TURNAJ

Príspevky zo starej diskusie

TURNAJ

Odoslaťod dusandd 07 Mar 2007 00:16

dúfam že toto mi admin nevymaže,je to len tabuľka z večerného freerolu http://img140.imageshack.us/my.php?image=pokeron7.jpg
dusandd

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Prosim ta,

Odoslaťod vlade 07 Mar 2007 00:36

ved sa zasa nerob ze nevies preco to bolo zmazane, skus porozmyslat ;)

(sam si spominal ze si dostal zakaz na nejakom inom fore, mozno teda nebude problem v adminovi)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

ok

Odoslaťod dusandd 07 Mar 2007 08:57

dobre,tak ten prvý príspevok by som pochopil že mi bol zmazaný(bol v ňom odkaz na nejakú stránku),ale v druhom príspevku nič také nebolo
dusandd

ešte na margo tvojej poznámky

Odoslaťod dusandd 07 Mar 2007 10:08

na tom fore bola téma"O všetkom možnom čo sa týka pokru" tak som tam hodil odkaz na pokerligu v Paradise herni (moja angličtina je úbohá,tak som tam pravidlá neštudoval),tu som sa dopátral k týmto a nie som si vedomý že by som ich porušil:
-Diskusné fórum pre všetkých hráčov a nadšencov online pokru. Ak ste sa niečo čo ste hľadali na našich stránkach nedozvedeli, využite naše diskusné fórum a možno vám pomôžu iní inávštevníci PokerPortal.sk. Veríme tiež, že si navzájom budete vymienať tipy, triky, rady a nápady.
-Všetko na tejto stránke je majetkom PokerPortal.sk a akékľovek kopírovanie textu a iného obsahu bez súhlasu autora je trestné! Na diskusii je zakázaná propagácia výrobkov, tovarov a služieb. (c) 2006 - 2007 PokerPortal.sk
dusandd

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!