haman - rakeback pro again
Re: haman - minus 10BI za 1 hod vs 1 fish
Nie je chyba podľa mňa ani 4betnúť mu tam celý stack,keď si písal vyššie,že sa tam stackne s any pp,tak tam môže mať aj nejaké horšie esá a dá sa predísť tomuto,keď missneme a nevieme čo robiť
cbet/fold vs velryba na takom boarde je cesta do pekla,nemyslíš??
pre mňa je to 100% vždy x/f a počkám si na lepší spot s ním,veď s ním hrám na 6 stoloch,nie?
cbetom vyfoldujem všetok jeho trash..radšej ho tam nechám shipnúť jeho KQ,JT etc.keď už by som sa chcel hrať na supermana,radšej by som to x/callol ako mal bet/foldnúť alebo nebodaj 2barrelovať..Každopádne sa mi vôbec nepozdáva cbet na megamokrom boarde..teda ja aspoň nemám peniaze nato,aby som ich takto hádzal po fishkách
cbet/fold vs velryba na takom boarde je cesta do pekla,nemyslíš??
pre mňa je to 100% vždy x/f a počkám si na lepší spot s ním,veď s ním hrám na 6 stoloch,nie?
cbetom vyfoldujem všetok jeho trash..radšej ho tam nechám shipnúť jeho KQ,JT etc.keď už by som sa chcel hrať na supermana,radšej by som to x/callol ako mal bet/foldnúť alebo nebodaj 2barrelovať..Každopádne sa mi vôbec nepozdáva cbet na megamokrom boarde..teda ja aspoň nemám peniaze nato,aby som ich takto hádzal po fishkách
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Tiez sa mi nepozdava cbet/foldovat taky board vs taka fish za 1/2 stacku...Proste je chyba natlacit 1/2 stacku do potu a potom foldnut...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
zas s nim hram na 4 stoloch. dalsie 2 hra NL20, tam za nim nejdem.
uz to hram inak a aj on to hra inak! ja tlacim viac penazi preflop a na flope a on uz menej 3betuje ale dnes robi mega checkraise blufy na flope alebo 3bet blufy na flope za 50BB-60BB a insta folduje na push! preto som pushol, lebo som si myslel, ze to uz nemoze zahodit...
uz to hram inak a aj on to hra inak! ja tlacim viac penazi preflop a na flope a on uz menej 3betuje ale dnes robi mega checkraise blufy na flope alebo 3bet blufy na flope za 50BB-60BB a insta folduje na push! preto som pushol, lebo som si myslel, ze to uz nemoze zahodit...
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
kedze som sa nezamyslel, ze snim hrame na 6tich stoloch naraz, tak ano x/fold bude dlhodobo ovela lepsia hra a nebude to mrhanie peniazmi.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
videl novú epizódu HSP,tak asi preto zmenil celú hru treba proti nemu hrať najjednoduchšie,aby si sa nedostával do sprostých spotov,valuebetovať like a boss...
Pre mňa nie je dostatočný argument "4bet spot" na to,aby som tam cbetoval 976 s FD,aj keby som s ním bol na jednom stole Je to megavariance spot a tým sa snažím vyhýbať,lebo viem,že mám edge a viem ju využiť lepšie
Pre mňa nie je dostatočný argument "4bet spot" na to,aby som tam cbetoval 976 s FD,aj keby som s ním bol na jednom stole Je to megavariance spot a tým sa snažím vyhýbať,lebo viem,že mám edge a viem ju využiť lepšie
-
Chlpo1989 napísal:Toto sa mi uz par krat stalo. Ak si uz vedel, ze to naozaj nemoze hrat, tak by som tie KK a AA tlacil viac PF. Na tychto ludi treba este vacsou agresiou PF, cbet na flope a ak checknes turn, tak sa idu potrhat aby ta vytlacili z velkeho potu...
hned dnes sa mi podarilo znova s nim hrat. Dik za rady, snazil som sa to aplikovat, ale napriklad v tomto spote som nemal gule checknut turn, este som mal v hlave vcerajsie hry, kde mu vzdy nieco doskakalo:
Hand #1 Entraction $10.00 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $28.64
CO: $3.50
BTN: $2.84
SB: $10.27
BB: $10.57
Hero (UTG): $14.32
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A A
Hero raises to $0.30, MP raises to $0.86, 4 folds, Hero raises to $3.12, MP calls $2.26
4bet, snaha o vacsi sizing.
