real money za play money
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
real money za play money
Ahoj ludia, už podľa predmetu je isté čo sa vás chcem pýtať.
Dopočul som sa nejak okrajovo, že nejaká internetová pokrová herna alebo stávková ktorá má aj poker zamiena play money za real money - čo znamená, že ak nahráte určitý počet play money máte mážnosť zameniť si ich u CASHIERa za real money a teda hrať už pri stoloch o real money.
Viete niekto ktorá herna toto ponúka??
Ja som vedel o full tilte ale nakolko je už mrtvy tak hladam niečo dalšie.
na full tilte sa dalo po nahratí 1000000 play money hrať sit and go stol pre 6 hráčov (buy in bol tých 1000000 play money) kde prvý traja brali real money - prvý cca 10 dolárov to bolo...
ďakujem komukolvek za cennú informáciu!
Dopočul som sa nejak okrajovo, že nejaká internetová pokrová herna alebo stávková ktorá má aj poker zamiena play money za real money - čo znamená, že ak nahráte určitý počet play money máte mážnosť zameniť si ich u CASHIERa za real money a teda hrať už pri stoloch o real money.
Viete niekto ktorá herna toto ponúka??
Ja som vedel o full tilte ale nakolko je už mrtvy tak hladam niečo dalšie.
na full tilte sa dalo po nahratí 1000000 play money hrať sit and go stol pre 6 hráčov (buy in bol tých 1000000 play money) kde prvý traja brali real money - prvý cca 10 dolárov to bolo...
ďakujem komukolvek za cennú informáciu!
- paatoo84
- Založený: Mar 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: real money za play money
...inými slovami, za veľký počet playmoney chipov ti umožnili zahrať si freeroll, kde prvý berie cash. Čo takto zahrať si ten freeroll hneď bez toho, aby si musel kopec času zabíjať hraním o play money?
V tomto článku napríklad nájdeš info o freerolle o $50 pre hráčov PokerPortalu na P****Stars 3x týždenne: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... x-tyzdenne
Hráva to okolo 100 ľudí, takže šanca, že si odnesieš nejaký ten cash je celkom priaznivá. A hlavne radšej si zahráš rovno freerolly o cash a nebudeš strácať kopu času naháňaním milióna play money
V tomto článku napríklad nájdeš info o freerolle o $50 pre hráčov PokerPortalu na P****Stars 3x týždenne: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... x-tyzdenne
Hráva to okolo 100 ľudí, takže šanca, že si odnesieš nejaký ten cash je celkom priaznivá. A hlavne radšej si zahráš rovno freerolly o cash a nebudeš strácať kopu času naháňaním milióna play money
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Čo si pamätám, tak existuje stránka, ktorá vykupuje playmoney na P****Stars, treba pogoogliť.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
mne sa zda ze aj facebook chipy sa daju predavat
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Toto mi príde ako najväčšia strata času radšej sa regni cez nejaké affilate na stránky kde dostaneš free €€
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:Toto mi príde ako najväčšia strata času radšej sa regni cez nejaké affilate na stránky kde dostaneš free €€
to sú napríklad aké stránky?? poprosím konkrétne - ďakujem vopred za odpoveď
- paatoo84
- Založený: Mar 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
To ste uz vazne taki lenivy trochu pogooglit preboha?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo, dávno to malo byť v PREHĽADE FÓRA (ktoré si vytvoril ty) a nemusel si si nad podobnými postmi zvyšovať tlak
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Choď na brigádu a depositni 50e, freerollmi len strácaš čas
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.