Prínášame vám druhú časť rozhovoru s live regulárom Vojtechom, vystupujúcim pod prezývkou ´Komedia´, v ktorom sa dozviete opäť niečo viac o jeho pokrovej kariére a názoroch. V prípade, že vás zaujíma pohľad pravidelného live hráča a skúseného dealera, čítajte ďalej. Ako vyzerajú tvoje live session? Komédia: K stolu chodím vždy okolo 21:30, kedy začína prestávka na turnaji (4-5x v týždni). Ak hráme full table a je možnosť založiť nejaký 4-5max s ľudmi, čo sú na waiting liste, sadnem si tam, lebo to mi viac vyhovuje. Samozrejme, ak je fullring celkom štavnatý, tak ostávam sedieť (smiech). Hrám zhruba 5-6 hodín, keď je dobrý stôl ostanem tak hodinu navyše, ale viac nie, aj keď je hra hocijako easy. Po siedmich hodinách už nehrám svoju A-game a robím voloviny. Často si medzi session robím pauzy na jeden orbit, aby som sa trošku odreagoval. Trackuješ si svoje live výsledky? Koľko asi odohráš rúk/hodín týždenne/mesačne?Komédia: Našťastie som si to odchytil hneď od začiatku, čiže mám tracknuté skoro všetko. Odsedené hodiny, aký limit sa hral, profit, tipy cash, tipy bar. Od tohto mesiaca si trackujem aj koľko hodín odsedím pri študovaní hry a moje spew/tilt/ a nezmyselné bluff handy a koľko €€€ som s nimi spálil. Koľko rúk odohrám sa tracknúť nedá – raz dostanem za pol hodinu 10 rúk, inokedy 30. Ale mesačne odsedím za stolom cca 100 hodín. Nie si...
Zobraziť celý článok