Flop: ($6.39) A K Q (2 players)
Hero bets $3.19, MP calls $3.19
cbetujem len pol potu, ale je to 4bet spot a je extra mala sanca ze ma top par, takze nechcem aby foldol. Spatne rozmyslam, ze som mohol dat 2/3 potu aj tak, potom na turne by mi uz ostavalo malo a asi by zaplatil aj to
Turn: ($12.77) 2 (2 players)
Hero bets $8.01, MP folds
Tu som nemal gule na to, aby som to checkol, mozno by sa tam vysypal, mozno by checkol behind. Pravdu povediac, tak zahrany turn som u neho este nevidel, aj HEM hovori ze v 0 pripadoch betol vs missed turn cbet.
Final Pot: $12.77
Hero wins $12.14
Zeltzn napísal:Neviem,načo si sem dal tie ruky,ale ak chceš k nim nejakú diskusiu
Ano, boli to vacsinou nezaujimave ruky, suckouty a setupy. Dal som ich sem preto, aby som ich mal v blogu na pamiatku, ale je fakt, ze som si nebol isty, ci som to vsade spravne zahral, takze vitam vase komentare! Malokedy hram proti hracovi, co nefolduje na 4bety. Malokedy hram 200BB+ deep. Nie som zvyknuty upravovat zauzivane sizingy.
Na co som ti neodpovedal, s tym suhlasim.
haman napísal:dnes robi mega checkraise blufy na flope alebo 3bet blufy na flope za 50BB-60BB a insta folduje na push!
Priklad:
Hand #2 Entraction $10.00 No Limit Hold'em - 5 players
SB: $30.07
BB: $4.18
UTG: $2.86
CO: $10.81
Hero (BTN): $11.12
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 2 2
2 folds, Hero raises to $0.28, SB raises to $0.94, 1 fold, Hero calls $0.66
Odmietam zahadzovat pary na jeho 3bety caste, hlavne v pozicii.
Flop: ($1.98) A A 2 (2 players)
SB checks, Hero bets $0.99, SB raises to $4.95, Hero raises to $10.18, SB folds
Necbetuje. Bud ma to Eso alebo par alebo nema nic. Bud sa rozhodol pre slowplay alebo potcontrol. Kazdopadne ja betujem 1/2 potu a dostavam mega raise. Davam ho na to Eso, ktore by uz nemal zahodit, preto pushujem, on insta fold!
Final Pot: $11.88
Hero wins $11.29
Rozmyslal som spatne, results oriented, ze ci som mal jeho mega raise len callnut, ale fakt som ho nikdy nevidel viacbarrelovat bluff. Vacsinou ruku give-upol.
Zeltzn napísal:Je to megavariance spot a tým sa snažím vyhýbať,lebo viem,že mám edge a viem ju využiť lepšie
Mas na mysli taketo spoty?
Ja edge nemam (pozri moje BE grafy takze sa megavariance spotom nevyhybam.
Hand #2 Entraction $10.00 No Limit Hold'em - 5 players
CO: $12.40
BTN: $21.12
SB: $10.40
BB: $10.69
Hero (UTG): $9.47
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with 5 5
Hero raises to $0.35, 2 folds, SB raises to $1.15, 1 fold, Hero calls $0.80
klasicky ma 3betuje a ja klasicky nezahadzujem pocket par.
Flop: ($2.40) 8 2 T (2 players)
SB bets $1.80, Hero calls $1.80
Som ochotny ustat 1 cbet, ci to nerobi s airom. Skoro vzdy na turne checkol, ked nebol silny.
Turn: ($6.00) T (2 players)
SB bets $4.50, Hero raises to $6.52, SB folds
Prisiel mega cbet, ale mne sa to cele nejak nezdalo. Zdalo sa mi, ze premenil svoju ruku na bluff a preto som ho rebluffol a poslal som mu to. Tankoval a foldol a nechal si 20BB stack. Neverim, ze mi foldol par. Rovnako sa mi nezda, ze foldol overkarty, ked uz do toho tolko investoval. Alebo mi uveril tu desinu? Mozno je to bot alebo psychopat.
Final Pot: $15.00
Hero wins $14.25
EDIT: v tejto hre som mal KK PS.: Z Pokerstrategy turnaja Day1a out po hre: Ujo izoluje limpera na 400 pri 75/150 blindoch, ja 3betujem na 1025. On call. Flop Thigh flush draw, kde davam cbet 1400 (asi zbytocne vela ) on ma checkraisuje na cca 3200 a ja ma behind cca 11k - 73BB (pokryval som ho o 15BB cca) a rozhodnem sa to tam poslat. otaca AA. Potom zvysny stack 15BB posielam A8s z BB vs CO open, narazam opat do top range - QQ. na board prislo A ale aj Q. Zajtra (dnes) 2.pokus.
