikto nic nerobil lebo su to chory ludia!"
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod janko 27 Feb 2012 16:18

V Trnave na kvaldu nikto neprisiel , v Hlohovci do toho ani nesly na druhy raz .Uz v piatok ma v TT chlapci upozornovaly ze ani tam nechod stejne to zrusia . A Ktomu Blava Kosice nebolo by na skodu keby aj v Blave zostaly max dva kluby alebo jeden z poriadny. Nam sa tu o turnaji z 400 / 500 ludmi moze snivat len .
janko

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Re: Majstrovstvá západoslovenského kraja Open €10,000 GTD

Odoslaťod hegides 27 Feb 2012 17:07

hrampoker napísal:Je to urcite neprijemna vec pre hracov ale neviem preco nadavas len na queenspoker. Bolo vela klubov kde sa to hralo (aj Trencin)
kde si hral a na nich nenadavas. Nikde nebolo napisane ze garanciu garantuje jediny klub a to queenspoker. Teda ked nadavas tak
treba asi na vsetkych (Trencin, Trnava, Nitra.....atd). Podla mna najvacsi problem bol vtom ze sa kluby nedohodli pred turnajom akym podielom doplatia garanciu ked nebude vyzbierana

.ako uz Veyron spominal, je to parada diskutovat tu o takychto veciach s novozalozenymi uzivatelmi, ale to je jedno.. Turnaj organizoval cisto Queens a ostatne kluby na nom iba spolupracovali. Do BA som cestoval s tn floormanom, ktory sam hovoril ze je zvlastne ze Queens bere na seba cele riziko garancie a este aj raky si nechavaju lokalne kluby. Ano podmienky mali byt urcite lepsie stanovene a minimalne aspon niekde zverejnene, ale do toho ako hrac vobec nevidim a ani nemam akym sposobom zasiahnut.. A preco by som mal nadavat na lokalne kluby? Tie si svoju cast predsa splnili, Day 1 sa odohral, vyplnili sa formulare a do BA pricestoval dokonca aj floorman.. wtf? queens to cele nezvladol, a radsej sa trapne schoval, dokonca ani neospravedlnil..

Najhorsie na tom je to, ze sa to vedelo uz den vopred, ale nie vsade sa to dostalo.. Ako sme sa na mieste dozvedeli od BB floora, ktory sa im mal postarat o veci s peniazmi, uz piatok vecer boli nejake problemy a preto sa to nehralo ani v TT, ani v BB a neviem kde este.. Nechapem len preco jednoducho neobvolali kluby ze nech to zbytocne nehraju/ na druhy den necestuju..
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod hegides 27 Feb 2012 17:15

016roy napísal:K celej zalezitosti sa za pokerportal vyjadrim ja.......

.ja pokerportalu nic nevycitam, a ak sa nemylim, tak to aj tak bolo len na pp.sk kde aj tak skoro nikto nechodi.. Pisal som len vzhladom na ten banner, ze poskodzuju aj vase meno, a ja ti dakujem za pekne stanovisko.. :)

Na pobavenie a zaver jeden email, ktory sme dostali od jedneho z klubov, v ktorom bol Day 1 (zas klub nemenujem): "Ahoj. Potrebujem laskavost. A to, vypisať na pokerportal s velkymi pismenami ze osoba c.1 (domyslite si) a osoba c. 2 (domyslite si) su najvacsi imbecily sloveskeho pokroveho zivota! A aby s nimy uz nikto nic nerobil lebo su to chory ludia!"

.toto som tiez pocul aj na mieste, ked tiez mierne rozhorceny pan sa dusoval ze do vecera ma na pokerportali clanok o tejto nehoraznosti :D
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod duklaak 28 Feb 2012 23:21

016roy napísal:Na pobavenie a zaver jeden email, ktory sme dostali od jedneho z klubov, v ktorom bol Day 1 (zas klub nemenujem): "Ahoj. Potrebujem laskavost. A to, vypisať na pokerportal s velkymi pismenami ze osoba c.1 (domyslite si) a osoba c. 2 (domyslite si) su najvacsi imbecily sloveskeho pokroveho zivota! A aby s nimy uz nikto nic nerobil lebo su to chory ludia!"

ja som asi perfekcionista v niektorych veciach, ale z toho mailu ma najviac pobavil ten pravopis... :)

Za tento príspevok od duklaak poďakovali :
haman
duklaak

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 2 krát/12 krát

Odoslaťod winyxo 07 Mar 2012 09:42

janko napísal:Nam sa tu o turnaji z 400 / 500 ludmi moze snivat len .

osobne si myslím, že nemáš pravdu. V KE každým väčším turnajom rastie počet zúčastnených ľudí, treba dať tomu len čas :)
winyxo

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 13 krát/5 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!