Ktorí kandidáti do NR SR podporujú pokrových hráčov?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ktorí kandidáti do NR SR podporujú pokrových hráčov?

Odoslaťod admin 07 Mar 2012 23:59

Diskusia k článku: Ktorí kandidáti do NR SR podporujú pokrových hráčov?

Parlamentné voľby sú predo dverami a my sme pre vás prirpavili zoznam politikov, ktorí sa pozitívne stavajú k online pokru. Každý z nich nám zaslal aj oficiálne stanovisko k zákonom, ktoré by sa dotkli pokrových hráčov. Nejde nám o žiadnu politickú agitáciu, keďže všetci 4 kandidáti do NR SR pochádzajú z inej politickej strany. Ešte si určite pamätáte časy, keď sme sa mobilizovali na boj proti tomu, aby nám parlament nezakázal na Slovensku online poker. Najskôr to bol zákaz "informovania", no to nebolo ani zďaleka všetko. Ten rozhodujúci zákon našťastie neprešiel cez Európsku Komisiu, ktorá vyslala do Slovenskej republiky negatívne stanovisko k zákonu o hazardných hrách, ktorý navrhoval Ivan Mikloš a Ministerstvo Financií SR. V tom čase Spoločnosť pre otvorené informačné technológie (SOIT) spustila aj Hromadnú pripomienku proti cenzúre internetu, ktorý sa dosť závažne dotýkal pokru. Následne Vláda Slovenskej republiky schválila zrušenie tohto návrhu zákona o hazardných hrách. Bolo to v čase, kedy vláda aj padla.... Pokroví hráči vtedy zažívali naozaj krušné časy. "My sme boli pripravení hlasovať proti zákonu z dielne SDKÚ, ktorý by prakticky znamenal koniec online pokru na Slovensku", povedal nám poslanec NR SR Jozef Viskupič, dnes 147 na kandidatke Obyčajnych ľudí a nezávislých osobností. Dnes prichádzajú voľby, a je našou povinnosťou povedať vám, ktorí...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Ktorí kandidáti do NR SR podporujú pokrových hráčov?

Odoslaťod ramzey 08 Mar 2012 01:29

V radiu aspon povedia :"Platena politicka reklama"

Toto je trash clanok, uz sa to skusa na vsetkych frontoch :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod hyena 08 Mar 2012 04:16

Mna by zaujímal ich nazor na live poker,ja mám kamoša čo kandiduje za smer-Ladislav Kamenický č.85.
Myslím,že ten zákon by potreboval nejaké úpravy.
hyena

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 4 krát/11 krát

Odoslaťod carltonpm 08 Mar 2012 06:14

ramzey napísal:V radiu aspon povedia :"Platena politicka reklama"

A mas iny sposob ako sa dozvediet ako sa nasi urodzeni pristupuju k problematike pokru? :) podla mna naopak celkom prinosne. Ale pockajme si co nasa (pravdepodobne) lavico-pravicova koalicia po volbach vypoti. Kedze Ivanko uz nebude pri moci, ale smazit sa v politickom predpekli, mozno "aspon" zostane zachovane status quo, hoci, myslim, ze by viaceri (nielen hraci) uvitali nejake zmeny.

Za tento príspevok od carltonpm poďakovali :
016roy
carltonpm

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod Marcel73 08 Mar 2012 06:51

Je to presne naopak a praveze by tu mali byt aj uvedeni ludia ktori boli za tento zakon a ich pseudoargumenty, cim viac informacii, tym lepsie.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod HypAA 08 Mar 2012 10:48

nemyslim si, ze tychto par poslancov si zmyslelo, ze si ide robit kampan v pokrovej komunite. Skor to bolo tak, ze pp.sc poslal mail s otazkami na pokrovu temu, takze tuto aktivitu velmi vitam.
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod TomMolivan 08 Mar 2012 18:57

Mňa zaujalo toto:

Ešte počas minulého volebného obdobia som aktívne komunikoval so zástupcami Slovenskej pokrovej komunity.

Čo je to "Slovenská pokrová komunita" a kto sú jej zástupcovia?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod mino_o 08 Mar 2012 19:07

Tiez sa mi pacia tieto vyjadrenia a nech to aj je politicka reklama, ale je smerovana na temu ktora ma zaujima. Je to nieco ine ako zas zvysia vsetci uroven dochodcom a postavia dialnice na vychod(skoro zaradmo samozrejme oproti minulej/predminulej garniture)

Za tento príspevok od mino_o poďakovali :
016roy
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod 016roy 08 Mar 2012 19:54

cafko, ee. keby to tak bolo, tak im dame aj banner na stranku :) a keby nieco raz pre pokrovu komunitu urobili, tak ich tu budem ospevovat kazdy tyzden novym clankom uplne zadarmo :). cize nie je to reklama a uz vobec nie platena. je na posudeni kazdeho z vas, ktory z politikov to mysli vazne. Ale toto nam povedali.

Napriklad o Jurajovi Drobovi to je zname a osobne som s nim prehodil par viet, aj ked iba cez email. A viem, ze diskutoval o tomto zakone obsirnejsie aj s niekym inym od pokru. Nebudem konkretizovat meno(mena), ale jeden z nich urcite patri k spicke na Slovensku.

Viskupic vtedy ked SOIT (Spolocnost pre otvorene informacne technologie) spustila peticiu proti cenzure internetu dokonca zvolal tlacovu besedu, o ktorej bola informacia priamo na strankach SOIT. Temami konferencie boli: nevyhody cenzury internetu, nesuhlas, financne naklady na to, nevykonatelnost zakona. Bola 20.9., len my sme sa o nej zial dozvedeli az neskoro, cize sme tam neboli. Ale viem taktiez o nom, ze je proti roznym cenzuram internetu pod co samozrejme spada aj to co sa vtedy malo diat. Jeho vyjadrenie sme dostali cez cez email. Tu je nieco o tlacovke: http://www.soit.sk/sk/aktualne/tlacove- ... rnetu-v-sr

Dalsi dvaja - tieto vyjadrenia mame len sprostredkovane, dostali sme cez sprostredkovatela ich stanoviska pomocou emailu
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod 016roy 08 Mar 2012 20:09

hyena napísal:Mna by zaujímal ich nazor na live poker,ja mám kamoša čo kandiduje za smer-Ladislav Kamenický č.85.
Myslím,že ten zákon by potreboval nejaké úpravy.

Tak nech nam posle vyjadrenie, zverejnime ;-). Moratorium tieto volby nie je, takze mozeme aj v sobotu :).

Inak, este k tej politickej reklame (ramzeyovi). Keby nas toto laka (ale vzdy budeme ako aj doteraz apoliticky, skor budeme kritizovat, ako sme to robili v case prijmania tychto zakonov), tak mozno najlepsie moznosti ako dostat politicku reklamu na stranku by bol smer-sd (si mi to pripomenul heyna). Robil som 3-4 roky projektanta pre brata byvaleho (mozno onedlho buduceho) premiera, s ktorym som vychadzal/m velmi dobre (bol fajn sef).

Dalsia vec. Svojho casu sme aj oslovili MF kvoli zakonom, no poslali nam take stanovisko, ktore sme sice zverejnili, no nic mimoriadne nepovedali, iba odcitovali zakon. Cize vyjadrit sa mali moznost aj ini (oni).
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!