Naposledy upravil haman dňa 11 Mar 2012 04:11, celkovo upravené 1 krát.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman - minus 10BI za 1 hod vs 1 fish
Hand - 1 vidíš:) viacej si 4betol,zaplatil. Kľudne si mohol na flope dať 2/3 a chcelo by sa mu menej foldovať na turne:)
Turn checkovať je sprostosť,prečo si to zase komplikovať zbytočne?
22- ten call 3bet je sprostosť..1/2 sa mi páči,môže to readnut ako weakness a zblaznit sa..nie je zlé proti nemu tie 22 slowplayovať. Ak má A stacknete sa na neskorších streets a môžeš zároveň dostať viac peňazí z jeho bluffov.
Mega spoty ..
Tie 5ky by som na turne foldoval,sám hovoríš,že nemultibarreloval bluff v 3bet spotoch a ešte ti tam betol 3/4..každopádne ked raise/foldol AA2 tak je možné všetko
Turn checkovať je sprostosť,prečo si to zase komplikovať zbytočne?
22- ten call 3bet je sprostosť..1/2 sa mi páči,môže to readnut ako weakness a zblaznit sa..nie je zlé proti nemu tie 22 slowplayovať. Ak má A stacknete sa na neskorších streets a môžeš zároveň dostať viac peňazí z jeho bluffov.
Mega spoty ..
Tie 5ky by som na turne foldoval,sám hovoríš,že nemultibarreloval bluff v 3bet spotoch a ešte ti tam betol 3/4..každopádne ked raise/foldol AA2 tak je možné všetko
-
Podla mna tie ruky su dost meh...
AA - nefolduje na 3bety, tak mu tam nasypem PF 5USD a na takom boarde idem 3/4, push...Ak naozaj viem (dostatocna vzorka), ze taky turn bude betovat IP, tak to tam ch/pushujem.
22 - toto je podla mna cele zle.
"Odmietam zahadzovat pary na jeho 3bety caste, hlavne v pozicii."
Hlavne ked mame odds na call a setminovat
Preco to raisujes? On podla mna to eso nema castejsie ako nejaku random hlupost, tak ho na takom boarde necham odbarrelovat az do pekla...
55 - skor chcem bluffovat flop, kde este mozem foldnut na shove a nie turn, kde mam 1/3 stacku vnutri...
AA - nefolduje na 3bety, tak mu tam nasypem PF 5USD a na takom boarde idem 3/4, push...Ak naozaj viem (dostatocna vzorka), ze taky turn bude betovat IP, tak to tam ch/pushujem.
22 - toto je podla mna cele zle.
"Odmietam zahadzovat pary na jeho 3bety caste, hlavne v pozicii."
Hlavne ked mame odds na call a setminovat
Preco to raisujes? On podla mna to eso nema castejsie ako nejaku random hlupost, tak ho na takom boarde necham odbarrelovat az do pekla...
55 - skor chcem bluffovat flop, kde este mozem foldnut na shove a nie turn, kde mam 1/3 stacku vnutri...
-
haman napísal:Som ochotny ustat 1 cbet, ci to nerobi s airom. Skoro vzdy na turne checkol, ked nebol silny. ==========>>> Prisiel mega cbet, ale mne sa to cele nejak nezdalo.
Podla mna toto je vseobecne hlavny problem v tvojej hre, prilis casto sa snazis najst nejaky dovod aby si nemusel foldnut.
Setminujes 100bb deep proti agro opici, ktora ak netrafis set tak ta z potu vyblaffuje alebo este v horsom pripade sa dostanes do nejakeho guessing spotu kde ho vyplatis ty s nejakym 3. parom ako to hrozilo v tomto pripade.
Musis si uvedomit, ze ak bluffcatchujes niekoho na flope T82 s 55 tvoja equity je dost biedna v podstate ziadna turn karta pre teba nebude dobra.
haman napísal:Zdalo sa mi, ze premenil svoju ruku na bluff a preto som ho rebluffol a poslal som mu to.
Tento reasoning je uz uplne mimo. Dajme tomu, ze si sa z nejakeho dovodu presvedcil, ze bluffuje a nezahodis to, takze si tam poslal tych par zvysnych €. Ale ako to mozes preboha nazvat rebluff, snad si necakal, ze ho vyfoldujes z lepsej handy tym, ze shovnes 6,5 vs jeho 4,5 bet
Dalsia vec, ak ma nonstop 3betuje a tie male pary su tym padom strasne zle hratelne tak by som zvazil limpovanie. Viem, ze to znie divne limpovat napriklad BTN, ale podla ma tie dvojky napriklad bude lepsie limpnut a nemusis ich hrat v 3b pote ak ta stale 3betoval z blindov.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Jop, Sudden ma super poznamku o tom limpovani malych parov. Ofc ak to nebude este aj opica, co ma pojem kde je sever a nezacne otvarat na 15-20bb
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.