Vyber penazi z uctu

Príspevky zo starej diskusie

Vyber penazi z uctu

Odoslaťod BJK 06 Mar 2007 18:54

Nazdar, potreboval by som tak trochu pomoct. Chcel by som prvykrat vyberat peniaze z pokeroveho uctu, ktore som vyhral. Planujem vyberat zo: Sportingbetu, Expektu a I4poker. Mohli by ste mi niekto napisat, co musim pre to urobit, respektive mat, aby som mohol tieto peniaze vybrat? Nikdy som nic nevkladal, ani nevyberal a tak vobec neviem ako na to. A nechcem to domrvit, lebo to nie su zanedbatelne ciastky. Existuje nieco ako minimalny vyber? A kam mam tie peniaze previest, akym sposobom, ide to na ucet, napriklad v Tatra Banke??? dik za akukolvek pomoc
BJK

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

vyber

Odoslaťod BarvyMAN 06 Mar 2007 19:26

Cau , tak podle me to je uplne lehke a to jsem taky nikdy nevybiral ani nevkladal , normalne zajdes na stranku odkud chces vybrat , prihlasis se tam a potom si kliknes na zalozku vklady/vyplaty , tam je napsan minimalni vyber , jsem se dneska dival na Sportingbet a tam je 200 Kc minimalni vyber , na ostatnich nevim , ale asi to bude tak zhruba stejne .... no potom tam zadas jakou cestou to chces vybrat , je tam dost zpusobu , bud na kreditku nebo moneybookers , nebo treba na bankovni ucet a zadas pro to vsechny informace , kazdopadne ja to jeste taky nedelal , tak si radsi pockej na lepsi info , i kdyz myslim ze by to melo byt OK ;)

Good Luck pri dalsich hrach !!
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

vyber penazi

Odoslaťod vlade 06 Mar 2007 19:33

Ja na vyber pouzivam vyhradne moneybookers, ak tam nemas konto tak doporucujem zalozit si ho tam, je to uplne bezproblemovy vyber, mozes odtial (z moneybookers) vyberat bud na kreditku alebo priamo na ucet.

Myslim ze vsetky spominane herne vyber cez moneybookers podporuju.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

vyber

Odoslaťod PROXIK 06 Mar 2007 20:48

z Expektu lze v pohode aj poslat na ucet (u me konkretne Cs.Sporitelna), ze sportingbetu jsem vybiral pres moneybookers, min. vyber je sice 200 CZK, ale treba pri prvnim vyberu nejdriv udelat vklad, ktery je min. 400 CZK a pri vyberu zde budou pozadovat kopii obcanskeho prukazu v el.podobe :))
PROXIK

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

vyber

Odoslaťod BJK 07 Mar 2007 09:50

takze musim na s-betu najprv urobit nejaky depozit, aby som mohol vyberat? a tu kopiu, tu mam nejako naskenovat ci co?

a nejake obmedzenia pri expekte, i4 nie su? a ako rychlo to ide cele toto vyberanie, pokial to chcem poslat na bankovy ucet?
BJK

vyber

Odoslaťod cstrike22 07 Mar 2007 11:33

zaloz si ucet u moneybookers. je to internetova banka, velmi seriozna ma akcie aj na londynskej burze. Nerobi skoro ziadne problemy, mna napriklad pred 2 tyzdnami poziadali o sken OP a nejaky iny doklad teda fakturu ale to preto ze som tam mal moc velke pohyby. inak je to podla mna pre sk hraca jednoznacne najlepsie pretoze je to rychle a poplatky su minimalne
cstrike22

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!