registracia
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
registracia
ak už mám nejakú dobu stavkový účet na B**fair, je možné registrovať pokrový účet cez pokerportal?
- burila
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/0 krát
Re: B**fair Poker
burila napísal:ak už mám nejakú dobu stavkový účet na B**fair, je možné registrovať pokrový účet cez pokerportal?
Nie, je to vlastne len jedna registracia (aj stavkovy aj pokrovy ucet). O nic ale neprides, vsetky akcie na betfairi ktore robime su pre vsetkych zaregistrovanych, nie len cez pokerportal.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Registroval som sa cez Pokerportal do B**fair, ale nejde mi prihlasit sa. Dostanem na mail nejaky potvrdzovaci kod, ktorym sa to cele spusti, alebo ako to chodi u B**fair?
EDIT: Az teraz som si vsimol, ze ma to vlastne neprihlasilo "because of some technical difficulties". Neviete mi poradit co by to mohlo sposobovat a ci sa mi oplati cakat na neskor?
EDIT: Az teraz som si vsimol, ze ma to vlastne neprihlasilo "because of some technical difficulties". Neviete mi poradit co by to mohlo sposobovat a ci sa mi oplati cakat na neskor?
- agrebem
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ťažko povedať, najlepšie urobíš, ak budeš kontaktovať priamo support Betfairu, oni ti najlepšie budú vedieť povedať, kde je problém.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: registracia
zdravím rozhodol som sa registrovať do tejto herne..samotná registrácia účtu na B**fair prebehla uspešne len ked sa chcem registrovať do klienta na poker https://ctrlv.cz/74TB tak mi to nejde vypísať nejde ani kliknuť do tých riadkov..proste to nereaguje ..mal s tým ešte niekto problem?? respt. neviete poradiť ?? Ďakujem
nechcel som ešte kontaktovať suport herne lebo moja angličtina je velmi slabá a neviem či by som to tam pochopiteľne vysvetlil ten problém..
nechcel som ešte kontaktovať suport herne lebo moja angličtina je velmi slabá a neviem či by som to tam pochopiteľne vysvetlil ten problém..
- samSI_621
- Založený: Aug 2013
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.