Ktorí kandidáti do NR SR podporujú pokrových hráčov?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ktorí kandidáti do NR SR podporujú pokrových hráčov?

Odoslaťod smurfik 09 Mar 2012 16:42

My uz zakon zakazujuci poker v podstate mame, ze? Teda poskytovanie pokeru inymi nez u nas licencovanymi poskytovatelmi.
smurfik

Založený: Mar 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod sorcerer 10 Mar 2012 10:14

hm, pan Droba nejako rychlo meni nazory ... ved ale nikto nam nemoze dat, co nam oni mozu slubit, ze ano
http://ekonomika.sme.sk/diskusie/186363 ... l#16864286
sorcerer

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod svatos21 10 Mar 2012 14:54

lol :D droba to trosicku prepiskol :DDDDD co sa tyka tipovania a pokru urcite sa nejedna o hazard ale tak ide aj o to ako to ludia vezmu- ono mam znameho ktory nema problem vlozit 1000e na poker zapne cash 2/4e za dve hodiny je busto..- toto je hazard, ale tiez je pravda ze ked neda peniaze na poker tak nakrmi automat, vymysli si rozne stavky atd atd... to iste je aj s tipovanim.. kazdopadne na pokri a tipovani sa da solidne zarabat zatial co na automatoch dlhodobo urcite nie.. teda ak nie ste prevadzkovatel. a vyroky toho pana drobu by som skopiroval a dal do medii :D sice nie som volic sas ale myslel som ze tam maju korektnych ludi..
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Odoslaťod smurfik 10 Mar 2012 17:33

Tipovanie je hazard ako bic, poker by hazardom byt nemal (ale stale je, resp. sa zan povazuje). V poslednej dobe sa objavili nejake kroky smerom k tomu vyclenit poker z hazardu (niektore rozhodnutia americkych sudov, rozhodnutie svedskeho ustavneho sudu a podobne), osobne vsak neverim, ze sa tak v dohladnej buducnosti stane.

Vratim sa este k tipovaniu - neda sa s tym slusne zarabat, bohuzial. Aj tu sa da poukazat na rozdiel, a teda, ze tipovanie je game of chance (ak to chceme zjednodusit), kym poker je game of skill (a ak si dobry, vies si s nim zarobit).

A este jedna odbocka k pokeru - velke turnaje sa hraju na velky pocet rozdani karat prave z toho dovodu, aby sa vylucil prvok nahody. ;)
smurfik

Odoslaťod smurfik 10 Mar 2012 17:35

sorcerer napísal:hm, pan Droba nejako rychlo meni nazory ... ved ale nikto nam nemoze dat, co nam oni mozu slubit, ze ano
http://ekonomika.sme.sk/diskusie/186363 ... l#16864286

To je u nas bezne - kazdy nadejny politik ma potrebu vyjadrit sa snad ku vsetkemu, idealne k veciam, ktorym vobec nerozumie. No a potom to vyzera asi takto...
smurfik

Odoslaťod Jurman 10 Mar 2012 18:26

smurfik napísal:Tipovanie je hazard ako bic, poker by hazardom byt nemal (ale stale je, resp. sa zan povazuje). V poslednej dobe sa objavili nejake kroky smerom k tomu vyclenit poker z hazardu (niektore rozhodnutia americkych sudov, rozhodnutie svedskeho ustavneho sudu a podobne), osobne vsak neverim, ze sa tak v dohladnej buducnosti stane.

Vratim sa este k tipovaniu - neda sa s tym slusne zarabat, bohuzial. Aj tu sa da poukazat na rozdiel, a teda, ze tipovanie je game of chance (ak to chceme zjednodusit), kym poker je game of skill (a ak si dobry, vies si s nim zarobit).

A este jedna odbocka k pokeru - velke turnaje sa hraju na velky pocet rozdani karat prave z toho dovodu, aby sa vylucil prvok nahody. ;)

Zalezi ci tipujes proti herni alebo proti hracom ;) Klasicke chodenie do stavkovej je kvoli raku dlhodobo neziskove ale tipovanie proti hracom (sam si zvolis kurz , vysku stavky) , by som hazardom urcite nenazival :)
Jurman

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod svatos21 10 Mar 2012 18:53

celkovo tipovanie by som nenazyval hazardom- je to to iste co s pokrom, ak mas BR, studujes ho a vyuzivas plus EV situacie tak si v pluse, ak mas 100eur a buchnes za vsetko jeden zapas tak je jasne ze je to hazard. co sa tyka pokru- to iste- z ludi co poznam tak 90% to hra ako hazard, dokopy aj so mnou poznam mozno 6 ludi co na pokri realne zarabame. ostatny su sponzori. a to ze vo vacsich turnajoch sa vylucuje prvok nahody no neviem :) v mtt dokaze variacia slusne veci, staci pozret online vysledky martina hrubeho.. v sng taka variacia nie je..
svatos21

Odoslaťod Chlpo1989 10 Mar 2012 18:55

svatos21 napísal:vyuzivas plus EV situacie

To su napriklad ake?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod kubo251 10 Mar 2012 19:01

Chlpo1989 napísal:
svatos21 napísal:vyuzivas plus EV situacie

To su napriklad ake?

niekedy moze stavkova kancelaria nastavit zly kurz oproti realnym sancam
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod svatos21 10 Mar 2012 19:05

to su situacie ako napr posledny zapas skalica - kosice - na jednotku bol 2,05 kurz, ti co sa tomu trochu rozumeju tak vedeli sa to oplatilo podat. ale nezaoberam sa tipovanim, ani som to nikdy poriadne neriesil, ale urcite sa na tipovani zarabat da. ono je to velmi podobne s pokrom co sa tyka sanci atd. mozno tu je nejaky odbornik ktory to dokaze vysvetlit ako na to. ale porovnavat to s vyhernymi automatmi je urcite mimo..
svatos21

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!