carltonpm napísal:Bud je O´Shark 10 natolko velky lucker a dieta stasteny, alebo ten poker vie fakt trochu hrat
alebo oboje
carltonpm napísal:Bud je O´Shark 10 natolko velky lucker a dieta stasteny, alebo ten poker vie fakt trochu hrat
A do toho vsetkeho ta radost okolo. Nejaky O'Shark (nie je to osobne, z blogu je jasne ze IRL je to dobry clovek) nema paru o pokri ale vyhra $42k dream job, povieme si ok. Nasledne hitne $5k na $109, why not. No zabije to tym, ze po par tyzdnov v tom istom $109 prehra az v HU, vyhra $25k, a este s naivitou sebe vlastnou napise ze "variance mu to bola dlzna". Lovely. To je chalan co na BB defenduje T3o a na Txx boarde c/r allin, kym ja 4betujem 85s a beriem na to velke poty. To je len maly (najviditelnejsi) priklad za vsetky, asi vsetci chapete o com hovorim.
foraid napísal:ked dorovnava s AJ 4bet push na semifinalovom stole 6M turnaja tak asi to nitka nebude, lebo na toto potrebuje mat hrac velmi agresivnu dynamiku
ramzey napísal:foraid napísal:ked dorovnava s AJ 4bet push na semifinalovom stole 6M turnaja tak asi to nitka nebude, lebo na toto potrebuje mat hrac velmi agresivnu dynamiku
Opisujem len moju skusenost neviem naco to rozoberame dalej.
cercerBTSSK napísal:
akurat som dosiel na cash pls HU niekto..
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.