Sme tu opäť so sériou ´Osobnosti PokerPortalu´, v ktorej spovedáme úspešných a zaujímavých hráčov z nášho fóra. Dnes sme si pre vás pripravili rozhovor s hráčom, vystupujúcim pod nickom ´Komédia´. Ak vás zaujíma dianie na live pokrovej scéne na Slovensku očami pravidelného úspešného live hráča a skúseného dealera, čítajte ďalej. Ahoj Komédia, mohol by si sa predstaviť, pre tých, ktorí ťa nepoznajú...Komédia: Ahoj. Volám sa Vojtech, som z Bratislavy. Mám 23 rokov, strednú školu som skončil 4 roky dozadu. Ďalej som už neštudoval a posledný rok som dobrovoľne nezamestnaný:). Ako a kedy si sa dostal k pokru? Aké boli tvoje začiatky?Komédia: Holdem som hral prvýkrát vonku s kamarátmi, keď sme posedávali na kofole. Myslím, že to bolo v roku 2007. Potom sme sa poskladali na kufrík so žetónmi, karty a už som bol v tom. V TV som začal pozeral WPT, po internete som sledoval záznamy z WSOP. Myslím, že to je taký štandard a týmto spôsobom sa k pokru dostala väčšina ľudí. Neskôr som si robil menšie depozity do pár herní, ale všetko to bolo v rámci zábavy a nebral som to vôbec vážne. Postupom času som si zaobstaral nejaké knižky a študoval online materiál, hlavne na turnaje. Z live turnajov som si vždy vedel urobiť „pekný“ bonus k výplate, ale najviac ma to ťahalo venovať sa cash game , bohužiaľ bez bankrollu to nešlo. Vybral som si ťa najmä preto, lebo...
Zobraziť celý článok