Dekuji POKERPORTAL.SK za vyhru 1000usd :-)

Príspevky zo starej diskusie

Dekuji POKERPORTAL.SK za vyhru 1000usd :-)

Odoslaťod acvonmilan 08 Mar 2007 09:26

Rad bych touto cestou podekoval Palovi a i dalsim z pokerportalu, diky kterym jsem dosahl krasneho uspechu ve vcerejsim 20+2usd turnaji na Expektu. Startovne do tohoto turnaje jsem vyhral v ankete zde na strankach a tento darecek promenil ve 2. misto a 1000usd vyhru! Chlapci, mate u mne pozvani na panaka :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

ACvonMilan

Odoslaťod roy016 08 Mar 2007 09:52

Parada, gratulujem!
a panakom nepohrdneme :)...chodis niekde na zive turnaje?
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Zivaky

Odoslaťod acvonmilan 08 Mar 2007 10:11

Oficialni turnaj jsem hral jen minuly mesic ve Zline co poradal Honoria Club. Byl totiz asi pet minut chuze od domova :-) Skoncil jsem paty a libilo se mi to, atmosfera, bylo to zase neco jineho jen mi nechodily karty vubec. Ale bylo skvele videt Pavla z Honorie jak umi skvele michat a rozdavat :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

tak za tohle

Odoslaťod džejar 08 Mar 2007 15:44

maš panáka ty u mě :) Dík za kompliment..
džejar

Dzejar

Odoslaťod cstrike22 08 Mar 2007 15:49

Hm hm ja ti robim skrytu reklamu v rozhovore a j anemam ziadne panaky slubene? :-( Ale radsej nie lebo by si musel ist dokupit zasoby :-)
cstrike22

cstrike

Odoslaťod džejar 08 Mar 2007 15:58

však si mi ted psal,že nepiješ :) tak maximalne kofolu dostaneš,víš že pak špatně hraješ a ještě hůř řídíš
džejar

acvonmilan

Odoslaťod L_U_M_P 08 Mar 2007 16:32

gratulacia :o) len tak dalej
L_U_M_P

gratulujem acvonmilan

Odoslaťod expekt 08 Mar 2007 19:52

Gratulujem za expekt.com a radi sme pomohli! s pozdravom Expekt support
expekt

Gratuluji

Odoslaťod Nepi 08 Mar 2007 23:18

ja se taky zucasnil tohoto turnaje diky vyhre na pokerportal.sk. Skoncil jsem kolem 40 mista.. Nejak mi nechodili karty a jeste jsem hral v provizornich podminkach u nas na koleji v hale, protoze nam odpojili na pokojich net.Uz jsem myslel ze pujdu do skoly... Ale i presto jsem si dobre zahral a kdyby bylo trochu vic toho stesticka tak by se mi snad podarilo umistit lepe, uvidime priste. Jeste jednou diky Expekt a Pokerportal za stastnou ruku pri losu a gratuluji vyherci, uzij si to :)
Nepi

Založený: Feb 2007

Diky

Odoslaťod acvonmilan 09 Mar 2007 09:09

Diky za gratulace. A diky za panaka od Pavla, tak az bude zase Honoria v Havana Clubu a pokud ten turnaj vyhraji, tak se rad necham na jednono vitezneho pozvat :-)
Nepi: tak to je skoda ze Tobe to nevyslo, ale urcite to byl zazitek i tak. Ja se drzel kolem 15.-20. mista v zaveru (30left) a pak mi 2x prislo kratce po sobe K K - jednou manik dobral na Q 9 na river postupku zespoda na devitku a podruhe na Q J druhy pair taky na river!!! Pokazdne oni sami preflop allin! To mne poslalo na dno, byl jsem porad posledni a uz se smiroval s nejhorsim. Kdyz bylo 21 left, byl jsem na sb - bety 2000/1000 - ja mel 3800 a hodil jsem allin a vse vsadil na to, ze manik na bb slozi - nastesti mel asi neskutecny srot, protoze to slozil a ja diky tomu prezil dalsi kolo a dostal se na vyplatni pozici :-)
50usd, spokojenost. Ale jak uz to tak obcas byva, kdyz se clovek uvolni a ma splneno tak mu zacnou chodit neskutecne karty, zacne hrat skvely uvolneny poker a ostatni jen koukaji :-) Je krasne zakusit v takove fazi turnaje hry jako J J - allin, 2x call - na turn dalsi J apod. :-) K final table jsem usedal jako 3 of 10 a hral zase trosku zadrzeneji, hodne lidi totiz riskovalo a vypadavalo a za kazdeho takoveho se zvysovala vyhra o 50-100usd. Pockal jsem si az na 4 left a zacal zase tlacit na pilu. Vyradil jsem postupne 4. i 3. soupere a ve finale mel solidni naskok: 310.000 vs. 110.000 chips soupere - bohuzel jsem jako uz nekolikrat totalne prodrbal tuto vyhodu a nakonec skoncil druhy. Byl jsem totiz uz uspokojeny a to je chyba, neumim zvladat tyhle situace kdy si splnim svuj cil :-( Budu se muset nejak zdokonalit :-) A posledni hra? Mel jsem asi 150.000 chips a zacal delat blbosti - takze 8 9 allin - manik zrovna A A call - sice mi dosly obe karty!!! ... ale jemu doslo treti A - skoda, jinak jej to muselo dostat do kolen :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!