Online Texas Holdem

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Online Texas Holdem

Odoslaťod YOSSARIAN1980 02 Mar 2012 02:04

........
Ev by mala mat rovnaku vypovednu hodnotu ako pri strukture 50/30/20
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod sudden 02 Mar 2012 22:47

YOSSARIAN1980 napísal:To je v pohode.Jednoducho mas relativne malo informacii o tejto veci.

ano mam o tom relativne malo informacii, sitka som nikdy nehraval, ale pretoze som o tom cital na inom fore a tu myslim vela ludi fifty50 nehrava, tak som ti sem hodil link

nejako zvlast som sa nad tym nezamyslal, ale ak som to spravne pochopil tak na to aby mohla byt ta $ EV line presna je potrebne poznat presne rozdelenie prizepoolu, ktore sa vo fifty50 stale meni, vysvetlovanie mi moc nejde takze zdovodnit ti to poriadne neviem

YOSSARIAN1980 napísal:A v pripade ze mas nejake vedomosti tak si myslis ze vsetci ostatny co ich nemaju su idioti.Klasika:my víme kde bývá Jóžo.ty nevíš? Ha-Ha-Ha-Ha On neví! Ha Ha Ha
Ucme sa ,pokial nas ucia→Ucme pokial vieme→neskor budu mozno ucit oni nas∞(princip poker fora).Novy hostia ?,podajme si ich.(princip v slovenskej krcme,restauracii)Result:Ked nevie kde býva Jožo tak mu to vysvetlim(bude to trvat dlho a on sa este vráti a budes mu to vysvetlovat znova)FOA

srsly wtf, jozo ?
precital som si to asi 3krat, potom predchadzajuce posty a stale nechapem ako si k tomuto dosiel :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 03 Mar 2012 09:45

Podla mna to nebude take dvolezite.60/10/10/10/10 matematicky udava v podstate len to ze v pripade ze sa dostavas na itm je prize pool rozdeleny na dve casti.Prva pevne stanovena druha urcena poctom zetonov,to je ked mam vsetky zetony mam 10(fix)+50(za zetony).Ked bude tych 50(za zetony)rozdelene medzi viac hracov tak pocty by mali sediet.Pri stt 6max Winner take all turnajoch by to bolo 100/0/0/0/0/0.Mam 100% zetonov mam 100% z prize pool(v pevne stanovenej strukture je tvoje $ev tiez mixom. naprmas vyp.str.:70/30 ale ocakavanie v priebehu turnaja nebude tvoje$ev nikdy 70alebo30).Dalej je v red line zohladnena aj tvoja realna vyhra co by malo v v dlhodobom merítku reprezentovat tvoj skill mimo Ai konfrontacii.Ja som to zatial pochopil tak ze napr v priebehu turnaja(vyp. stru. napr. 70/30) si dobrymi pushAI do opatrnych hracov vytvorim chip lead potom v heads up narazim na AA z A2(Jedina moja AI konferontacia v turnaji) vyhram vyradim hraca vyhram turnaj.Moj $ev rozdiel($ev pred rozdanim boardu-$ev po rozdaní)bude mat minusovu hodnotu napr. -25.Ale vdaka vdaka vyhre napr 70(prve miesto) moja red line pojde cca 45 hore(sumar $ev diff + green line)(green line pojde hore o 70).Moj rozdiel $ev sa meni aj pri AI inych hracov(ked som fold).Tak ze red line by mala vyjadrovat zmes stastia a umenia.Z toho by malo vyplivat ze aj red line ma varianciu ale mensiu ako green line.
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!