Icator-moj 2.tyzden s hrou poker

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Icator-moj 2.tyzden s hrou poker

Odoslaťod Drobec37 11 Mar 2012 21:57

icator napísal:No a podotazka ako sem na forum nahodim obrazok aby bol hned vidit a nemusel ist cez odkazy.

Nechcel som ti to písat do Otazky k nahravaniu videa pretože to tam nepatrí. Obrázok vložiš tak že pod oknom do ktorého píšeš text nájde pripojit prílohu a tam sa už hádam zorientuješ dáš vybrat a jeto ;)

Za tento príspevok od Drobec37 poďakovali :
icator
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod icator 13 Mar 2012 20:12

dalsich par dni s pokrom
Mam par zadara BR v niektorych herniach tak sa pomalicky prekusujem CG a SNG.Moj velmi slubny zadara bonus a dost dobre rozbehnuty v 8***oker je uz minulost.Prehral by som aj vlastne gate mat tam dalsie peniaze.Viem presne v com je pricina.Som totalne presyteny pokrom,nemyslim tym ze ho hram uz roky(ved ho hram asi len 3ti tyzden),ale tym ze ho hram strasne moc hodin denne a potom mi uz prepina a robim totalne blbosti.
AKo som spominal mam nohu v sadre a uz druhy mesiac cele dni lezim v posteli,len sem tam sa vybehnem najest tak nic ine teraz nerobim len hram alebo studujem poker.RAno to pustim ale o 11hod.a bezne to vypinam nad ranom kludne aj o 5hod.Medzitym si dam kratke prestavky na jedlo alebo privitat mladu ked dojde z roboty a zase zalezem do postele a mastim do rana no a po takych 12tich-14hod.hrania som totalne vygumoavny a je mi jedno uz co robim.Minule sa mi dokonca podarilo nad ranom otvorit asi 3freeroly naraz.tak som si ich spustil a hral som sa na ktorom vyletim s all-inom s hociakymi kartami ako posledny.Samozrejem som letel po par handach so vsetkych troch a siel som spat.
Ale s takymio blbostami uz koncim.Mam nove zadara kredity v dvoch herniach tak musim byt uz normalny a hrat s rozumom aby som o ne neprisiel.
Skusal som aj par freerolov ale to je totalny antipoker a hlavne ked tam je 1000+ucastnikov.Zatial som sa vzdy dostal do nejakeho 150 miesta,ale tam sa neda aplikovat nic z pouciek a clankov.Este jak tak zvladam zaciatok turnaja necham typkov nech sa vystrielaju sami ale to je tam do furt all-in s hocicim na ruke a zazil som tam takych luckerov ze mi az rozum stal s akymi handami tam opakovane so stastim porazali monster handy.Tam sa proste neda hrat na ABC poker.Kym ti nieco dobre pride tak ti stale narastajuci BB zozere vsetky zetony takze tam musis ist hoci aj s J4 all-in a je to cisto len o stasti.Jedine pozitivum tych freerolov je ze stastie sadne aj na vola tak si nieco zadara zarobis,ak si ty zrovna ten vol.
TAkze freeroly len ako z nudze cnost.
icator

Založený: Mar 2012
Poďakoval/li: 6 krát/2 krát

Odoslaťod icator 17 Mar 2012 21:47

no hram na viacerych herniach hlavne tam kde som dostal free kredit.V jednej som ho cely prehral v ostatnych 2 sa drzim tak hore dole..CG celkom v pohode ale dost sa mi dari v SNG 6max alebo FT.Taky priemer z asi desat hier mam nejake 3vitazstva asi 3platene miesta a ostatne som vyletel.Uz som kukal aj nejake softvery ako Holdem manager atd.Co by ste mi este odporucili?Poker stew uz mam.
icator

Odoslaťod nabokow 17 Mar 2012 22:38

Poker Stove je nutnost, Holdem manager by som odporucil vyskusat trial, rovnako aj Poker Tracker a potom sa rozhodnut pre niektory z nich (HEM je popularnejsi). Poker Tracker ma 60 dnovy trial, HEMko tusim 14 dni. Zo zaciatku to da ale trochu prace naucit sa ako to vlastne funguje :) este aj pokerstrategy ma free soft s nazvom Elephant, co je taka okliestena verzia, ale ten som nikdy nepouzival...pre zaciatok ale zrejme moze postacit...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod icator 19 Mar 2012 01:40

YES vcera 3.miesto na pocket portal freeroll.Uz jak sme zostali traja na stole nemal som nervy donekonecna tocit stack.Tam je to vlastne uz iba o all-in.Mne to nevyslo ako tretiemu,ale aj tak som super happy. :Yahoo!: Ten pokerportal freeroll je tusim kazdy den tak preco to nevyuzit a nebyva tam ani vela ludi.
icator

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!