Zeltzn napísal:Turn checkovať je sprostosť,prečo si to zase komplikovať zbytočne?
lebo ujo Chlpo povedal, ze ked nedas 2.barrel fishke sa ti tam vysype.
Chlpo1989 napísal:Podla mna tie ruky su dost meh...
22 - toto je podla mna cele zle.
"Odmietam zahadzovat pary na jeho 3bety caste, hlavne v pozicii."
Hlavne ked mame odds na call a setminovat
ja to nehram len na set. viem sa stacknut aj na dobrych flopoch, v jeho rangi je milion overkariet.
Chlpo1989 napísal:55 - skor chcem bluffovat flop, kde este mozem foldnut na shove a nie turn, kde mam 1/3 stacku vnutri...
na flope nechcem premenit 55 na bluff, ked som mozno lepsi a raise/foldovat ich. rozhodujem sa az na turne (samozrejme tam uz nie raise/fold, ale fold alebo push).
sudden napísal:Podla mna toto je vseobecne hlavny problem v tvojej hre, prilis casto sa snazis najst nejaky dovod aby si nemusel foldnut.
ano je to tak ;(
sudden napísal:Setminujes 100bb deep proti agro opici, ktora ak netrafis set tak ta z potu vyblaffuje alebo este v horsom pripade sa dostanes do nejakeho guessing spotu kde ho vyplatis ty s nejakym 3. parom ako to hrozilo v tomto pripade.
hmmm, ano, maly par sa hra extra zle, ked nesetnes, ale ked on ma 3bet 18%, tak sa mi zda, ze je weak to hned na flope vzdas.
Hlavne ked casto hral 1 and done, v tom spote, kde sa sparovala TT na turne bola vynimka, ze dal dalsi barel a foldol.
sudden napísal:Musis si uvedomit, ze ak bluffcatchujes niekoho na flope T82 s 55 tvoja equity je dost biedna v podstate ziadna turn karta pre teba nebude dobra.
OK, beriem, su neprijemne spoty. Asi na tom ani nie som ziskovy, lebo fakt mu niekedy aj foldnem, ked mu uverim a callovat 3 barrely s 55 je harakiri a raisovat ho stale do allinu na flope a turne tiez neni good, lebo on si potom vyberie kedy ma callne a kedy foldne.
Co vravis na to, co mi radil 1 clovek proti takejto agro opici, ze ci tie male pary s nim netocit preflop, to znamena 4bet/callovat jeho push. hm?
sudden napísal:haman napísal:Zdalo sa mi, ze premenil svoju ruku na bluff a preto som ho rebluffol a poslal som mu to.
Tento reasoning je uz uplne mimo. Dajme tomu, ze si sa z nejakeho dovodu presvedcil, ze bluffuje a nezahodis to, takze si tam poslal tych par zvysnych €. Ale ako to mozes preboha nazvat rebluff, snad si necakal, ze ho vyfoldujes z lepsej handy tym, ze shovnes 6,5 vs jeho 4,5 bet
Jo, hento som dost divne napisal. Myslel som tak, ze barreluje overkarty, cize blufuje a ja ked som ho shovol s 55 na TTxx, tak som svoju handu vlastne tiez premenil na bluff (repoval som Tx alebo fullhouse).
sudden napísal:Dalsia vec, ak ma nonstop 3betuje a tie male pary su tym padom strasne zle hratelne tak by som zvazil limpovanie. Viem, ze to znie divne limpovat napriklad BTN, ale podla ma tie dvojky napriklad bude lepsie limpnut a nemusis ich hrat v 3b pote ak ta stale 3betoval z blindov.
Toto sa mi najviac lubi, co si napisal, skusim to aplikovat. Doteraz som si myslel, ze openlimpovat par v 6max (hlavne z late pos.) je weak a pussy. Zopar nit regov som si vsimol, ze to robi. Dnes na PokerStrategy live MTT som to spravil 3x, ze som limpol z EP maly par a na izoraise 4x som dal call, raz som z toho setol a ziskal juicy pot. Postupujem do Final day s nice stackom.